![]() |
Re: Decapotabila
avanseaza repede lucrurile :D si arata super tare :D
|
Foarte misto a iesit, felicitari!
|
Quote:
|
Superba...imi place ideea folosirii culorii masini la ornamentele din interior. ;)
Va descurcati foarte bine, un lucru de apreciat ca cineva a mai avut "curajul" sa se apuce de un asemenea proiect. Bafta in continuare! |
plafon NU are,,,,s-au Facut Scaunele din Musama ca sa zic asa...se mai sta cu piciooarele pe bancheta<cum e la Cabrio>
deseara Iar Poze...sper |
azi ..in momentul in care scriu este in Ploiesti Masina..poate s-a Observat..:)
|
Am vazut ceva suspect dar nu imi venea sa cred si drept urmare am intors sa ne convingem undeva prin centru, v-am claxonat dintr-un Oltcit alb.
Ghici ce? primul Oltcit decapotabil vazut ever + ca mai si circula pe strazile noastre. Bravo, felicitari pentru reusita. :peace: Poate ajungem sa il studiem si de aproape. |
3 Attachment(s)
am Avut ocazia sa fac si Io` caitva Km azi cu el...am fost Pina la Ramnicu Sarat ..Impresi
Masina Torsioneaza <nu MULT DAR torsioneaza> plus ca nu prea am Fost Satisfacut de Cutia5RO pe 11oocc ....Frina , ca sa fiu mai Exact Repartitoru este Blocat deschis si nu aveam o repartizare Corespunzatoare In fine SE REZOLVA :) si Cu ROTIILe o sa se Rezolve |
INCA nu e terminat si REPET ,NU E A MEA....Spectator,Punind Mina la Treaba si Ajutind cu Idei
|
E nebunie,minunata,spectaculoasa!In zona BCR langa catedrala v-am vazut si claxonam de zor entuziasmati:twisted:8):lol: Sa mearga mult si bine!
|
buna treaba,e un inceput ...poate cine stie "inginerii" respectivi relanseaza Oltcitul:D
|
Pe unde anume in Buzau se poate vedea minunatia? o sa ma plimb si eu zilele astea pe acolo:rolleyes2
|
zona Bariera Brailei la AUTO COM<reparatii tinichigerie auto> LILICA..intrebatii de el... CARE vrea s-o vada cind e pe aici<bz> dati un tel 0747774622
|
Nu pot spune decat:fooooarte tare!Bravo!:lol:
|
Vazut azi jucaria in Magura, Buzau, la statui. faina :)
|
Super tare maşinuţa, felicitări proprietarului :lol:
|
Quote:
|
Superba!!!
|
2 Attachment(s)
Wow :shock:
Vazut in Ploiesti: |
Ce bine arata, dar parca garda la sol e cam inalta.
|
fff tare masinuta!! felicitari proprietarului ;)! sunt curios de la ce masina sunt jantele, ca sunt ff frumoase, dar mai mult ca sigur ca trebuiesc facute adaptari...
|
de smart par a fi,distanta mica intre prezoane
|
Arata intr-un mod deosebit,felicitari!Exista si un dar:i-ar fi stat mai bine cu aspect cat mai stock!:-)
|
Toate bune si frumoase dar cînd te prinde ploaia cu asta, ce faci?
Deschizii umbrela? Undei prelata de închidere (capotare) ? |
Quote:
|
Foarte de acord cu tine.
Problema însa, nu în totdeauna te poti baza pe timpul probabil si te prinde undeva per drum. În situatia asta, ............mai lipseste samponu + buretele de baie ca ai vana pe roti si nici n-ai unde sa te ascunzi de ploaie. Vrei sa înoptezi la un hotel, o lasi deschisa ne-supraveghiata peste noapte? Astea sînt puncte negative la un "car modding" din asta. În rest e foarte bine reusita. Lucrata curat si decent, un "fun mobil retro" de nota 10. |
Lasata mai jos urgent si e perfect :D foarte tare oltcitu :))
|
dar politia nu zice nimic in caz ca te opresc si o vad asa?
Ce sa zic,am ramas uimit cand am vazut'o,prea frumoasa. |
Quote:
Foarte frumos lucrată, felicitări!:-) |
Quote:
|
Quote:
Dacă i-ai citi posturile omului pe forum ți-ai da seama de ce zic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu in general apreciez oamenii care muncesc, deci apreciez munca, dar nu si munca in zadar....ce sens are sa faci un oltcit cabrio.....vrei cabrio iei un cabrio si daca vrei sa fie special te apuci sa il customizezi pe ala
|
Quote:
Vrei mașină de curse , iei mașină de curse. Vrei mașină de show , iei mașină de show, nu? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dacă nu înţelegi rostul, cumpără-ţi maşină de curse :lol: |
Quote:
|
Eu vorbeam de pasiune, dar se pare că vorbesc singură :lol: