Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele ( din hartie ) - myaytza (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/181094-machetele-mele-hartie-myaytza.html)

MeMutzu 11-08-10 01:00

re: Machetele mele ( din hartie ) - myaytza

Arata foarte bine...si cred ca rabdarea ta este...nelimitata.succes:D

bmwh548 11-08-10 14:24

Mi se pare mie sau vrei sa dezgropi toate topicurile la care nu s-a mai postat de prin mai?

myaytza 04-09-10 10:25

2 Attachment(s)
Oricum m-am intors si vreau sa va prezint astazi o macheta WIP Renault 11 turbo (nu stiu daca il fac turbo ...GTX GTS..)
Link'u machetei constuctia pas cu pas:https://forum.4tuning.ro/583-discutii...ni/page-3.html

bobo-wow 04-09-10 10:57

Ai maini de aur :dance: Daca faci si un Logan sau un MCV esti tare:dance:

B-72-RZD 04-09-10 13:31

Foarte frumos ce faci tu!

FED express 04-09-10 13:39

Arata foarte bine si sincer parca m-ar bate si pe mine gandul sa ma apuc de asa ceva. Felicitari, esti printre puţinii care fac modele dinastea din carton!

myaytza 04-09-10 13:56

ms tututor pentru felicitari :D sa vedem ce mai putem sa facem azi la Renault:-)

myaytza 09-09-10 18:26

3 Attachment(s)
Astazi voi incepe sa va prezint si machetele mele diecast (putine cei drept)
BMW X5 mk1 Welly 1:43-macheta de aproape 8 ani:shock: distrusa dar reconditionata chiar astazi!
Lipsuri: farul dreapta, stopurile, barile acoperis, spatarele scaune fata, rotile...:rolleyes2

FED express 10-09-10 07:50

e un jeep'uletz foarte dragut si ma bucur ca l-ai bagat la reconditionat sa-i dai un look mai tanar:wink::razz: spor:!:

myaytza 19-11-10 16:28

1 Attachment(s)
...un mic teasing....

FED express 19-11-10 16:47

wow, un golf 1 ratt:shock: cred ca va fi premiera, mai ales din carton.abia astept sa vad mai multe poze.felicitari:!:

myaytza 19-11-10 18:20

1 Attachment(s)
.....pentru tine uite inca una ca mi-ai fost fidel;)
(jantele sunt niste BBS-uri de la una' de F1:P nemontate...)

nonameDesign 19-02-11 08:52

interesanta arta e si asta un mod de tuning :D oricum poate in viitor va fi noua forma de prezentare pentru tuningul real! Bravo imi plac ideile tale ;)

model collector 20-02-11 00:16

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4099042)
interesanta arta e si asta un mod de tuning :D oricum poate in viitor va fi noua forma de prezentare pentru tuningul real! Bravo imi plac ideile tale ;)

Te inteleg ai 16 ani, dar puteai sa vezi macar ca nu a mai postat din noiembrie si crede-ma topicul asta statea bine acolo unde era, cat mai la fund adica.

B-72-RZD 20-02-11 08:49

Topicul sta foarte bine unde e acum, adica in TOP.
Apreciez de n ori ce face omul asta din hartie si carton, decat ce poti cumpara din Carrefour cu cateva hartii verzi.
Eu unul mai vreau sa vad masinute. Spor la lucru!

model collector 20-02-11 10:31

Inseamna ca nu le-ai vazut pe alea neluate din Carrefour...

myaytza 20-02-11 19:29

Omule....te intelegem ca ai n la puterea n machete scumpe, pana si nick-ul spune asta si ne uimesti cu ele dar macar....daca ai chef sa-ti bati joc de munca cuiva...te rog...fa-o pe alt topic...fie si el mort ok??
Revenind la oile noastre...pfff..putina activitate Nova stagneaza....iar 'Sportiva mai are milenii de munca pana la completare....nu sportiva aia de mai demult...aia e Kaput!...una noua...;)

model collector 20-02-11 19:47

Nu imi bat joc de munca nimanui, doar ca locul acestora nu este aici. Atata tot. Sau hai sa fiu mai precis pot fi considerate niste machete dar cred ca iti dai si tu seama cum ar trebui sa fie finisate.

myaytza 20-02-11 19:56

*vezi Machete in lucru-myaytza pagina 4......adica aici
Aceste machete sunt din era mea....hai sa zicem "prescolara"...adica 10-12 ani......pe care le-ati vazut in acest topic.
NICIODATA nu am spus si nici nu am avut puterea de a spune ca o macheta din carton va avea FINISAJUL unor machete gen AutoArt, Revell, Exoto, Minichamps etc. de bugetul dvs., dar machetele mele(viitoarele) sunt raspunsul omului "talentat" ca sa zic la lipsa de buget(criza).
O seara buna!

Cozmescu-Alin 20-02-11 20:10

Model collector stiu ca nu sunt chiar "machete", insa sunt si acestea o forma de ati exprima pasiunea pentru masini. Pe alte forumuri baietii ca el ar avea o sectiune separata insa noi nu avem spatiul necesar pentru fiecare ramura pe care am dorio.

Acestea fiind spuse este ok sa le prezinte aici la Machetele mele, cu precizarea Machetele mele (din hartie) - myaytza. Am sa modific eu titlul in asa fel incat ca cineva care doreste sa vada asa ceva sa il observe mai usor.

Acestea fiind spuse va rog sa o lasam asa deocamdata.

m_power87 20-02-11 20:20

Re: Machetele mele ( din hartie ) - myaytza

Foarte ingenioasa si interesaqnta ideea, felicitari.

steaua23 20-02-11 20:52

Re: Machetele mele ( din hartie ) - myaytza

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4104093)
Model collector stiu ca nu sunt chiar "machete", insa sunt si acestea o forma de ati exprima pasiunea pentru masini. Pe alte forumuri baietii ca el ar avea o sectiune separata insa noi nu avem spatiul necesar pentru fiecare ramura pe care am dorio.

Acestea fiind spuse este ok sa le prezinte aici la Machetele mele, cu precizarea Machetele mele (din hartie) - myaytza. Am sa modific eu titlul in asa fel incat ca cineva care doreste sa vada asa ceva sa il observe mai usor.

Acestea fiind spuse va rog sa o lasam asa deocamdata.

De apreciat munca lui myaytza, dar atata vreme cat s-au interzis machetele alea 1:32, 1:36 si mai stiu eu ce alte minunatii ... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning