![]() |
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
Quote:
|
Moto nu deoarece e foarte periculos,noi incercam sa promovam drag racing-ul pentru masini cat mai modificate si nu vreau sa rapesc din timpul participantilor.La ultima editie am facut si o grupa de moto si doar 5 motociclete s-au dat.Sincer e pierdere de timp ,parerea mea.Poate pe viitor vom face si o grupa de moto in parmanenta.
|
Quote:
Azi am reusit sa-mi achizitionez toate piesele, mai putin filtrul de aer. Mai trebuie ceva bani pentru soft si bineinteles pentru benzina pana acolo plus la cursa plus intors acasa, mancat si baut pe-acolo... Inca nu stiu daca pot merge. Pe Transfagarsan plec de vineri, deja am rezolvat cu cazarea, o sa ne intoarcem de la raliu sambata noapte si duminica dimineata ar trebui sa mergem la Tulcea. Depinde cat de obosit vin de la raliu si de cati bani voi dispune pentru duminica respectiva. (numai sa termin masina pana atunci) |
Ai inceput cu figurile? :p
|
Anunt foarte importat!
Cursa de la tulcea pe 9 mai va fi considerata PRIMA ETAPA DE CAMPIONAT NATIONAL DE DRAG RACING! DETALII IN CURAND |
Mda...
Deci voi ma faceti sa-mi termin masina si sa vin cu ea la Tulcea! |
Corect:evil:
|
donule , daca fac rost de 2 cauciucuri bune de imprumut , iti dau si eu o parte din bani :D doar doar sa vii !
|
185/55 de iarna sunt bune? :)) hai ca am 4 bucati :D
|
nu tin :(( trebuie ceva slick , semi ... ceva p`acolo
|
Cu parere de rau dar cred ca nu ma prezint la Tulcea! :cry:
|
De ce?
|
Quote:
deja ploiestiul dispare.......... |
absent.......sint de munca.........:(
|
E posibil sa venim si noi cu o masina, dar nu se stie daca ii vine ambreiajul pana atunci....e vb de passatul TDI.
|
Quote:
|
vai belea!nu vreau sa plec singur la tulcea....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Prezent la Tulcea! Ca spectator! Sa fie panarama si distractie am spus!:twisted:
|
ba pana la urma cine merge si de unde pleaca...sa merg si eu cu voi ca iar fac ca anu trecut si ajung la ddreaq dupa 5 ore cu bahaos
|
Plecarea e in jur de 5:30 de dimineata din Petrom-ul de la Bucov vis-a-vis de Poliserv.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tinere , grupa este pe cilindree ! iar la grupa lui S6 .. sunt masini care scot 14 sec pe 400 m ;) in fine ... vom vedea dupa tulcea cum sta cu mine :-)
|
Iulica GTO a scos 14,526 in calificari .cel mai bun timp
|
Quote:
|
Quote:
|
asat e clar + alte masini care nu s-au anuntat inca,+cine stie ce surprize din afara ....
|
Quote:
Dar pana una alta, sa aiba bafta :D |
Quote:
|
De luat in calcul si VW Golf III TDi,BITNET.
|
M-am intors si eu azi noapte de la ultima cursa de moto si abia astept sa trec la 4 roti acum:D
Sa-mi spune-ti si mie exact de unde si la ce ora e plecarea duminica dimineata sa pot veni si eu cu voi:D PS Donu-le poate mai raspunzi si tu la telefon..... |
Quote:
|
numa cifre d`astea :lol: 240 de cai si 700 de kg ... eu zic ca nu va avea 700 kg ... dar 240 de cai posibil ;)
Da sunt foarte multe masini tari... vom vedea cine ce si cum ! Din pacate cineva imi face blesteme... ambreiaju care trebuia sa ajunga luni/marti la mine ... cica joi minim ajunge in tara, vineri la mine :cry: daca cumva ajunga macar vineri... voi umbla ca un zombii prin oras 24 de ore sa`l rodez :lol: daca nu... inseamna ca ratez tulcea :cry::cry::cry: |
Quote:
a si cifrele le-am auzit azi de la un pr din buc...cica sia pus alt motor fata de cel de anu trecut si ca ar fi scos 240 de cai.... |
nu ma dau inapoi ... chiar m`am zbatut foarte mult.. sa pot ajunge... deja nu depinde de mine !
Acum voi forta la maxim turbina ... nu mai conteaza daca crapa... big brother e rezervat la donu :twisted: si oricum nu ma astept la nici un rezultat fenomenal .. sunt cu turbina stock In principiu asta e benchmarku ... in vara la koe la buc ... va fi miezu :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning