Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Ceasuri de bord albe (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/18146-ceasuri-bord-albe.html)

Keddy 28-06-06 00:58

Re: ceasuri de bord albe

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Alea cred ca in loc de becurile de sus a pus leduri albastre.Neon in nici un caz dar iluminarea bordului in acest fel este foarte obositoare.Cel mai sigur intreaba-l pe Zaf.

mersi.am citit si I toate mesajele si a spus d-nul ca a schimbat iluminarea bordului. Eu sunt nou nou paci si imi plac f f f mult masinile prezentat de aici>sal

mad_mike 28-06-06 20:20

Quote:

Originally Posted by Zaf
Sincer nu e obositor, problema naspa e ca noaptea nu vad indicatoru la benzina si ma streseaza chestia asta.

O rezolvare ca sa fie tot albastru luminat vad sa pui LED in lateral:2 dreapta pt ca in stanga nu prea ai loc din cauza indicatorului.Bafta!

Zaf 28-06-06 23:02

Crede-ma cea mai buna solutie fara sa te deranjeze la ochi este cea gasita de mine. Indicatorul la benzina nu-l vad deoarece a ramas pe culoarea originala (funadalul). Noaptea acele se vad negre pe fond albastru. Cel de la benzina negru pe negru. Si daca vreu sa vad cata benzina mai am scapar o data bricheta si vad pozitia :)

mad_mike 30-06-06 18:40

Zaf:Unde poti sa iti faci ceasurile sa lumineze din spate?

Zaf 07-07-06 09:36

e mai mult de munca dar se poate face si arata super. Este mai greu cu iluminatul acelor indicatoare.

e_Max 15-07-06 11:49

misto misto bine ca ai spus ma intrebam cum se face :D asa ca acum ca am aflat nu ramane de facut decat sati urmez exemplul

mad_mike 15-07-06 12:04

Acele indicatoare se pot adapta de la Supernova deci nu ar fi o problema dar treaba mai nasoala e cu firma de publicitate care se incumeta sa faca treaba asta.DACA STIE CINEVA UNDE SE POT FACE CADRANE DIN PLEXI I-AS FI RECUNOSCATOR:D .Bafta

e_Max 15-07-06 12:14

deocamdata nu stiu da cum aflu o sa afli si tu

n_nirolf 25-07-06 23:04

eu sunt din craiova si unde pot face si eu bordu ca al lui mad_mike plz tell me

e_Max 25-07-06 23:06

cu autocolant scos la imprimanta sau la imprimerie
vezi ca tot aici numai ca la pagina 1 o sa gasesti si cateva modele
poate te descurci

n_nirolf 25-07-06 23:11

si modelele de pe prima pagina se nimeresc fara sa mai mofic eu nimic ?

n_nirolf 25-07-06 23:37

a pus cineva modelulu acesta daca da spunetzimi si mie ce modificari mai trebuie sa mai fac la indicatoarele de benzina, baterie, frana de mana , lichid de frana... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1149100351

e_Max 26-07-06 22:15

pai eu de ex am pus alte indicatoare de pe dacie
mai exact am decupat aceleasi semne mai putin benzina si frana de mana ca laea nam avut de unde sa le iau inca
oricum bafta

n_nirolf 26-07-06 22:17

ms
sa vedem ce iasa

mad_mike 29-07-06 17:54

Quote:

Originally Posted by e_Max
cu autocolant scos la imprimanta

Sa nu se inteleaga autocolant de ala la metru:wink:
Hartie autoadeziva sau plexi dar trebuie sa le redimensionezi tu din photoshop.
PS:nu trebuie acoperiti martorii din bord.Bafta:wink:

e_Max 29-07-06 18:35

mad mike este si autocolant luciuos format A4 asa incat nu mai trebuie sa te duci la imprimerie
si iasa beton

si normal ca nu trebuie acoperiti daca ramai fara ulei de ex ce faci te uiti la ceasurile indicatoare :lol:

este si hartie auto adeziva format A4

Killpacient 30-07-06 01:20

1 Attachment(s)
ca sa iluminati acele indicatoare e simplu... va trebuie 1 bucata prisma.. 1 bucata ferastrau...restu...cu pila ;) si le dai ce forma vreti voi ... apoi... 1 bucata mini led... se gasesc..sunt extra micutze..am atasat un fel de schema ca sa aveti o idee....bucata colorata cu albastru e pozitia ledului adik..unde ar trebui sa vina ledu..deci...aveti spatiu berechet ;) daca vreti mai multe detalii sau vreo problema... idu` meu de yahoo messenger e : Killpacient

mad_mike 30-07-06 09:40

e_max:nu ma refeream la acoperirea lor de tot ci sa le tai dupa aia pt ca nu ar mai corespunde cifrele.
Killpacient:ti-am dat add

e_Max 06-08-06 18:55

stai linistit mad mike am glumit numai

mad_mike 11-08-06 22:16

Mi-am dat seama max.
PS:Foarte important-daca le faceti ca ale mele nu faceti prostia pe care am facut-o eu(adica sa nu le laminati)pt ca am fost la mare acum si masina a stat cu bordul in soare si acum nu prea mai arata ca innainte:oops:

e_Max 12-08-06 12:21

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Mi-am dat seama max.
PS:Foarte important-daca le faceti ca ale mele nu faceti prostia pe care am facut-o eu(adica sa nu le laminati)pt ca am fost la mare acum si masina a stat cu bordul in soare si acum nu prea mai arata ca innainte:oops:

da ceau patit sau decolorat sau ???????????:(

mad_mike 13-08-06 18:02

Cam asa ceva si acum caut o firma care face cadrane din plexi pt ca alea sunt mai calumea.STIE CINEVA UNDE??????

aXelstorm 18-08-06 22:29

Am o solutie. Stiu o firma care lucreaza cu asa ceva. Mergem intrebam si poate dam cu vestea pe forum.

e_Max 18-08-06 22:56

ma da de ce trebuie voi sa fiti din bucuresti ce misto bafta fratilor poate iese ceva misto

mad_mike 22-08-06 13:52

In mod sigur o sa dam cu vestea pe forum ca sa stie si altii.Acum mai ramane sa vedem si pretul:wink:

e_Max 22-08-06 21:12

ok ok bafta bafta nu cre co sa va ia cine stie cat

bodyspeed 22-08-06 21:24

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 518207)
Cam asa ceva si acum caut o firma care face cadrane din plexi pt ca alea sunt mai calumea.STIE CINEVA UNDE??????

mi-am facut eu.. bag poze maine.. m-a costat 30 dar super... dar n-am timp sa le finalizez :cry:
le-am facut la o firma din craiova..

e_Max 22-08-06 21:42

ok sa zici si firma daca ai voie sau se poate sau vrei pt ca vreau sami fac un model pe care o sal creez

bodyspeed 22-08-06 21:51

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 528323)
ok sa zici si firma daca ai voie sau se poate sau vrei pt ca vreau sami fac un model pe care o sal creez

firma nu cred... ca daca iti spun te ajuta.. fiindca mi-le facut un baiat {care lucreaza acolo}care le-a facut acolo la laser-ul firmei.. si mi-a cerut 300 de mii daca le faceam prin firma...cine stie cat imi luau
eu i-am dat modelul iar el le-a facut din plexiglas transparent.. mai departe m-am descurcat... dar naspa ca n-am timp sa le finalizez

e_Max 22-08-06 22:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 528339)
firma nu cred... ca daca iti spun te ajuta.. fiindca mi-le facut un baiat {care lucreaza acolo}care le-a facut acolo la laser-ul firmei.. si mi-a cerut 300 de mii daca le faceam prin firma...cine stie cat imi luau
eu i-am dat modelul iar el le-a facut din plexiglas transparent.. mai departe m-am descurcat... dar naspa ca n-am timp sa le finalizez

auzi au si plexiglas(da transparent) de vanzare mar interesa si zimi te rog si firma daca vrei ms mult aricum

mad_mike 23-08-06 13:42

e_max: Plexi se gaseste si la bricostore dar iti trebuie imprimanta speciala si asta nu stiu unde se gaseste.
bodyspeed:astept pozele:wink:

e_Max 23-08-06 19:53

Quote:

Originally Posted by malniti (Post 529541)
esti tare pana acum primul care da ceva (cel putin de cand caut eu)
poti sa-mi dai vreun pont legat de 4 prezoane.
toti stiu numai eu nu
[email protected]
pe gmail apuc sa mauit mai des
Multumesc mult

pai eu stiu ceva de genu asta se poate modifica fuzeta pe fatza pt 4 prezoane iar pe spate trebuye sa faci flansa
si boddy speed astept poze dar si ceva informatzi legate de firma si daca se gaseste de vanzare plexiglas transparent

e_Max 23-08-06 19:56

da am intzeles mad mike eu sunt din provincie

mad_mike 24-08-06 10:00

Tragi o fuga atunci cand mai esti prin Bucuresti sau Craiova.Acum depinde de care e cel mai apropiat;)

e_Max 26-08-06 15:12

craiova e cel mai apropiat si stiu si orasu ca am facut scoala acolo

mad_mike 29-08-06 12:04

bodyspeed ce se mai aude cu pozele?;)

e_Max 29-08-06 17:46

da chiar bodyspeed tiai terminat ceasurile cum arata

bodyspeed 29-08-06 18:58

o sa pun poze.. dar chiar nu am timp sa le finalizez poate peste o saptamana .. momentan o sa pun poze decat cu acele plexiglas care este decupat dupa o fata de ceas am doua.. unu la vitezometru si unu la turometru..
pun poze ceva mai incolo ca trebuie sa imi vina camera ca nu e la mine.. si dupa aia trebuie sa dau fetele astea de ceas sa imi faca un prieten ceva super misto la ele.. o sa pun poze sper in curand cu noile ceasuri.. care o sa iasa din tipare .. sper..
si apropo tot cu leduri o sa fie.. dar altfel..;) ;) ..

bodyspeed 29-08-06 19:13

6 Attachment(s)
a venit aparatul.. am facut poze..
chiar nu stiam pe ce suprafata sa fac pozele.. :rolleyes2
am facut pe birou , tastatura, unitate... in fine.. sper sa intelegeti ceva din ele. cam asa arata.. o sa fac poze si cum vor arata terminate...;)

e_Max 29-08-06 20:02

dupa cum par sunt marfa
hei bafta la ce vrei sati iasa sper sa arate bine

All times are GMT +2. The time now is 03:27.

- Copyright 2026 4Tuning