![]() |
Trance: doar Grig l-a condus. Nu stiu daca Rica i l-a cerut. Probabil i-a placut mai mult sa stea in pom (chiar a stat in pom), decat sa rupa cauciucele :lol: Carmen stia de cursa, ca i-am spus duminica noaptea.
SGM: Robert parca te cheama, nu ? Frate, Dacia ta fuge foarte bine, da' ma bucur mai mult pentru Grig. Nu am nimic cu tine (Doamne fereste), da' Grig imi e prieten. Revenind... Grig a spus-o in mai multe randuri: pe mai mult de 400 m il faci, dar pe 400, te face. Bravo lui si bravo tie, pentru ca aman2 ati scos mult din masini autohtone. PS: din pacate, Oltcitul nu va fi prezent la Baneasa, pentru ca in acelasi timp este si cursa de la Pitesti (Campionatul National de Raliuri). Promit ca fac \"presiuni\" asupra lui, sa piarda o zi din cursa argesana, ca sa vina la Bucuresti :wink: |
ma insel sau Dacia 34 -SGM a facut Oltcitul la Alexandria????? :?: :?: :?:
|
Am inteles ca l-am facut iar dupa linia de finish. Are cutia mai scurta, se duce tare pe rimele trepte, pe urma il ajung si il depasesc.
La baneasa nu o sa se mai intample asa. |
am spus-o de mai multe ori si o spun si acuma.....pana in 400m te fac, dupa 400m ma faci....si stii de ce? pai daca eu nu mai am cutie....poate daca mai aveam o treapta in altfel stateau lucrurile. Masina e facuta decat pentru demaraj. Cat vrei sa scoti dintr-un motor de 1300 cu un singur carburator? in comparatie cu tine care am impresia ca ai 1600 si mai ai de unde sa scoti niste cai. Oricum daca ceea ce vreau sa ii fac o sa mearga sa fii convins ca o sa vin la Bucuresti si o sa am cu mult mai multi cai si o sa fie oltcit unicat...si o sa vedem atunci, iar daca nu o sa fie gata o sa ma duc la Pitesti la CNR, dar o sa mai avem cu siguranta si altadata ocazia pentru ca nu mi-e rusine nici sa pierd. Nu stiu daca o sa faci asa, dar daca singura modificare pe care vrei sa o faci este sa ii pui 2 carburatoare...te asigur ca nu o sa scoti cu mult mai multi cai putere (asta tzi-o spun din proprie experienta).
|
Grig felicitari !
Felicitari si pentru publicul de la cursa si pentru ceilalti participanti ! :wink: |
Felicitari pentru masina, fuge!
Eu am multe de facut la a mea, numai ca nu stiu in cat timp e gata. Masina e inca in lucru ca si a ta. Ba chiar are unele probleme ... aparute de cand am plecat din bucuresti spre Craiova. Succes la CNR, sau la Bucuresti, depinde unde mergi. Daca nu fac masina pana atunci, timpul e scurt, vin ca spectator la Baneasa. |
si dk el vine fara masina ( 0 % sanse :D ;) ) te dai cu mine... :D
a mea nu e comprimata , nare carburi...e stock! ma rog, sper sami fuck planetara pana atunci... aaa,e si 1100 :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
cursele vad k sunt din ce in ce mai dese si se pare k din ce in ce mai reusite ... am mai scris si prin alta parte si vad k sunt nevoit sa ma repet .... kiar nu se pot pune si nijte arhive cu pozele de la curse paici pe site sau sherate pe dc sau trase pe nijte cduri si vandute. e aiurea rau sa stai sa deschizi 300 de poze cate una ... so ashtept raspunsuri
|
offtopic: steph este un program numit internet image colector,unde pu-i link`u este albumu` cu poze si el le downloadeaza singur pe HDD,si la sfarsit poti sa le vezi,ca sa nu mai trebuiasca sa deschizi fiecare poza si sa dai save image as,, :peace:
|
Inca o chestie... s-a lasat cu controlat taloane si chestii d'astea dupa cursa??(dupa modelul aitilopului din bucuresti....) ca eu n-am vazut....
|
Re:
AM FOST SI EU PREZENT LA CURSA AIA DUPA CUM BINE STITZI SI NU M-A BATUT NIMENI IN AFARA DE GRIG O DATA CAND AM PLECAT CU AC-UL PUS,IAR LA REVANSA EU ZIC CA AM TRECUT IN FATZA LUI FINISHUL SI DACIA AIA CU SGM CU CARE AM TRECUT PARALEL DAR EA UN PIC IN FATZA PT CA EU AM DAT 2-UL PREA DEVREME...UNA PESTE ALTA A FOST MISTO SI MA BUCUR CA AM BATUT ACOLO CATEVA MASINI SMECHERE CU MASINA MEA CARE E SUPER TERMINATA,MAI ALES MOTORUL..PA PA
|
Re:
Quote:
Saru`mana pt. idee.. kiar am stat ieri cateva ore sa iau toate pozele :(( |
ar fi o idee am cautat pe dc pe kazza si pe google si nu am gasit nik :(
dak exista asa ceva .... |
offtopic uitativa la coltul incepatorului=>programe utile acolo il gasiti :!: :wink:
|
:lol:
GAB: la ambele ture (tu & Grig) am fost la finish si, fara sa am ceva impotriva ta, iti spun 100 % sigur ca te-a facut ! :wink: |
Re:
nu e nici o suparare dar a doua oara asa s-a vazut de la mine din masina
|
Tu spui ce-ai vazut, eu spun ce-am vazut.
Daca te superi c-ai luat-o de la un Oltcit, atunci n-ai ce cauta la curse (nu e o aluzie la tine - e ceva general). Tu stii foarte bine ce pot Oltciturile din Craiova :wink: Bafta in continuare si poate ne vedem la Baneasa. |
Re:
nu ma supar!!!dar pana la baneasa sper sa imi fac masina un pic mai buna si sa incurc si eu niste timpi pe acolo
|
1 Attachment(s)
intrarea in Alexandria
|
1 Attachment(s)
Imprezza asta e fenomenal.A dat fum si in Craiova la un 300sx
|
1 Attachment(s)
Oltcitul lui Grig
|
1 Attachment(s)
...
|
E a lu' Tentean...da' cine este ilustrul looser care se vede undeva deepaaarrrrteeeeeeeee in spate??? :lol: :lol: :lol: Saracu', cred ca nici n-a mirosit-o... :lol: :lol: :lol:
PS: Impreza se scrie cu un singur \"z\" :wink: :wink: |
1 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
la o bere dupa liniutze
|
chestia aia galbena si furioasa care trece FOARTE repede e masina lui MMS.
Sa ne traiasca fara numar :D :D |
Quote:
|
like i said.. GRIG RUULZZZZZZ :lol: uffffffffffffff :x :x :x ce ma oftic ca n-am venit!!!! :(((( next time nu mai pierd nici o cursa.. :(
BTW grig.. cat de curand.. o sa trec si eu pe la tine la garaj :lol: jti tu de ce :lol: |
Re:
Quote:
bafta! |
Re:
Quote:
|
Re:
FOTOGRAFIA ESTE FACUTA LA PRIMA CURSA LA CARE AM RECUNOSCUT CA AM PIERDUT PT CA AM PLECAT CU AC PUS
|
CMS eu nu am fost in Alexandria,nu e Alex cu Impreza,la Craiova a fost si avea si el acelas colant(vinil) pe masina.
|
Mara, pai Alexe n-a fost la Alexandria, ci Tentean cu Subaru ala de 380cp cica...eu asha stiu... :wink:
E! ....Entean! ai sa-i dai vreo cativa miei! bogdan R: O sa-l contactez pe nenea Becali cat de curand... :lol: :lol: :lol: |
La Alexandria, au fost masini care au impresionat foarte mult... Desi repet, Oltcitul este prima, mms cu Kadett-ul turbo, Impreza (:shock:), WRC-ul (vs. mms - abia pe a 3 a a plecat de langa noi :wink:) si nu in ultimul rand, Renault 5.
Cursa de la Alexandria a fost perfecta; startul intarzia doar pentru ca nu se gaseau 2 masini apropiate (ca putere) la start, in acelasi timp. Si... intr-adevar, la Craiova a venit Alex Tudorica cu Impreza, iar la Alexandria, Andrei Entean. |
Marfa
E SUPER tare poza cu MMS-ul la finish. Imi pare rau totusi ca l-a facut taman pe T5. Dar ma bucur mult ca a reusit sa se dea si el. Se kinuie saracu' de la Craiova. Cred k ii trimit mesaj sa-l felicit. Cam tarziu, da' mai bine decat deloc.
Am si eu o intrebare pt cei in tema. Ce masini a mai facut MMS-ul, sau ce masini L-AU facut? Merci. |
S-a tras cu BAV-u' mic (eu raman la parerea ca cel mic a fost) si cu WRC-u' (ursu' cu M5 under the hood).
Lu' BAV-u' mic i-a dat-o de 2 ori si a luat-o o data, pentru ca a plecat prost si a ratat a 2 a, T5-u' l-a batut grav si WRC-u' a fost la 2 masini in fata (pana pe a 3 a, mms a stat lang el). |
Merci.
Thx. Oricum am vb cu MMS-ul azi la telefon si mi-a povestit in detaliu. Mi-a mai zis ca s-a tras aseara cu Sierra-ul ala V12. Si ca a stat destul de bine langa el pana pe la a 3-a, cand ala s-a dus. In fine, 335 de CP baza plus c modificari o mai avea pe masina....se cunosc...kiar daca e mai grea decat VRF-ul. Abia astept sa vad ce o sa faca pe Baneasa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning