![]() |
Re: masina mea,Audi V8
tocma azi m`am uitat la protv si cica la ford gt care are motor v8 de vreo 5 litri si ceva consumu e de 13 litri :)) asea zic astia de la ford .
|
BAi masina e foarte misto, ce sa zic, dar bag mana in foc ca nu prinde 260 km/h, ganditi-va doar ca un porche de 250cp prinde aprox 280max
|
meseriasa masina.bafta cu ea
ba nookie tu te cam bagi aiurea in seama asa cum ai facut si pe topicu meu,esti user nou si incerci si tu sa iti faci niste posturi,nu vorbi daca nu stii. scuze de offtopic |
Si la Audi A3 cu motor de 3.2 este dat un consum de fabrica de aproximativ 10l% ,dar la teste a dat un consum de peste 20% in oras.Consumul de fabrica nu este deloc relevant.
|
da...asa este.Oricum A3 ar trebui sa consume mai putin avand in vedere greutatea
|
Quote:
imi pare rau ca nu am apucat sa vad masina pe strazile noastre (pline de gropi :) :) ) oricum, masina e superba. spor la vanzare! |
spor la vanzare ;) mai este una neagra in oradea numa manuala daca tin bine minte :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Am si eu un AUDI mai vechi(dupa buget) dar la 2144 cmc am vreo 160 cp :D dati de injectie (l-jetronic de bmw) original avea vreo 136 (dupa talon). Consum oras 14 afara 7-10 depinde de talpa. Top speed cred ca 230 ca s-a dus acul pana jos peste 220 si de la Pitesti la Bucuresti am indoit biela de la pistonul 2.:x (cel mai slab piston din motor la motoarele in 5).
|
Quote:
Versiunile cu cutie manuala citeam pe net au fost un esec....din cauza cuplului motor foarte mare respectivele discuri de ambreiaj cedau in cca 30 000km |
Quote:
protveu e cacat |
Quote:
1 mila=1.6 km.. ;) scuza-ma ca te-am corectat.. dar parca vad copilasii:" mooooa merge atatia kilometrii cu doar atat de putina benzina!!! .. ce tare!!!" |
frumoasa masina se vede k e ingrijita
|
Super marfa masina. mi-a placut si imi place la nebunie modelul asta. arata impecabil...pacat ca vrei s-o vinzi? sigur nu vrei sa te mai gandesrti?:)
|
Quote:
|
"Audi V8" .. exact asa :)
|
mai este de vanzare masina?
|
Deci se mai vinde sau nu masina?