![]() |
Re: Machetele mele - axel_BMW
9 Attachment(s)
Vad ca nu v-au placut ultimele :sad: . Mai incercam , 2 Ferrari v-ar place ?
1.Ferrari 512M 2.Ferrari 250 GTO |
Daca nu pune nimeni comment nu inseamna ca nu place ;). Ferrari sunt faine, imi place mult cum se deschide 512M ;)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Azi 2 T-Hunt, inafara blisterului :D :D
1.Fire Eater 2.Plymouth Fury |
1 Attachment(s)
Azi mi-am mai luat 4 HW din Diverta, 3 pe 2010 si 1 ramas din 2009 pe care nu puteam sa-l ratez :D
|
10 Attachment(s)
Pentru azi :
1. Custom VW Beetle ( l-am vazut prezentat la mai multi, doar ca la al meu DOES OPEN :2gun: ) 2.Morris Mini |
Frumoase noile achizitii , dar si VW al meu nu se deschide :(
|
1 Attachment(s)
Azi am pimit un Porsche Cayman S 1/32 Bburago, din pacate facut cam din topor. Va urma o prezentare detaliata maine.
|
10 Attachment(s)
Pentru azi :
1. VW Type 181 2. Custom '41 Willys Coupe |
Din cutie arata foarte bine Porsche Cayman S. Stim cu totii ca Bburago nu exceleaza, mai ales la scari mici. Eu oricum sunt multumit si cu Bburago.
|
Va rog sa-mi scuzati lipsa si, va anunt ca maine va voi onora cu 2 Mitsubishi produse de VITESSE la 1/43, foarte detaliate :D , la un pret mai mic decat un Bburago la blister :lol: . Cele doua inculpate au fost cumparate sambata de la Expo Casa Auto, odata cu inca 2 machete la 1:64, una Maisto Custom Shop iar alta Welly :-) .
|
Adica vrei sa zici ca ai dat 10 lei pe un Vitesse 1/43??? De curiozitate ce modele?
|
Nuuuuuuuuuu......Nu am dat 10 lei . Am dat 9,97 :D
Erau la oferta si aveau, din pacate, doar 2 modele : noul L200 si noul Grandis. |
poze cu dacia 1410?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Facuta dintr-o jucarie chinezeasca cu piese de la alte machete 1/72 . Va rog sa scuzati calitatea indoielnica a machetei , dar e greu sa lucrezi la o scara asa mica (1/72=~~4 cm) |
8 Attachment(s)
Mitsubishi new Grandis
Vitesse 1/43 O macheta frunmusica, foarte detaliata la interior, computer de bord, tapiterie, ceasuri de bord lizibile, la exterior insa, nu m-a impresionat in mod deosebit |
13 Attachment(s)
Mitsubishi new L200
O macheta foarte frumoasa, atat la exterior cat si la interior, la exterior m-a surprins faptul ca toate farurile, inclusiv semnalizarile sunt din plastic, iar manerele si stergatoarele sunt aplicate ... Las pozele sa vorbeasca:D |
1 Attachment(s)
Celelalte 2 machete cumparate sambata:
1.Hyundai I30 - Welly 2.'55 Buick Century - Maisto Custom Shop |
7 Attachment(s)
Vad ca nici astea nu v-au placut :cry: .
Porsche Cayenne S - 1/32 Bburago |
8 Attachment(s)
Fiat 500 ABARTH 2008 - Bburago 1/24 :D
|
frumoas fiat-ul:). spor la colectionat !
|
Quote:
|
Dom' profesor, pedepsiti-ma ca am lipsit mult si nemotivat :D :oops:
Ma duc acu' sa aduc scutirea :-P Acum lasand prostiile, de maine incep sa prezint din nou. Am lipsit eu de pe forum, dar tot mi-am luat machete.... vreo 15 Hw ( acum am 70) , cateva Bb la 1/32 si 1/43 , cateva Maistouri la 1/43 si 1/79 :D si mai am :twisted: |
Ce Bburago ai luat la 1/43?
|
Numai unul.......un Jeep Wrangler ( a primit repede un prim tuning - arata prea naspa ) . Iar la 1/32 mi-am luat o Alfa Brera :-) - asta m-a multumit cat de cat ca detalii
|
+ Maisto Urban Metal la 1/43 - Mini Cooper
|
14 Attachment(s)
Pt azi:
1.Super Van 2.Tail Dragger Sper sa va placa :-) P.S. Imi cer scuze ca la macheta 2 am pus 8 poze, dar atatea mi s-au parut ar fi suficiente :twisted: |
Faine amandoua, le am si eu ;)
|
Interesanta cea roz :D
|
Dragger e tare de tot, bravo:!:
|
9 Attachment(s)
Multumesc penru aprecieri ;)
Pt azi 2 Honda Civic - cea europeana si cea americana :D Deeeci: Honda Civic Type-R - Matchbox Honda Civic Si - Hw + poze de grup 8) |
Honda aia Civic ii fainutza :D
|
Imi place colectia ta,chiar ai o multime de machete la scari mici,eu nu mai colectionez la scari atat de mici,dar cred ca mai am si eu cel putin 50 de machete la scara 1:55-1:70:D
Un plus pentru Type R,il detin si eu pe cel realizat de catre Matchbox,dar prefer originalul la scara 1:1:lol: |
Quote:
|
Faine amandoua, pot spune ca e masina mea preferata (la pretul cel mai "normal" nu supercars/limuzine) ;)
Quote:
P.S : daca nu mai colectionezi la scara asta poate vrei sa le "donezi" ;) |
Frumoase machetele...si destul de multe.succes:D
|
1 Attachment(s)
o chestie care mi sa parut interesanta
|
Foarte frumoase machete imi plac mult....Spor la colectionat
|
13 Attachment(s)
Salut pe toata lumea :D !!
Dupa o fooarte lunga absenta de pe forum, revin in forta cu doua Treasure Hunt pe 2010 : 1. Ratbomb, numarul 4 din 12, impreuna cu fratiorul lui din colectia 2008 2. Shelby Cobra Daytona Coupe, numarul 5 din 12 + poze de grup P.S. : Imi cer scuze pentru ca nu am mai postat de atata timp, dar pur si simplu nu am mai avut timp sa scriu :sad: . Totusi, in acest timp, am continuat sa-mi cumpar tot felul de machete care mai de care :twisted: . So stay on !! |
RAT BOMB:evil_laug:boxing::yes: grozave man:!: si nici Shelby nu e mai prejos:yes::wave: spor si astept sa vad ce achizitii ai mai facut in pauza:yes::wave:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning