![]() |
Re: Lr Braila
azumiR6 hai sa ne dam... nu liniutza ci in trafic... ma dau cu ce vrei tu.. :)
Esti motociclist sau ai R6 2006 de fitze..? :) |
bey.....
ia gata cu katerinka!!!! azumi.... fii tata mai retzinut in afirmatzii ca de asta se aprind spiritele p-aci.... e drept ca braila nu e un oras de neglijat.... dar nu prea se poate compara cu galatiul (din punct de vedere financiar) sunt cateva mashini in plus la noi care sunt cat de cat reusite..... in rest se va vedea la data cursei.... cel putzin asha mi se pare cel mai corect!!! tzie nu? |
nu stiu ce se umfla taratza in voi asa... o sa vedem pe 17 care si ce face, pana atunci vorbe
|
puiu asa sunt unii oameni.
reveniti la topic. |
tazzy,ne dam cand vrei tu, te dai cu ce vrei sau cu ce ai, nu cu ce vreau eu,
si nu am r6 doar de fitze, chiar ma pasioneaza; si nu mai luati foc asa |
hai sa fac si eu un off... te astept in galati in ce zi vrei... pe la oara 14 cand e trafic si ne dam... :)
|
tazzy tre sa-si faca motorul intai de toate...si dupaia sa mai rezolve si alte "probleme" pana sa se dea el in trafic intzelegi azumi?
|
mey danila, eu nu-l stiu si nu stiu nici ce probleme are, dar tind sa te cred pe cuvant, sunt unii buni la vrajeala;
tazzy, daca chiar ai tupeu si tii neaparat ma dau cu tine si in trafic, in galati, unde vrei; dar am impresia ca esti un pic de sinucigas inconstient; baiat antreneaza-te bine, ca n-as vrea sa te am pe suflet; :twisted: |
vai...vad ca dai dovada de o marinimie debordanta.....vrei cumva sa ajungi vreun sfant sau ceva?
|
5 Attachment(s)
niste poze facute de noi cand am fost in braila.
|
1 Attachment(s)
si un filmuletz cu masina lui shadow...prin braila...
|
nu ti se pare ca incepi sa ingrosi cam mult obrazul????....
|
aaaa....sa fiu sincer...NU
|
sa-ti "traduc" ce inseamna spusele tale?....
|
nu cred ca mai e nevoie
|
mai oameni buni stiti care e parerea mea??????????
ca voi nu aveti ce face si va certati pe un forum(gasiti-va ceva de facut si sa vedeti cam cat de repede nu o sa mai existe chestii contradictorii pe acest forum). Mai bine facem un meeting Galati-Braila intr-o zi stam pe o banca bem un suc vorbim despre pasiunea pe care ii leaga pe unii dintr-e noi si asa mai departe. Nu va mai pierdeti vremea faceti ceva util si constructiv. |
eu stiu ca cele mai bune glume sunt glumele proaste, dar...facute bine;
vezi ca te abati de la subiect, foarte frumoase pozele! in galati n-ati vazut nimic interesant? |
Mda...va asteptam pe toti la Braila!!! :) Da sa vedem o zi exacta si oficiala, ca sa nu ne ambalam degeaba...
|
ziua exacta si oficiala este sambata 17, iar locatia finala Sos. Baldovinesti, de la yamaha spre centura
|
pai parca era pe Calarasilor...s-a schimbat?
|
stii vorba cantecului? "e cate unii tare netoti"
soarta |
am inteles ca Sebastian nu stie detalii despre locatie(baldovinesti) dar daca pe calarasi era prea riscant din diverse motive; pe baldovinesti, e foarte periculos pentru piloti; poate ca domnii de la "motor ...club" nu stiu ce inseamna o masina puternica(sigur nu e vorba despre o dacia) sau un motor si ce implica un demaraj pe soseaua aia; am fost acolo sa ma acomodez cu traseul, si cred ca ma voi gandi foarte bine daca voi participa sau nu; sunt numai valuri acolo, de o sa facem concurs de ping-pong, nu liniute
|
intr-adevar, e in valuri dese soseaua cu pricina.....
|
FELICITARI PENTRU LOCATIA ALEASA! din ce in ce mai multi soferi si mototciclisti confirma ca e soseaua groaznica;
apropo, se vor face sau nu liniute si cu motoare? |
...mda deci ca de obicei se duce de rapa si evenimentu asta,unul din "multele"de altfel...c-asa-i la Braila.
|
Pai pana la urma va fi cursa sau nu, sa nu vin degeaba...
|
Sa speram ca nu va fi ceva de gen Buzau.... iach...
|
am fost azi pe sos.Baldovinesti unde(teoretic)urmeaza sa se tina LR si va spun ca desi strada are ceva valuri,la 140 nu e de speriat.Acum depinde si de masina si de puterea motorului dar in principiu,parerea mea e ca ar merge...decat deloc,bine si-asa.`
|
La motoare te-ai gandit.. ?
|
am auzit un zvon, cica nu are nimeni licenta pentru liniute cu motoare, asa ca s-ar putea sa nu se tina; poate cineva sa dea un raspuns concret?
|
dar o intrebare am si eu daca nu sunt indiscret...edilii din "MINUNATUL" sat BRAILA de ce nu au organizat cursele in aceeasi locatzie de acum doi ani?ca sincer sa fiu era dragutzel acolo....pe faleza, frumos,apa...ce mai era de vis...
|
da , stateam si la un picnic ce ma-sa.... dupa ce ca daca derapezi itzi rupi gatu vrei sa existe sansa ca , daca printr-un miracol mai ai o suflare in tine si te zvarcolesti in masina ca o rama sa te si inneci ? :D
|
nu se putea pe faleza, e distrus drumul; dar poate de anul viitor ca se va reface;
oricum LR la braila vor mai fi; chiar anul asta inca una |
mari mari surprize va pregati galatziul anula asta...LEGAL RACING braila...here we come..get ready for kicking your ass
|
hahahahaha
bai ce rau imi pare ca nu mi-a iesit pasenta si ca nu ma dau .. ca luam si eu acolo o prajiturica la grupa mea ce ma-sa. |
dak v-ati intors de la LR.....puteti sa spuneti shi voi cum a fost sau cel putin puneti niste poze sa vedem shi noi.....shi sa ne creem o impresie;)
|
1 Attachment(s)
Pasarica Powwwwwwwweeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr
castigator la grupa A. |
1 Attachment(s)
LOCRUL CRX-ului in FRUNTEA COMPETITIEI .... PACAT CA NU A MERS CUM TREBUIE , DAR NU E NIMIC TURA VIITOARE VOM CASTIGA !!!!
PS : MONSTRUL FARA UN OCHI :) |
poze ma.... baga poze.. :D
|
eu am vazut motivul descalificarii mele.... daca erau fair play, ne descalificau pe amandoi( br-xx-ath si b-xx-dog), in filmare se vede clar ca boturile masinilor pleaca simultan.... asta e, trebuia sa mi se intample tocmai mie... stiu ca faceam si meganul care a castigat gr. b asa ca nu este vre-o pierdere mare ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning