Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Exclusiv 4Tuning - Cartea "Detailing pentru Do-It-Your-Self" (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/183817-exclusiv-4tuning-cartea-detailing-do-it-your-self.html)

Livyooo 21-09-10 09:30

Re: Exclusiv 4Tuning - Cartea "Detailing pentru Do-It-Your-Self"

Am cerut , Am Primit , Am citit , Sunt MULTUMIT , MULTUMESC inca o data domnului Cristi pop , trebuie neaparat citita daca chiar iti pasa de ce e al tau !!!:D

MiTzA- 22-09-10 14:42

Quote:

Originally Posted by Cartmaneu87 (Post 3616091)
Am cerut cartea si domnul Cristi a fost foarte promt, e o persoana de nota 100

+ 1 :D

Tocmai ce am primit cartea, abia astept sa o rasfoiesc. Revin cu intrebari :P

mărgă 12-10-10 23:35

Foarte interesanta cartea

nu-mok 15-10-10 08:15

Multumesc domnului Cristian Pop pt carte si pentru promptitudinea de care a dat dovada in expedierea acesteia. Am citit cartea din scoarta in scoarta iar cunostintele capatate imi vor fi de un real folos.

Bolo_BCD 15-10-10 19:16

In 15/20 minute l-am primit. Danke

Smashingdude 18-10-10 22:32

nota 10, dupa ce am primit cartea am "rasfoit-o" putin, cam este ceea ce cautam, multumesc!

schumi_86 24-10-10 00:13

Nota 20 pt. dl.Cristian Pop,a fost foarte prompt foarte deschis si amabil......este dispus sa discute si mai multe fata de ceea ce se regaseste in carte.
RECOMAND!!

SAX1987 12-11-10 20:27

Cartea e foarte folositoare ,o am si eu . Dar treaba cu "exclusiv" e :confused::blahblah::blahblah::blahblah:

Ceausescu 25-11-10 19:58

Experienta domnului Pop subscrisa intr-o carte scrisa cu pasiune.
O carte pentru masina mea!

Multumesc pt promptitudine.

DJ37KLA 14-12-10 18:11

Si eu am comandat aceasta carte, si am primito foarte repede.
despre carte nu am ce sa zic decat lucruri foarte bune, se vede ca este scrisa de cineva care chiar stie ce vorbeste si care chiar practica acest lucru.
Felicitari D-lui Cristian Pop.

catalin266 20-12-10 22:10

super mijto cartea la vreo 10 minute dupa ce am trimis mail am si primit cartea , este foarte de folos , foarte multe detalii. multumesc Cristian.

Disclaimer 22-12-10 11:20

Da,asa este, am primit cartea chiar dupa cateva ore de la mail si tin sa mentionez ca in acea carte gasiti lucruri pe care cu siguranta din alta parte nu le puteti invata. chiar ma bucur ca exista un interes si pentru partea aceasta si in romania. Multumesc domnului Cristian Pop. Va recomand cu caldura sa va interesati de aceasta carte, sa o cititi, daca aveti respect si dragoste pentru masini, e ca si cand a-ti face un cadou frumos persoanei iubite, va vin idei personalizate (in functie de caracter, de la persoana la persoana) cum sa o ingrijiti si ce sa schimbati in asa fel incat sa va simtiti ca acasa unde este curat si bine, in fond multi dintre noi vedem masina ca pe a -2a casa....

geoge 06-01-11 12:38

Recomand cartea , foarte utile si practie invataturile de acolo , multumim domnului Cristian Pop .

vpower16v 01-02-11 17:17

Am primit cartea de la Dl.Pop. Un domn deosebit, extrem de prompt si de comunicativ. La un scurt ochi aruncat prin carte observ ca este bine structurata plina de detalii dar in acelasi timp informatia este scurta si la obiect.Multumesc Dl.Pop.

marius-gabriel 27-02-11 14:19

Multumesc mult domnului Cristian pentru carte si pentru promptitudinea dansului!
Cartea este extrem de utila si de interesanta, fiind de nelipsit pentru cei care isi iubesc masina.

Flavius28 07-03-11 15:15

Multumesc frumos pentru carte, am primit-o intr-un timp destul de scurt.
La o prima rasfoire, pare destul de interesanta!

aleo 12-08-11 20:13

Multumesc pentru carte si promptitudine. Ieri am solicitat-o si tot ieri am si primit-o. Azi am citit-o la serviciu in intregime. Foarte multe informatii utile puse la un loc cu mult talent. Bafta in continuare d-le Cristian Pop:D

Eddy_e39 11-10-12 16:33

Buna ziua ! Din pacate eu am o problema cu mailurile , si prin problema vreau sa spun ca nu le pot trimite ... daca se poate , as dori sa primesc si eu o carte pe mailul [email protected]
Multumesc !

Tristann 21-12-12 22:07

Am primit si eu cartea , o voi analiza si voi reveni cu o parere dupa.

Tristann 21-12-12 23:27

Quote:

Originally Posted by Tristann (Post 5293101)
Am primit si eu cartea , o voi analiza si voi reveni cu o parere dupa.

Nu stiu din ce motiv nu pot folosi butonul edit.

Am ramas placut surprins ba chiar uimit,
Cartea este structurata foarte metodic.
Pur si simplu citesti in continuare fara sa iti dai seama unde ai ajuns si cate informati ai putut sa asimilezi.
Din ea afli foarte multe de la dressing-uri (si aici un vorbim despre salate) , glaze-uri , wax-uri , alcantara pana la generatoare de ozon si vaportek.

O carte plina de informatii si mici secrete pe care trebuie sa le cunosti.

Am numai cuvinte de lauda in privinta acestui manual de "Do-It-Your-Self" il pot numi.
Daca voi avea ocazia ii voi strange ferm mana Domnului Cristian Pop pentru aceasta carte.

vlaly 08-01-13 00:19

Astazi am trimis mail si astazi am si primit cartea.
Parerea mea rasfoind aceaasta carte(urmeaza sa o si parcurg cand voi avea timp) este ca gasiti sfaturi interesante,practice pe care sigur nu le stiati despre ingrijirea masinii voastre fie o faceti singuri sau ca o duceti la "cosmetizare" ...recomand..nu strica mai ales ca nu costa nimic si gasiti sfaturi si idei pretioase.

Eddy_e39 18-01-13 15:14

Am primit cartea in 10 minute de la trimiterea mailului. Cartea contine foarte multe informatii care trebuiesc asimilate daca tii la masina ta. Stima pentru domnul Cristian Pop , pentru promptitudine , pentru interesul acordat si mai ales pentru cartea realizata.

HAKU 18-01-13 22:29

Foarte interesanta si folositoare cartea. Am primit pdf'ul aproape imediat dupa ce am trimis mail'ul. O recomand tuturor celor interesati de cosmetica masinii personale. Nu veti regreta! :D

lovenady 20-01-13 10:46

si eu am comandat cartea aseara ,iar azi am primito pe mail .Cu prima ocazie o sa ma apuc de citit ,la o prima impresie ,mi se pare foarte interesanta si folositoare . Multumesc Domnu Cristian Pop pentru rapiditate si seriozitate

Nu ezitati sa o cereti pe mail ,se merita :o

julaikos 20-01-13 17:52

Am primit-o si eu,interesanta,dar trebuie ceva timp liber sa aprofundez lecturatul :D Multumesc!

aalex691 21-01-13 11:25

Am primit-o si eu intr-un timp scurt de la solicitare.
La prima vedere este o carte foarte bine structurata si cu multe informatii folositoare. Revin cu o parere cand voi avea timp sa o citesc complet.
Multumesc.

bDzz 21-01-13 19:16

O carte pe care un pasionat auto adevarat ar trebui sa o citeasca.. Ideea e foarte buna, totul intr-un pdf scris de cineva din domeniu contrar multor articole care nu poti stii in ce proportie sunt adevarate.

Stima domnului Cristian Pop.

electrobeat85 24-01-13 00:13

Salut.

Stima si respect pentru d-l Cristian Pop. Am primit cartea de la dansul... timpul nu-mi permite sa o citesc acum (sesiune), insa am promis ca o sa revin cu intrebari doar dupa un studiu asupra cartii. Multumesc inca o data!

Recomand sa solicitati personal cartea! D-l Cristian apreciaza acest aspect! Nu copiata de la prieteni...

Toate cele bune.

Tudor Dragos 06-06-13 18:39

Am primit si eu cartea imediat dupa ce am cerut-o. La o prima rasfoire am vazut cateva chestii cel putin interesate. O voi citi in intregime cat de repete voi putea.

stefan.angelo 20-06-13 18:45

Recomand cu caldura aceasta carte,ca si incepator in domeniu este o baza de cunostinte mai mult decat necesara pentru utilizatori casnici(cei care fac acasa) dar si pentru cei(ca si mine de altfel)pierd timp pretios in cautarea unui produs eficient.
Personal,pentru curatit am folosit si inca folosesc doar produse din gama Marsiglia iar pentru polish si restul operatiunilor produse din gama Michelin(scumpe dar bune).
Multumiri adminului si domnului Cristian Pop pentru manual.

Adywx 10-08-13 09:26

Astazi am primit cartea "Detailing pentru Do-It-Your-Self". Parerea mea este ca e o carte plina de sfaturi utile cu ajutorul carora putem sa ne mentinem masina curata si frumoasa.
Nu trebuie decat sa trimite-ti un mail domnului Cristian Pop si veti primi cartea in cel mai scurt timp.
Cartea este bine structurata, este gratis, iar daca o veti citi nu veti regreta.

ChippyFcsb 10-02-15 09:56

Mai are cineva cartea asta? O vreau si eu va rog frumos pe e-mail, [email protected] , multumesc.

ChippyFcsb 11-02-15 08:20

Scuze de dublu-post, dar nu merge sa dau "edite". Am primit cartea de la Cristian Pop, si ii multumesc, am rasfito, e super interesanta, merita. Dati e-mail cu incredere!

sergiu c 22-02-15 10:40

Am primit cartea foarte repede.Autorul foarte serios si dispus de a ajuta.Apelati cu incredere! Eu ii spun un sincer MULTUMESC!

Denis1979 02-04-15 06:47

Am primit cartea mi se pare extraordinara o carte de unde ai multe de invatat

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning