![]() |
Re: dezmembrez BMW E39 si E36
Aia stiu ca nu ai Touring, dar vroiam sa vad daca ai amplificatorul de antena de la sedanul pe care il dezmembrezi, ca poate sunt la fel
|
o sa verific....dami si u un tel vineri!
|
volan de e39 cu comenzi ai?
|
Quote:
jantele pe 18 s-au dat |
aici niste mici detalii legate de jantele pe 18 care s-au dat. Tu mi-ai zis ca nu vrei reclama proasta dar tu mi-ai vandut ceva care nu ai specificat in anunt sau poze. Nu te bucura prea mult de bani ca o sa mai ai plati de facut.
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...ml#post3358321 |
suporti proiectoare ptr e36?? pret + transport
|
Quote:
ti-am zis si la telefon daca vruiai sa ti le vopsesc si sa ti le fac ca noi si sa le echilibrez pretul nu mai era 16 mil era mult mai mare . pacat ca nu esti din craiova sau din apropiere ca ii demonstram lui SAX care se baga aiurea ca minti rau de tot , eu am fost cu ele la vulcanizare si mergeau aproape perfect , tu m-ai luat cu abureli ca aveau apa in ele , masina a fost la dezmembrat vruiai sa verific fiecare roata in parte sa vad daca are apa in ea sau nu????? tu bati campii rau de tot , dramatizezi. daca nu iti convin le aduci in craiova si iti dau banii pe ele .... pentru 20 lei cat face indreptatu si echilibratul unor jante sh faci atatea mutre ... inseamnca ca nu am ce sa-ti cer. eu ti-am zis la telefon ca nu am chef de reclama proasta .. mai si postezi aiurea pe forum . |
Quote:
|
inseamna ca trebuie sa te apuci sa faci altceva, pictura sau muzica , poate acolo ai mai mult succes decat in vanzari. Pai cum tu vinzi ceva si nu te uiti ce vinzi. Nu e problema mea,de unde le-ai luat cum le-ai luat. Problema cu apa in roata era ca nu dadea rau la aparat iar dupa ce am scos apa era direct in 137 grame de la 23-24 cu apa. Deci asta a fost schema cu apa nu ma deranja ca am platit transport la apa plata,problema era ca batea janta si e stramba. Daca la tine e ok sa dai 18.3 milioane cu tot cu transport pe niste jante apoi sa mergi sa le indrepti de parca ar fi niste jante de ursulet din 88.. atunci e clar ca aberezi. Nu ma deranja daca imi ziceai ca nu degeaba te-am pus sa faci poze da culmea ca tu nu ai facut poza la cea freacata ai facut 6-7 poze la 3 jante care aratau bine. Pai asta nu e teapa pe fata ? sau fac eu mutre dastea cum zici tu asa ca mi se falfaie mie de 20 milioane ? Reclama tu singur ti-o faci,nu eu. 20 lei indretpatul e la tine acolo unde a pus roata aia pe aparat si nici nu si-a dat seama ca avea 1 litru de apa inauntru . Aici costa 50 lei putina calitate,poate de 20 lei baga apa iara si asa se indreapta acolo.
|
iti raspunsei in partea cealalta!
|
nu am nici o problema dar preferam sa nu am nici o surpriza neplacuta cand le primesc. 16 milioane ramburs tie si 230 lei la curier fac 1830 lei. Deci indiferent de unghi sau de zoomul care il zici tu janta e usor stramba din butuc,pentru cine stie ce inseamna asta,iar 137 grame pe aparatul de echilibrat nu poate sa fie de la zoom. Ce m-a deranjat a fost 1. janta frecata nu apare in nici una din cele 10-12 poze care le-ai facut,2 avea apa in ea sa nu bata la aparat, 3 lovitura din interior 4 cauciucurile 2 sunt ok , 2 sunt de forma. Nu ma deranjeaza sa bag 100 euro in ele,dar atata timp cat stiu ce iau,ce platesc si ce ma mai costa dupa. Consider ca nu ai fost fairplay.. eu cred ca tie ti-au ajuns banii intregi cat ti-am zis ca iti trimit , nu ? nu cred ca ai primit 1532 lei sau 1499 lei,cred ca ti-au venit 1600 in cap nu ? Fara suparare.. dar toata lumea are dreptul sa stie ce plateste fara sa aiba surprize dupa ce plateste.
|
intr-un fel ai dreptate, dar trebuia sa te astepti la anumite surprize ca nu sunt noi jantele.
|
Quote:
|
te cred .. pretul zic eu ca a fost bun, am vazut aproape noi unde cerea 600E pe set fara cauciucuri ..
|
Quote:
|
bandouri E39 fara crom ai ? si la ce pret ?
|
Quote:
|
incearca sa le vopsesti.....eu asa am facut la ale mele...dai mai intai cu smirghel fin!
|
arcurile H&R s-au dat.
motorul de 2.5 non vanos s-a dat . -mai avem un motor de 2.0 vanos la 100 euro - sau se dezmembreaza - electromotor,alternator etc si un 2.5 vanos - 120 euro are probleme la chiuloasa - sau se dezmembreaza . |
pe tot bandou sa dau cu smirghel sau numai unde e crom ?
|
pe toata suprafata care urmeaza sa o vopsesti! ;)
|
preturi negociabile.....mai sunt destule piese
|
Ai ceva de aici pt e39 facelift ?
1.Aparatori noroi fata, stanga + dreapta 2.Senzori parcare 3-4 buc 3.Bandouri bara M cu loc pt senzori 4.Nas 5.Stropitori faruri stanga, dreapta 6.Grila fata bara M packet |
sal...nu am nimic!..sorry!
|
5 Attachment(s)
debitmetru 2.8 , airbaguri usi fata-spate + cortina, semnalizari aripi,ceasuri cu inele cromate trimuri .... etc + multe alte piese .
te: 0766.496.620 |
Quote:
Motorul il mai ai de 2.8? si se potriveste pe E36? ce mai dai la mator si la ce pret.. Astept raspuns! Multumesc :paper: |
Quote:
|
upppppp!!!!!
|
up..........
|
uppppppp destule piese
|
Salut, senzor de abs spate ai?ma intereseaza sa fie modelul cu mufa albastra
|
o sa ma uit si te anunt .... am dar nu stiu ce mufa are
|
La e36 ai cotiera? in ce stare e nuca de la schimbator?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
destule piese pe stok
|
Salut, capota + far dreapta cu lupa + grila E36 berlina. Daca ai imi zici si un pret ?
|
sal...nu le mai am ...imi pare rau!
|
Salut,
rulmenti spate cu fuzete sau fara aparatori noroi cele care se prind pe bara fata st+dr grila din bara fata partea dr. semnalele st+dr niste poze te rog ms |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning