Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ajutor! Corvette Vs Porsche (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18266-ajutor-corvette-vs-porsche.html)

Race 05-06-06 10:25

Re: Ajutor! Corvette Vs Porsche

Quote:

performantele nu conteaza(ptr uni) cand esti intr-o masina ca aia
E un lucru cunoscut ca oamenii isi cumpara Porsche 911 pentru confortul mult peste un Mercedes S,pentru spatiul interior mai mare decat la Maybach 62,pentru capacitatea de incarcare mai mare decat la Ford F-150 si pentru ca poate tracta dublu cat un Dodge Ram 3500.Performante la un Porsche ?! :shock: Niciodata !
Ar trebui introdusa in regulament o regula gen "ban pentru prostie crunta"...

Quote:

nu se compara sunetu la un porsche cu sunetu de la covette....te da pe spate
Sunt convins ca ai auzit atatea Corvette-uri incat te-ai plictisit de ele :rolleyes2 Prin "atatea" a se intelege "nici unul".

einstein1984 05-06-06 10:40

Race, pe forumul asta e liber la aberat. Te chinui degeaba.

GabiByte 05-06-06 12:02

Pai Porscheu are un Flat-6 si daca nu ma insel, Flat-6urile is renumite pentru un sunet diferit, oricum am ascultat un mp3 de la porsche.com cu sunetu de la carrera s si suna bine, din pacate unul cu sunetul de la corvette n-am gasit, dar un v8 american de 5.7 ar trebui sa sune mult mai bine.

Bogdan_mb 05-06-06 18:25

rmadrid ... tu pana la urma unde vrei sa iti iei masina in state sau la noi ??

The_Mask 05-06-06 18:31

In visele lui cele mai umede:>

Cosmin255 05-06-06 19:47

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Daca nu ma insel Fordurile au fost catalogate ca si masini foarte fiabile, este una dintre cele mai vechi companii. Ford a facut Ford Focus RS, care e o masina FWD care poate sa supravireze ca si una RWD. Nu stiu sigur cum au reusit treaba dar se pare ca au folosit un diferential mai inteligent. Si totusi Ford Focus ST iti garantez eu ca iti ajunge. 225cp nu e putin deloc, mai ales intr-o masina de 1300kg dar daca tu vrei Z06 fie.

Nu ii mai explica , omul e cu capul , nu a ajuns la pubertate inca da ii trebuie 400 CP....

Incomprehensibil....

rmadrid 07-06-06 10:45

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
rmadrid ... tu pana la urma unde vrei sa iti iei masina in state sau la noi ??

nu stiu, dar sa'r putea sa fie mai ieftin porscheu in germania :?:

nu stiu sigur.. are cineva niste websiteuri din germania cu masini de vanzare?

mihai88 07-06-06 11:07

Race ai dovedit ca esti dus cu pluta pe dunare...nu are rost sa comentez ce ai scris in pagina anterioara.......ceva de genu NO Comment

rmadrid uitate pe mobile.de....sh-h-h-h:D sunt masinile da merge:D.....poti lua un porsche la la bani buni din ce am vazut acolo.....acum depinde si ce noroc ai sa gasesti unu care sa nu aiba vreo buba si sa fie si ieftin pe deasupra.....si daca esti in romania grabestete sa cumperi masina ca au dat ieri la TV ca din 2007 o sa coste inmatricularea unei masini aduse din strainezia 4000euro+..............

cine stie mai multe detalii il rog sa imi dea un PM

salut si bafta la "cumparaturi"

Hondarul 07-06-06 11:35

Bravo baieti... din lipsa totala de argumente, ma vad nevoit sa inchid acest topic.

Are careva dintre voi vreuna din cele doua masini? NUuuuuuuuuuuuuu.

A mers careva cu vreuna din cele doua masini? NUuuuuuuuuuuuuuuu.

Dar voi va agitati si va bateti in numere si date luate de pe internet.

Rmadrid, ia-ti tata ce vrea muschiul tau de 16 ani. Dar sa ne zici ce ti-ai luat !

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning