![]() |
Re: VW GOLF 3 VR6 SYNCRO 190CP
off:auziti si voi la baiatu ala(sa fie mai NFS asa.in fie) Zane 94 dute ma si apucate de altele scrie prin alte parti strici topicul la baiat
on:foarte frumoasa masina....nu prea imi place colantul ala dupa plafon dar daca tie iti place e ok |
asa e si a mea cu suspensia doar ca invers :)) dar arata mai bine la tine cu botu jos...parca vrea sa manace asfaltul :D cat te`a costat folia dp plafon?:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
am facut rost de ceva jantte pe 17' ...ce parere aveti le opresc sau le las pe celelalte?
|
2 Attachment(s)
La capitolul jante ar merge ceva mai frumos, niste borbet, o sa iti atasez 2 poze, iar parerea mea, e ca plafonul s-ar vedea mult mai frumos cu trapa, fara acel sticker imitatie carbon sau ce o fi, dar important e sa iti placa tie..
Culoarea e fenomenala, iar masina per total arata de 10+.. Bafta in continuare ;) |
astea clar! e superb modelul asta de jante. apropo a ieșit frumoasa rău mașina, culoarea ma înnebunește
|
pastreaza jantele astea ca sunt superbe ! :shock:
|
Cumva sunt jante de Porsche? Aşa par...
|
seamana bine cu cele de porsche . oricum is frumoase :) tine`le daca si tie iti plac ca dau bine pe masina .
|
Am si eu o mica nelamurire
Masina pare mai ridicata de fund, nu poti sa ii faci ceva sa o lasi la un nivel? In rest, no comment.. Bestiala, sa te bucuri de ea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pastreazale:D
|
frumos exemplat :) la cat ajunge o vopsire de genu ?
|
Quote:
|
mai rar un golfulet ca asta atat ca performanta cat si aspect
nu vopsesti si buza fata cu albastru? mie imi plac si jantele vechi.felicitari! |
Quote:
|
Re: Golf 3 - VR6 SYNCRO 190CP
frumoasa tare masina...mai ales culoarea care e fenomenala si cred ca e culoare care ii sta cel mai bine pe golf 3. bafta in continuare cu ea!
|
Quote:
|
motorul face toti banii;)
|
Quote:
190cp+integrala = BMW Killer :lol: |
Quote:
|
adevarul e ca e masina ideala pentru 402m...cu ceva investitii o ridici mai mult de 190cp...super masina
|
Quote:
|
daca te rog pui un filmulet cu el cum se aude in turatii?
|
eu lasam pragurile, arcele, bandourile si partea barilor de sus in negru mat. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
pt cei care sunt interesati, am kit syncro care se poate adapta pe masina voastra adik cutie viteze + planetare+ cardan+punte spate (planetare,grup,telescoape) ...vb pe PM
|
Quote:
se poate decupla spatele? |
Quote:
|
din contra top speedul unui vr6 2.9 e mai mare cu 5 km/h decat cel al unui bmw e36 328, timpii de acceleratie sunt asemanatori, pisicu e cu 0.1 sec mai rapid deci pus in practica doar soferul face diferenta
le: my bad m-am uitat la specificatiile unui wagon de la bmw coupe-ul intradevar e mai rapid cu 1km/h decat golful :D |
Quote:
|
''yawashall '' daca mai ai syncro ptr vr6 sunt interesat !!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning