Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Decapotabila (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/183837-decapotabila.html)

NightClubRacer 02-05-10 10:48

Re: Decapotabila

avanseaza repede lucrurile :D si arata super tare :D

Danutz Bratosin 02-05-10 10:53

Foarte misto a iesit, felicitari!

Alex_19Mig 02-05-10 11:23

Quote:

Originally Posted by diesel_pw (Post 3326027)
in momentu in care Scriu deja merge prin Oras masina....o sa ma duk sa cre detali maine sa vad cum s-a comportat din Punct de Vedere Structural<a torsionat,se mai deschid Usile>

Va avea si plafon?

bobocu91 02-05-10 11:24

Superba...imi place ideea folosirii culorii masini la ornamentele din interior. ;)

Va descurcati foarte bine, un lucru de apreciat ca cineva a mai avut "curajul" sa se apuce de un asemenea proiect.

Bafta in continuare!

diesel_pw 02-05-10 14:33

plafon NU are,,,,s-au Facut Scaunele din Musama ca sa zic asa...se mai sta cu piciooarele pe bancheta<cum e la Cabrio>
deseara Iar Poze...sper

diesel_pw 02-05-10 14:35

azi ..in momentul in care scriu este in Ploiesti Masina..poate s-a Observat..:)

Ruptdebeat 02-05-10 16:18

Am vazut ceva suspect dar nu imi venea sa cred si drept urmare am intors sa ne convingem undeva prin centru, v-am claxonat dintr-un Oltcit alb.
Ghici ce? primul Oltcit decapotabil vazut ever + ca mai si circula pe strazile noastre.
Bravo, felicitari pentru reusita. :peace:
Poate ajungem sa il studiem si de aproape.

diesel_pw 02-05-10 20:03

3 Attachment(s)
am Avut ocazia sa fac si Io` caitva Km azi cu el...am fost Pina la Ramnicu Sarat ..Impresi
Masina Torsioneaza <nu MULT DAR torsioneaza> plus ca nu prea am Fost Satisfacut de Cutia5RO pe 11oocc ....Frina , ca sa fiu mai Exact Repartitoru este Blocat deschis si nu aveam o repartizare Corespunzatoare
In fine SE REZOLVA :) si Cu ROTIILe o sa se Rezolve

diesel_pw 02-05-10 20:08

INCA nu e terminat si REPET ,NU E A MEA....Spectator,Punind Mina la Treaba si Ajutind cu Idei

B3lzh3bout 02-05-10 21:02

E nebunie,minunata,spectaculoasa!In zona BCR langa catedrala v-am vazut si claxonam de zor entuziasmati:twisted:8):lol: Sa mearga mult si bine!

idm_vw 02-05-10 21:09

buna treaba,e un inceput ...poate cine stie "inginerii" respectivi relanseaza Oltcitul:D

Danutz Bratosin 02-05-10 21:22

Pe unde anume in Buzau se poate vedea minunatia? o sa ma plimb si eu zilele astea pe acolo:rolleyes2

diesel_pw 02-05-10 22:29

zona Bariera Brailei la AUTO COM<reparatii tinichigerie auto> LILICA..intrebatii de el... CARE vrea s-o vada cind e pe aici<bz> dati un tel 0747774622

COJONES2GOOD 02-05-10 22:42

Nu pot spune decat:fooooarte tare!Bravo!:lol:

b28kft 02-05-10 23:22

Vazut azi jucaria in Magura, Buzau, la statui. faina :)

geani29 03-05-10 00:05

Super tare maşinuţa, felicitări proprietarului :lol:

KAY_ 03-05-10 02:13

Quote:

Originally Posted by diesel_pw (Post 3327411)
am Avut ocazia sa fac si Io` caitva Km azi cu el...am fost Pina la Ramnicu Sarat ..Impresi
Masina Torsioneaza <nu MULT DAR torsioneaza> plus ca nu prea am Fost Satisfacut de Cutia5RO pe 11oocc ....Frina , ca sa fiu mai Exact Repartitoru este Blocat deschis si nu aveam o repartizare Corespunzatoare
In fine SE REZOLVA :) si Cu ROTIILe o sa se Rezolve

Se rezolva , sunt convins ca se rezolva ...se rezolva orice ar fi .....frane,directie ...

White_Dragon 03-05-10 10:54

Superba!!!

laur_fcp 29-08-10 13:52

2 Attachment(s)
Wow :shock:

Vazut in Ploiesti:

White_Dragon 29-08-10 14:29

Ce bine arata, dar parca garda la sol e cam inalta.

jimmy_rph 29-08-10 14:36

fff tare masinuta!! felicitari proprietarului ;)! sunt curios de la ce masina sunt jantele, ca sunt ff frumoase, dar mai mult ca sigur ca trebuiesc facute adaptari...

julaikos 31-08-10 21:38

de smart par a fi,distanta mica intre prezoane

B3lzh3bout 01-09-10 05:31

Arata intr-un mod deosebit,felicitari!Exista si un dar:i-ar fi stat mai bine cu aspect cat mai stock!:-)

CyberCSX 01-09-10 05:49

Toate bune si frumoase dar cînd te prinde ploaia cu asta, ce faci?
Deschizii umbrela?
Undei prelata de închidere (capotare) ?

Danutz Bratosin 01-09-10 12:54

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3625269)
Toate bune si frumoase dar cînd te prinde ploaia cu asta, ce faci?
Deschizii umbrela?
Undei prelata de închidere (capotare) ?

Asta nu e masina de mers pe ploaie cu ea:???: tre' sa fii inspirat cand pleci...daca vezi nori stai acasa;)

CyberCSX 01-09-10 18:48

Foarte de acord cu tine.
Problema însa, nu în totdeauna te poti baza pe timpul probabil si te prinde undeva per drum. În situatia asta, ............mai lipseste samponu + buretele de baie ca ai vana pe roti si nici n-ai unde sa te ascunzi de ploaie.

Vrei sa înoptezi la un hotel, o lasi deschisa ne-supraveghiata peste noapte?

Astea sînt puncte negative la un "car modding" din asta.
În rest e foarte bine reusita.
Lucrata curat si decent, un "fun mobil retro" de nota 10.

Co5m1n eXtreme 02-09-10 16:41

Lasata mai jos urgent si e perfect :D foarte tare oltcitu :))

rs-dey 08-10-10 17:46

dar politia nu zice nimic in caz ca te opresc si o vad asa?

Ce sa zic,am ramas uimit cand am vazut'o,prea frumoasa.

manu_96xls 14-11-10 13:28

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3626977)
Foarte de acord cu tine.
Problema însa, nu în totdeauna te poti baza pe timpul probabil si te prinde undeva per drum. În situatia asta, ............mai lipseste samponu + buretele de baie ca ai vana pe roti si nici n-ai unde sa te ascunzi de ploaie.

Vrei sa înoptezi la un hotel, o lasi deschisa ne-supraveghiata peste noapte?

Astea sînt puncte negative la un "car modding" din asta.
În rest e foarte bine reusita.
Lucrata curat si decent, un "fun mobil retro" de nota 10.

E prea greu pentru tine să înțelegi scopul acestei mașini, mai bine lasă!;)
Foarte frumos lucrată, felicitări!:-)

darck_angel64 14-11-10 14:54

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 3811206)
E prea greu pentru tine să înțelegi scopul acestei mașini, mai bine lasă!;)
Foarte frumos lucrată, felicitări!:-)

de ce-l critici? e doar parerea lui...;)

manu_96xls 14-11-10 23:01

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 3811327)
de ce-l critici? e doar parerea lui...;)

Nu-l critic, îi explic doar să nu se mai chinuie să înțeleagă rostul acestei mașini că-i e prea greu.
Dacă i-ai citi posturile omului pe forum ți-ai da seama de ce zic.

darck_angel64 15-11-10 06:53

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 3812893)
Nu-l critic, îi explic doar să nu se mai chinuie să înțeleagă rostul acestei mașini că-i e prea greu.
Dacă i-ai citi posturile omului pe forum ți-ai da seama de ce zic.

asta ce inseamna? " ii explic doar", fiecare are dreptul la o proprie opinie obiectiva sau nu, sincer nici mie nu-mi place...

Danutz Bratosin 15-11-10 11:03

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 3813141)
asta ce inseamna? " ii explic doar", fiecare are dreptul la o proprie opinie obiectiva sau nu, sincer nici mie nu-mi place...

Nici tu n-ai inteles:lol: Omu i-a explicat mai indirect ca aia nu e masina sa pleci cu ea pe undeva cand vezi nori sau mai rau sa innoptezi la vre-un hotel...e masina de de mers vara cu ea nu cand vezi ca vine vreo furtuna...pe distante scurte gen 100 km max! Dar bineinteles pentru ca nici tie nu-ti place ii iei apararea...ca deh:???:

manu_96xls 15-11-10 11:47

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 3813141)
sincer nici mie nu-mi place...

Nici mie , dar asta nu înseamnă că nu apreciez munca. Kitsch nu e nicidecum , iar de plăcut, nu-mi place pentru că nu a păstrat linia spatelui de oltcit+ mici chestii de finisaj.

b01uxd 16-11-10 11:34

eu in general apreciez oamenii care muncesc, deci apreciez munca, dar nu si munca in zadar....ce sens are sa faci un oltcit cabrio.....vrei cabrio iei un cabrio si daca vrei sa fie special te apuci sa il customizezi pe ala

manu_96xls 16-11-10 19:03

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3816819)
eu in general apreciez oamenii care muncesc, deci apreciez munca, dar nu si munca in zadar....ce sens are sa faci un oltcit cabrio.....vrei cabrio iei un cabrio si daca vrei sa fie special te apuci sa il customizezi pe ala

Bravo pătrățel, ești de o inteligență rară.:lol:
Vrei mașină de curse , iei mașină de curse. Vrei mașină de show , iei mașină de show, nu?

Quote:

[...] daca vrei sa fie special te apuci sa il customizezi pe ala

Da, „customizezi” o mașină de curse după ce o cumperi în prealabil dotată de curse.:lol: Adică îi dai o vopsea cu aspiratorul bunicii și e „custom” ,nu?:roll:

b01uxd 16-11-10 22:17

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 3817925)
Bravo pătrățel, ești de o inteligență rară.:lol:
Vrei mașină de curse , iei mașină de curse. Vrei mașină de show , iei mașină de show, nu?

Da, „customizezi” o mașină de curse după ce o cumperi în prealabil dotată de curse.:lol: Adică îi dai o vopsea cu aspiratorul bunicii și e „custom” ,nu?:roll:

sa inteleg ca daca pui intrebari retorice te consideri inteligent?...da logic daca vreau masina de curse iau masina de curse, la partea cu masina de show te cam incurci....da definitia masinii de show...aia cu vopsitu cu aspiratoru nu stiu ce sa zic, fiecare dupa bani...faci si tu cum poti....eu am vopsito cu cumpresoru, tu daca ai doar aspirator faci si tu cu ce ai

geani29 18-11-10 04:40

Quote:

Munca nu e în zadar, câtă vreme e vorba de pasiune

Dacă nu înţelegi rostul, cumpără-ţi maşină de curse :lol:

b01uxd 18-11-10 09:16

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 3821909)
Munca nu e în zadar, câtă vreme e vorba de pasiune

Dacă nu înţelegi rostul, cumpără-ţi maşină de curse :lol:

da nu am nevoie de masina de curse....masinile sunt facute sa aiba si o anumita utilitate....siguranta....in cazu asta utilitatea e nula pt ca nu are nici un fel de plafon retractabil iar siguranta e minima pt ca masina nu a fost conceputa din fabrica cu stalpii taiati si fara plafon

geani29 21-11-10 08:40

Eu vorbeam de pasiune, dar se pare că vorbesc singură :lol:

Noapte bună..

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning