![]() |
Re: E30 - TURBO!
Quote:
sa vezi stres pe politia din ploiesti acum :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
aratat foarte bine...i-ai facut ceva rodaj pana acum? :D
apropo,in linkul asta https://www.youtube.com/watch?v=iNTGoAUiTs0 apare un ceas ce indica 15.2...e cumva afr-ul?si daca da,de ce e amestecul asa bogat la relanti? :D |
Quote:
|
salut si imi cer scuze de off topic
IF-01-NSL vad ca nu pot sa-ti trimit PM si as avea o intrebare daca ma poti ajuta cu niste detalii.ai un id de mess sau un nr de tel ca sa nu poluez topicu omului aici.ms anticipat |
Cornetu Racing :D bv tata , inca o opera de arta care va face ravagii pe strazi.
|
Quote:
|
treaba masina.....m-am dat si eu o tura cu ea in seara asta....
la ora asta e in rodaj pe autostrada......:) |
da corect,greseala mea...prea mult aer,amestec sarac...
in mers cam ce indica afr-u? |
back de pe autostrada..totul este ok..13 si 14 la mers max 2500 ture..am facut azi un modest 500 km..maine fac restu , si porma la schimbu de ulei,filtre..si usurel asa pana totul merge struna :twisted:
|
Quote:
|
ce se mai aude de masina?
|
salut si respect pt ce ati creat!!o intreabare care ai putea sa-mi rasp si pe privat sau aici,,,cam care sunt costurile pt o treaba ca asta?multumesc si succes in continuare
|
2 Attachment(s)
Masina o duce foarte bine am mai schimbat foarte multe piese ce tin de mecanica am adaugat sevo,pompa de 7-ar...si muuulte altele..urmeaza bara custom si de revopsit..atasez o poza cu ea din fata ..asa urata cum e ea dar face treaba buna:twisted: si o a doua poza..surioarele..din retele diferite..Cosmo si Orange;)
|
Quote:
a venit politia la mine la poarta sa ma intrebe daca e al meu bmw :)) ca au auzit ca de la mine ai plecat :)) |
2 Attachment(s)
Sa ma opreasca ca nu prea au ce sa imi faca:p ACTILI e in regula asa ca..:-P
Multumesc pe aceasta cale lui kinderu care in 4 ore a reusit sa imi repare aripa stanga spate unde era lovita masina+ priza+ inceputul barii fata ca sa pot sa merg la Tg. Secuiesc. Urmeaza sa fie lucrat la bara fata + bibilita masina unde mai trebe:-P Usurel usurel ca graba strica treaba |
ce suparata e din fata...frumos,frumos...sunt curios de final....
|
ce draq e ala mah vlade carton dala de se pune pa' case?:))
|
acu pare e fi ceva fibra ;) arata bine si plasticul ala de pus la garduri...dar pe gard nu pe masina :lol:
|
1 Attachment(s)
Cum ieri a fost frumos am scos masina din garaj sa ii trag o poza ;)
PS: intre timp am schimbat intercoolerul ca nu facea fata cel vechi ;) |
1 Attachment(s)
Du-te bah d-aici! :lol:
Ia uite! Surorile Sisters! :peace: Ce mutilate sunt! :lol: Intercoolerul este exact cat al meu! FORTZAAA!!! |
:peace:
|
Puternic ursache asta si foarte frumos:D
Cat te-a ajuns intercoolerul? |
Foarte tare proiectul.Bafta
|
4 Attachment(s)
Intercoolerul a costat 600 ron de la un tovaras!
Multumesc! :twisted: |
foarte faine pozele...de masina nu mai zic8)....criminala...dar..mi se pare mie sau e mai inalta acum?!...
|
Este mai inalta..din cauza motorului si modificarilor aferente aveam garda la sol 3 cm cu arcurile vechi..asa ca am pus altele tot sport dar mai inalte!
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1294349705
Update! cum masina a avut pb cu instalatia electrica de cand am achizitionat-o m-am gandit sa ma apuc sa o schimb pe toata..Cu acest prilej am curatat toata rugina care era ici colo prin masina si mai am de taiat la sofer acolo ca e destul de multa rugina si prefer sa schimb particica aia. Dupa ce va fii gata instalatia electrica ma apuc de roll cage ;) |
Dap ... intradevar o :twisted:BESTIE:twisted: ..... Bafta ...
|
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=DR5fbCJEHn4
https://www.youtube.com/watch?v=EAIgnbsTYCE https://www.youtube.com/watch?v=9IjBkBqdEkQ Am profitat de un weekend frumos si am scos ursache din barlog 8) |
Se aude mişto. Cāţi cai scoate? Şi ce-i cu capacul acela de rezervor?:D
|
nu vreau sa zic cati cai scoate decat dupa ce fac un dyno sa stiu exact.
capacul de rezervor este imbracat in carbon ca era urat :lol: |
Quote:
daca te intereseaza dino o sa facem promotie la master tuner |
asta zic si eu .. sa se faca frumos afara
8) |
6 Attachment(s)
un mic update.
18'' 8) |
Superbe, o coafeaza pefect :x
|
Pfff... altă viaţă acuma... jantele o coafează superb, vorba celui de mai sus. Cum merge acum, cu jantele acestea? Īţi rupe spatele sau īncă este acceptabil, ce zici? Baftă īn continuare cu forţa bear!!!!:shock:
|
trebuie incalzite f bine ca sa plec decent 8)
multam pt aprecieri! sunt super incantat de jante |
Quote:
p.s....ce avea mamaie aia din prima poza in sacose?......:lol::lol::lol: |
am cumparat toata masina. fara motor. daca ai nevoie de ceva call me :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning