Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

cip_ri 24-06-06 15:47

Re: Club Clio

Salut! Merci, merci... stai in tatarasi?
@Nightrider... arata bine cu suspensia sport... ziceai ceva de niste evazari... nu le-ai mai facut?

NightRider 24-06-06 17:57

salut cip_ri ..din pacate inca nu...a intervenit alta prioritate..poate pun un bodykit complet...nu stiu inca exact..dar sunt sanse mari...:) . Evazarea nu mai e deocamdata in plan...

SUN 25-06-06 13:20

Bun venit in club dj_ice...asteptam cat mai multe intrebari din partea ta...si felicitari pt alegerea facuta...s-o stapanesti sanatos! Vreti poze cu etrierii si tamburii vopsiti? Si apropo in sfarsit mi-am montat subwooferu si amplificatorul :)

NightRider 25-06-06 16:44

baga baga :D :) si felicitari ;)

cip_ri 25-06-06 18:20

normal ca vrem :D... baga!

dj_ice 25-06-06 19:15

va multumesc ptr primirile calde si ptr urai. Cip nu stau in tatarasi...am stat o perioada..dar numai acolo te=am vazut...pe langa spitalul de dermatologie..la toamna cand vin la fac...te caut...vb pe forum..si ptr toti care vreti..am id de mess dj_ice2001 , poate lasati si voi identurile sa vb si alte chestii sa nu sarim din topic sa il umplem cu ceva banal...va multumesc..

dj_ice 25-06-06 19:39

1 Attachment(s)
ce vedeti in poza este opera lui Tata...eram 4 insi in ea si A.c deschis..nu prea stie sa foloseasca forumul ca intra si el.:)...oricum il reprezint eu..:)

SUN 25-06-06 21:53

2 Attachment(s)
Iata pozele

NightRider 25-06-06 23:43

si basu? :P ...baga baga....mortale etriere btw frate ;)

Toto - BOD 26-06-06 09:25

dap!! 177-178 cam asa ia maxim stock! Nu mai sare, decat consumul... :) Cu filtru sport si traseu complet ajunge la 190 si ceva... Oricum nu recomand nimanui aceasta viteza cu barcuta de symbol :) (fara suspensie)

@ NightRider: felicitari pentru suspensie! Arata genial asa lasata! Sptm viitoare cred ca imi montez si eu arcurile numai sa vad cum ii sta! :D . O sa vin si cu pozele promise cu prima ocazie! Pana atunci mai las un filmulet de asta iarna! :)

https://www.youtube.com/watch?v=91v-G4AaxBo

cip_ri 26-06-06 13:39

Pai ar trebui scoasa si limitarea electronica... eu i-am dat 180 dar mai mult nu mergea nici daca stateam in cap, desi motorul mai putea... e limitata la 180.

dj_ice 26-06-06 15:16

erm 4 insi in ea si tot a luat 179...pe zi ce trece ma indragostesc si mai tare de ea...daca ar fi sa castig un premie o excrusie undeva cu pers iubita...Clio e aceea persoana iubita..cu ea ma duc :)

cata_16v 27-06-06 07:33

3 Attachment(s)
salut ideea infiintarii unui club renault clio, eu detin un clio sport 182 cp , si daca aveti idee ce pot face sa-i maresc performantele as fi recunoscator, precizez ca e prima oara cind postez pe un forum si sper sa reusesc sa pun si poze cu bondarul

cata_16v 27-06-06 07:34

felicitari lui cip_ri pentru modificari a iesit super masina

Toto - BOD 27-06-06 09:21

de ce vrei sa-i maresti puterea? eu zic ca n-are rost si oricum pentru un motor 2.0 normal aspirat 182 de cai este destul de mult!

@cip_ri: cine ti-a zis ca e limitat electronic la 180? iti spun eu ca limitat nu este la o anumita viteza, este doar la turatie iar acesta limitare e de la pompa de benzina. 1.4 8v este limitat electronic la 6100 rpm, dar asta nu are nici o treaba cu viteza maxima pentru oricum nu ajunge niciodata la 6100 in treapta a 5a! Va spun sincer viteza maxima pt un stock nu sare de 180 si nu conteaza cu cati indivizi sunteti in masina (cu 4 ajunge la aceeasi viteza maxima ca si cu 2 dar singura chestie e ca ajunge mai greu) si nici pentru ca e limitat! Pur si simplu nu poate sa mai mearga fiind un motor micut.

Daca nu ma credeti puteti sa faceti o incercare, puneti`va niste caociucuri mai subtiri pe fata (ca sa fie forta de frecare mai mica) si sa vedeti ca ajungeti la 185 :D . Sau faceti ceva care sa mareasca cuplul masinii si vedeti ca ajungeti la o viteza mai mare.

Si mai am un argument ca nu exista nici o limitare... Eu ajung la 190 si ceva si nu am scos nici o limitare :)

cata_16v 27-06-06 09:39

nu m-am referit neaparat la marit puterea ci la performantele masinii in general , de ex. armatura pentru furtunul de frina care vine la etrier (in configuratia actuala pedala de frina este putin elastica) , suspensie (momentan suspensia de pe clio este un compromis intre suspensia sport si cea uzuala), distantiere etc.

NightRider 27-06-06 10:26

cata_16v..IN primul rand felicitarile noastre pentru masina, este fenomenala, o masaina pt adevaratii pasionati. Acuma modificari: cred ca in primul si primul rand suspensia ar trebuii modificata, aici iti recomand cu caldura kw variant 2, care pe langa ca coboara masina , se poate regla atat coboararea aditionala, cat si taria suspensiei...Apoi ar fi bari de rigidizare, modificare care o poti face si daca nu modifici suspensia, vei simtii oricum beneficiile:). Apoi ar fi franele, exista un kit pt clio sport, cu discuri marite, ventilate si patru pistonasi per etrier, garanteaza oprirea in orice situatie. Urmatorul pas ar fi evacuarea, o evacuare sport cu toba si catalizator sport, traseu de diametru marit, etc, merita sa iti faci aceasta modificare din 2 motive, sunet :) si faptul ca motorul va "respira" mult mai bine...Recomand borla aici, raportul calitate/ pret fiind f bun...

Cam astea ar fi primele modificari la care ar trebuii sa te gandesti...Desii ar mai fii o gramada, si daca esti interesat, pot sa mai postez aici si alte modificari posibile;)

NightRider 27-06-06 10:43

PS: ca tot vorbind de putere, exista un kit de turbo pt motorul tau, cu saxofon modificat, pistoane forjate, etc...care iti poate marii puterea pana la aprox 240 cp...

cata_16v 27-06-06 10:49

merci de aprecieri vis-a-vis de kitul pentru frine sunt foarte interesat daca poti sa-mi dai detalii (de unde le pot achizitiona, pret) ar fi super, de evacuare borla m-am interesat dar am inteles ca nu prea sunt recomandate pentru modelul acesta . la ora asta tot ce am facut la masina am montat un filtru de aer pipercross viper, face toti banii .

cata_16v 27-06-06 10:50

stiu de kit de pe ktech racing, e prea scump si prea mult pentru mine

cata_16v 27-06-06 10:54

cel mult pt. marit puterea motorul as cauta o electronica

dj_ice 27-06-06 12:04

salut cata 16 v , felicitari ptr Rs...si pe tine te-am vazut de multe ori in is...dar parca sa zic ca am vazut si o fata la volan..asa e?

dj_ice 27-06-06 12:06

era la volanul altui Rs? din cate stiu e singurul din is..cel putin culoarea asta..

cata_16v 27-06-06 12:31

in cursul saptamanii merge sotia mea eu merg cu masina de firma

SUN 27-06-06 14:58

:) Bine ai venit in micul nostrul Club Clio, unde vom incerca sa te ajutam pe cat posibil si de asemenea tin sa te felicit pantru alegerea facuta este absolut dementiala masinuta!

Toto - BOD 27-06-06 18:23

@cip_ri: Stiu ca iti ramasasem dator cu niste poze cu un filtru montat! Urmareste ideea, nu locul unde este montat acest filtru! Si asta are un defect si anume traseul prea lung! Dar tu poti sa folosesti o teava mai groasa (pentru un flux mai mare de aer) care sa-si ia aer asa cum ti-am explicat pe messenger! Te ajut cum pot si cu alte detalii in cazul in care ai nevoie!

https://img457.imageshack.us/img457/1...66152sr.th.jpg

cip_ri 27-06-06 19:00

Merci frumos... am bagat la cap :D... acu sa vad de un instalator ceva ca astia pe la service-uri nu cred ca se baga la montat conducte de plastic, plus ca trebuiesc facute reductii si alte chestii de genul asta din cate imi dau eu seama, oricum, inca o data multumesc!
@cata 16v - super masina... mi-am sucit de vro doua ori gatul dupa ea prin oras... parca nu-mi venea a crede ca e un clio sport prin iasi... chiar as vrea sa ne intalnim odata sa-mi clatesc si eu ochii mai bine :D... Bafta!

Toto - BOD 27-06-06 20:52

Pai munca asta poti sa o faci singur! Ai nevoie de o ruleta, un bomfaier, o surubelnita, putin timp si mai multa indemanare! :)

O sa vin saptamana viitoare cu niste poze cu un sistem asemanator de la masina mea! O sa-l montez pe masina dar trebuie sa imi gasesc niste timp ca acum sunt in sesiune si nu prea am asa ceva! Eu folosesc asta numai la curse si atunci imi dau jos filtru de tot... :D

dj_ice 27-06-06 23:21

sal Toto ....uite id meu de messenger...dj_ice2001 , vreau sa vb cu tine ceva ...sa te intreb ceva...ms frumos.
si pentru restu...va rog postati sau adaugati-ma la lista voastra..ms...

SUN 28-06-06 02:30

Quote:

Originally Posted by cata_16v
nu m-am referit neaparat la marit puterea ci la performantele masinii in general , de ex. armatura pentru furtunul de frina care vine la etrier (in configuratia actuala pedala de frina este putin elastica) , suspensie (momentan suspensia de pe clio este un compromis intre suspensia sport si cea uzuala), distantiere etc.

Asa este pedala este putin elastica datorita dilatarii in momentul franarii puternice a furtunasului in cauza...solutia este un kit de furtunase dintr-un material dur...se gaeste la Mach1 Motorsport...iar pt frane o soltie de moment este inlocuirea placutelor cu unele Ferodo street cu un coeficient mai mare de frecare si uzura mai mica. Numai bine!

B-69-TAU 28-06-06 02:37

Quote:

Originally Posted by SUN
Asa este pedala este putin elastica datorita dilatarii in momentul franarii puternice a furtunasului in cauza...solutia este un kit de furtunase dintr-un material dur...se gaeste la Mach1 Motorsport...iar pt frane o soltie de moment este inlocuirea placutelor cu unele Ferodo street cu un coeficient mai mare de frecare si uzura mai mica. Numai bine!

da asa este cu placutele ferodo, sunt cele mai jmechere!

TheMadMan 28-06-06 02:58

si uzura pe masura.
ale mele de serie abia rezista 15.000 pana la revizii

o sa vedem ceva schimbari la mine la 60.000 cand voi schimba si discurile cu ceva misto!

apropo stie cineva preturi modele de discuri frana pt clio?

TheMadMan 28-06-06 03:01

1 Attachment(s)
uite ceva pt fani. :))))) salutari sunu

cata_16v 28-06-06 08:21

cip_ri oricind cu placere, mai ales in weekend incepind de vineri dupa 10 seara ma gasesti ori la romtelecom ori in fundatie ori frec copoul

cata_16v 28-06-06 08:25

palcutele ferodo am inteles ca lucreaza bine la temperaturi mari deci tre sa le incalzesti bine ca sa ai performante, la un mers normal e posibil sa ai surprize, intradevar SUN ai dreptate dar pina acum nu am gasit armatura pt. furtunasele de frina , am sa incrc la mach1 merci de informatie
toto-bod m-am uitat la poza ta dar nu cumva trage aer cald filtru? am sa pun si eu poze cu fitrul montat la mine

Toto - BOD 28-06-06 09:16

@cata_16v: pai nu trage aer cald ca e monat pe o super-nova si are o priza de aer imensa acolo! Dar nu e bun traseul ala ca e prea lung! Am si specificat ca nu locul unde e montat este motivul pt care pun poza ci materialele din care este facut acel traseu!

@TheMadMan: inseamna ca ai o problema... nu e normal sa ti se duca placutele la 15k km. Eu le schimb la 30k si arata destul de bine si atunci.
Discurile nu e nevoie sa le schimbi decat daca vrei! La revizia de 60 de mii nu iti schimba discurile, cel putin in cartea de service nu scrie nimic despre asta!

@dj_ice: cu cea mai mare placere! eu am idù clio250cp ( my dream :d ).

Morro 28-06-06 09:28

Quote:

Originally Posted by cata_16v
salut ideea infiintarii unui club renault clio, eu detin un clio sport 182 cp , si daca aveti idee ce pot face sa-i maresc performantele as fi recunoscator, precizez ca e prima oara cind postez pe un forum si sper sa reusesc sa pun si poze cu bondarul

uau ... iti iubesc bondarul :oops: :lol: :lol: :lol:
daca ai sasiul sport are sens sa umbli pe la amortizoare?

si eu sper la asa un bondar ... dar deocamdata se lasa asteptat

SUN 28-06-06 14:21

Toto asa mic e diametrul tevii?? Cata daca vrei te pot pune in legatura cu un f bn prieten ce are tot un clio rs 182 pe care si-a pus placute Ferodo si iti poate spune mai multe despre cum se comporta etc...Numai bine!

cata_16v 28-06-06 15:10

chiar te rog. e alex t. ?

Toto - BOD 28-06-06 16:59

diametrul nu este mic, este mai mare decat cel original. Oricum poti sa-l faci mai gros daca vrei pentru ca filtrul vine cu mai multe adaptatoare de diferite marimi.

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning