![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eeee :D Respect Nenea Maryus, fenomen VIP`ul :rolleyes:
Uite si ceva special pentu tine 8) |
6 Attachment(s)
Si de la mine un BMW :arrow:
|
@Mikidude- mda, arata destul de bine, dar nu e modelul meu :P...e ala de pe gom facut de niste rusi nu?!?
@cypos- masina arata perfect doar ca din nou aceaiasi treaba, camberul roltilor.... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
care e faza cu duhenu' langa tine in ultima poza?
|
Quote:
|
Quote:
|
imi zice si mie cineva unde pot gasii 2.3.0 LE ?
|
10 Attachment(s)
FERRARI 288 GTO
|
Quote:
@mikidude- construieste in garaj masina care vrei sa o ai ca oponent, dai back to main menu, save car, numeste-o dragcar sau drag car (numai tin minte sigur) pe urma te duci in garaj iti construiesti masina cu care vrei tu sa participi si te duci pe pista, la start si dai bataie.... @danny125-frumoase poze man |
6 Attachment(s)
Quote:
Golf mk2 (Diesel Engine) :D |
4 Attachment(s)
Nissan Z33 |
9 Attachment(s)
tnx Maryus sper sa-ti placa si GT-R-ul :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
@.......shut up there :twisted: |
@danny125 - el in sine este frumos, pozele il cam strica, incearca fara eNB cum a zis si nenea mikidude,
|
2 Attachment(s)
Nu radeti, sasiu este in joc, arata cam rau, dar e texturat, tot, doar trebuie sa mai il "finisez" putin, scz de calitatea proasta a pozelor :)
|
4 Attachment(s)
Bravo Marius !
Pareri ? |
4 Attachment(s)
sall all nam mai intrat demult pe aici si asa de inceput =>sry pt a doua imagine ... am doua monitoare si asa se vede
O parere masina Una grafica va rog |
@Maryus: Niceee neneaaa...:oops:
@capa`: Arata chiar foarte bine, dar de ce nu incerci niste poze cva mai "in actiune" cum se zice :D @BoOReD: grafica parca arata bine, dar incearca sa schimbi reflectia jocului, o sa ai ceva rezultate bune in legatura cu grafica, iar masina arata bine ;), si mai incearca macar sa tai si tu printurile, sa apara de cat masina, (decat un monitor) :rolleyes2 |
@BoOReD: grafica parca arata bine, dar incearca sa schimbi reflectia jocului, o sa ai ceva rezultate bune in legatura cu grafica, iar masina arata bine ;), si mai incearca macar sa tai si tu printurile, sa apara de cat masina, (decat un monitor) :rolleyes2[/QUOTE]
mersi pentru comment dar as vrea sa te intreb de unde reglez reflexia ca nu gasesc la optiuni :sad: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sper sa va placa:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
LE: numa astea le-am facut acuma.....hope to enjoy it |
nu merge sa ii pun esapamen :| nu stiu de ce ... mai am golfuri 4 usi variant si cabrio
|
pai si eu am tot patchu' am uitat sa mentionez.... YES, IT's A DIESEL!
|
4 Attachment(s)
da cum pun si eu esapament ? ... de cumparat il cumpar da nu il arata acolo jos :(
uite si variantul :d, nu va luati de capota ... e singura sub care a incaput motoru:D |
eu iti recomand sa te lasi de motoare de genu' pe asa masini....eu merg ff mult pe 4in line inclusiv diesel....diesel de 600cai (de astia aberanti ai jocului) si benzina undeva la 700de manzi... si ff multumit..oricum sunt aproape convins ca daca ii sa te dai ca loomea pe vreun traseu cu ea nu o tii sub tine...
LE: acuma vad interioru'....incearca mai ales la ceva kombi sa pui 2 scaune si o bancheta si hat holderu' ala din spate...ca nu is rally cars... |
sper ca nu par nesimtit dar nu poate uploada cineva jocu cu patchurile aplicate si cateva masini ca mie miau iesit peri albi
|
le am da mi-a fost lene sa le pun acum :D
ma zi-mi te rog cateva linkuri |
4 Attachment(s)
sper sa va placa => un nissan z33 si sorry pentru imagini , inca nam aflat cum sa decupez din ele
|
De decupat, poti sa decupezi in photoshop sau in orice alt program care poate edita o imagine, dar fratele meu, de ce ti se vede in halul ala? Inteleg ca ai doua monitoare, dar daca nu le poti conecta la acest joc, de ce nu scoti unul in timpul in care te joci...sau ma rog.
|
Quote:
|
1. mersi pentru comment
2. andu daca ai putea sa imi zici cum sa fac setarile as fi recunoscator pentru ca am bagat si patchu care mi l-a dat , cu enb se vede foarte luminos si ma deranjeaza ... altceva nu stiu 3. mersi pentru sfat miki , data viitoare voi preciza numele |
Quote:
|
4 Attachment(s)
acum se vede mai bine ??? Mitsubishi 3000GT
|
care imi da si mie niste saituri de unde sa iau si eu masini plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzz :D:P:D:P:D:P:D:P;)
|
8 Attachment(s)
Drifting:arrow:
|
6 Attachment(s)
Ford Focus
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning