![]() |
Re: Golf 3 - '93, SJ 03 VAA
cam stramba din spate . n-ai evazat alea in mod egal..sau mi se pare mie.
|
Quote:
|
Re: SJ 03 VAA
imi spui te rog cat ai dat pe suspensie?:)
noua sau second? |
Re: SJ 03 VAA
Quote:
|
asemenea noroc sa dea si peste mine :D da sa fie noroc cu reglaj pe inaltime :D:D
|
Quote:
|
asa venim toti:D
|
Quote:
chiar pe bune..daca va intereseaza..vorbesc cu baietii.. |
9 Attachment(s)
Mda..n-am mai miscat nimic de ceva vreme.."criza".. e de vina..
pana una alta pun cateva poze de la un super eveniment.. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
VAND Moto Cross Kawasaki KX250 an 2002 ,250 cmc,2timpi,60 cp, neinmatriculat,pret 1600 euro usor negociabil...tel: 0743780580
|
Salutare din nou..imi cer scuze ca n-am mai postat de atata vreme..a trecut criza si pe la mine..munca multa ...chiar n-am avut vreme de golfuletz..dar acum..o iau de la inceput..urmeaza mai multe modificari vizibile..si poze..
Urmeaza sa montez o bara fatza cu plasa prize de aer chestii..:)) revin cu poze |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu BARA FATA.. :) imi cer scuze pentru claritate..o sa revin cu poze mai clare..
|
am vazut ca nuti prea palc jantele...eu unu sunt innebunit dupa jantele cu buza...n..si eu imi caut dar tot asa...ceva ieftin...sami pot permite....bafta in cont...frumaosa masina....cred ca era mai bine daca lasai buza de la jante culoare care era...bafta ...si km fara incindente
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi ..intre timp masina a mai primit si un set de oglinzi..:D...urmeaza sa pun poze si cu ele pe masina..
|
6 Attachment(s)
Bad boy..Lock-ul de care vorbeam..
|
8 Attachment(s)
Mai am o si o oferta pentru voi.. le-as vinde..ca ii de lucru ..dar in acelasi timp ma gandesc sa le pun sus.. pretul e 250 euro..225/40/18 5 prezoane..cauciucuri foarte putin uzate..pot zice ca is noi..
|
iti dai seama ca daca te chinui sa pui jantele astea trebuie lasata masina in nesimtire:lol::lol:
|
ii shade bine asa lasat la golfan... dar cu rotile alea.. ar trebui niste evazari nesimtite :))
am vazut golf 3 cu jante pe 17" si talon pe 35 din cate tin minte.. dar pe 18" .. ar fi o provocare.. oare nu atinge in prag ? oricum.. multa bafta in continuare si spor la bani si la treaba! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 frati.. TO BE CONTINUED...
|
2 Attachment(s)
buna..azi masina a primit..un cadou frumos..:D maine fac poze cu ele puse..;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Deci abia am inghesuit eu 17 cu 9j pe spate si 8j pe fata... si spatele latit bine etc... Alea de 18 nush cum ai putea sa le pui.... Si trebuie sa schimbi si fuzetele cu unele de GTI sa treci la 5 prezoane... Sau ai deja 5 prezoane?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi m-am apucat de niste modificari..haion - bara spate..:???: sper sa-mi iasa..am sa revin cu poze..
|
7 Attachment(s)
intre timp...cateva poze..:blink: astept orice fel de pareri..:D
|
Man...cu bara spate ai dat-o in bara urat de tot... :(
|
nici mie nu imi place cum da bara spate...acum tu stii:shock:
|
Sicer sa fiu..nici mie nu prea imi place..:| o sa incerc sa remediez problema..
|
sper sa nu te superi...hayonul e frumos...acum asteptam sa il vedem finisat...cel mai important e sa nu te grabesti
|
Incearca sa faci bara clean sau ceva... alea chiar nu isi mai au rostul acum..cel putin nu pe Golf 3... La haion chiar ai ales bine.....
|
haionul chiar is curios cum o vina pt ca si eu aveam acelasi plan badlook la triple ca sa zic asa,dat la spoiler daca finisez un pic si faci alea mai mici o sa dea bine dar trb oarecum rotunjita trecere de la una la alta poate intelegi ce vreau sa spun uitate la mai multe poze cu spoilere in genul ala si ai sa intelegi nu neaparat de p g3 bafta si spor la munca
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning