![]() |
Re: E36 - 316 by MKN
Quote:
Nu e lăsată de tot... mai este loc, dar nu mai pot de gume :( |
Quote:
A iesit superb, dar totusi, jantele sunt cu semn de intrebare pentru mine, mergea ceva cu buza lata. Per total, pachetul e senzational, masina are stil. ;) Pisica tot la pisica trage. :lol: |
frumoasa masina !
am si eu o intrebare : ce parere ai de suspensia de la JOM , ca si utilizator:) |
Quote:
|
Misto pasiunea dezvoltata pt bavareza asta...a iesit frumos vopseaua de enspe ori mai bine decat verzuiu ala original, momentan doar volanu cred ca tre' sa-l mai schimbi, asta e prea de old people
Bafta cu pisica ;) |
Foarte faina matza ta.....cred ca e cea mai reusita matza de pe raza judetului Hd...bafta in continuare ;)
|
felicitari si bafta in continuare cu ea...
culoarea e mama lor8) |
Super frumoasa masina...este chiar reusita...nush daca am mai vazut undeva culoarea asta....e chiar frumoasa si de bun gust...tine`o tot asa...bafta in continuare si rabdare :Dspor la treaba
|
Uelcom tu da clab
Vinzi pisica? :) |
Quote:
Care o vrei? :))))))))))) |
Aia mica normal :)
Nu ai claxonat sa`ti dau plasmele alea |
Salutare. Felicitări pentru ce faci din maşina asta. Baftă īn continuare.
Am văzut că ai plafonul negru. Am nişte parasolare negre, originale de M. Dacă te interesează, da un semn. |
Salutare. Felicitări pentru ce faci din maşina asta. Baftă īn continuare.
Am văzut că ai plafonul negru. Am nişte parasolare negre, originale de M. Dacă te interesează, da un semn. |
Quote:
|
Vand jantele, dacă e cineva curios.
300 euro jantele 10 mil cauciucurile sau īmpreună 500 euro |
eu eu :))
|
Quote:
|
Quote:
Te-au bagat in boala Caius, Preparatu si ADF-ul? :lol: |
Quote:
Aşa īmi trebuie dacă nu am intrat pe net īnainte să cumpăr. nu mă pricep cu juri,eturi,treburi. Să văd dacă le dau, dacă nu, dau măcar gumele şi pun pe jante 205/40 cu flanşa de 1 pe faţă şi 1,5 pe spate şi o cobor 2 cm şi e bine aşa ! Nu ştiu despre ei, dar eu o folosesc zilnic, bag 4 des, e altceva la mine. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Aşa ar arăta şia mea fără flanşă, tot 7,5 j sunt tot 205 40 |
4 Attachment(s)
Quote:
Niste poze. Astea sunt styling 29. Alte variante ar fi BBS RF, dar sunt putin mai scumpe, dar si destul de rare. |
Quote:
Cele de pe pisi gri, īs superbe? alea ce model īs şi ce J ? Cum am zis eu nu ţi se pare ok ? să fac cu ale mele ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Cele de pe pisicuta argintie sunt BBS RF si au 8,5 j cred, uite un exemplu care sunt de vanzare aici la bazar. ;) http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...9518.html#poze Poate e putin piperat pretul, fara cauciucuri, insa poti cauta, ca nu cred ca doar el vinde un set de BBS RF. Am tot cautat si eu, insa sunt destul de rare, dar totusi sunt mai ieftine decat OZ Hartge, Mito, Futura & company. Astea cum iti plac? Se numesc Styling 19, facute tot de BBS pentru BMW. |
1 Attachment(s)
ce zici de 9j cu 10j ;) =)) offff offff asa e cand nu asculti !!!:peace::peace::peace: stiu k iti place poza... hai sa iti dau jantele si rezolvam problema :D
oricum eu maine pun 18 si o las blana in jos... 8,5j cu 9,5j ... ce trebe:D sti ce zic nu :)) |
Quote:
|
9j cu 10j, et 18 :D hmmm avion chiar ca :))
|
Quote:
Ca vad ca sunt dintr-o singura bucata, sau nu vad eu bine, ca-s negre? umbli cu masina zii de zi? Cum te descurci cu ele? |
Quote:
|
Quote:
Pui RH-uri pe ea? Cu astea ce faci? :) |
nu pun RH , maine imi vin ceva de la hamann pe 18, 8,5 cu 9,5 negre cu buza... vedem cum dau alea, vreau sa le bag sub masina...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite ceva, de genul cum ai tu pe pisicuta, doar ca astea sunt pe E34. |
Quote:
şi de roluit aripi, e prea tārziu după paint. |
Quote:
Īmi plac şti bine, dar nu-s pt maşina mea! Lucru,sală,oraş,picnic,familie.. cu jantele alea, mă bate maicămea:))) |
3 Attachment(s)
am lipit şi dintraacesta:))
Şi un caca mic pe geam:)) |
Quote:
|
auzi am niste jante de rezerva de tabla dinalea inguste, iti dau 4 bucati, au latime vreo 8cm cam asa si le pui toate 4, si atunci chiar k nu mai freaca :D blana jos si gooooo
|
Quote:
|
Băieţi care ştiţi ceva bandouri de M, ma ieftinache.. să mă ajutaţi, eu nu am găsit sub 150 euro !
|
Hai ca-i bine, scapi de jante si de proiectoare si gata-i fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning