![]() |
ibiza aia verde nu avea ce cauta la grupa A !!!!!!
in al doilea rand, nu poti sa spui care era cel mai bun sofer de la A la liniute... pentru asta exista etapele de indemanare !!!! |
Re:
Quote:
|
La indemanare e mult mai greu pt pilotzi si o sa fie mult mai multa lume si din cauza masinii!
Cei care nu au modificari aduse masinii se vor descurca foarte greu. De ex eu la al meu Cielo am: -suspensia prea moale - dezavantaj -volanul cam mare -dezavantaj la jaloane O suspensie sport ar fi indicata dar in viatza de zi cu zi scade comfortul foarte tare. Dar pe plan local nu am mai putea organiza liniutze cu ajutorul ACR-ului si Politziei>><<<?? Trebuie club pt asta?? Am auzit ca Cioara vrea sa ishi faca club! E adevarat??? |
Si cu Cielo poti se castigi la Indemanare, daca stii se conduci.
Eu am castigat de 2 ori, si de ori am luat loc 3 cu masina mea si am avut timp mai bun decit masini mai modificate (adica pregatite) si mai puternice! |
de ce sa mint eu nu am fost la nici o cursa de indemanare pana acum, dar imi doresc la maxim sa ma duc!
daca e sa se tzina merg orice ar fi, kiar daca ma fac de ras cu timpul care il scot, dar parerea mea e ca se fac de ras mai mult aia care stau pe margine si rad zicand ca sunt buni si nu au curaj sa participe, decat cei care incearca! ganditzi-va ca primul poate sa fie doar unu singur! restul ... consolare tati consolare... poate data viitoare... nu se termina lumea! |
dar sa pui niste carton mai gros la numere, ca prin hartia aia se cam vedea :)
despre topic, cred ca stie toata lumea cine a fost cel mai bun pilot de acolo... singurul care merge in CNR, va las pe voi sa ghiciti ;) |
Re:
Quote:
am un feeling ... ca o se se ia unu de SGM-u nostru.... la el tot ce a facut a facut pe blocul de dacie.... da? am auzit ceva de ala verde si porsche... poate da cineva mai multe detalii ? |
Re:
Quote:
|
Cel care era cu Dacia aia mov metalizat sa zica mersi ca nu l-am (l-au) luat la bataie.
Si ne mai si cunosteam. |
sunt siguri ca multi habar nu au de faza asta... poate vreunu sa o explice .. pana la cel mai mic detaliu` ca sa intelegem toti despre ce e vb ?
|
Santos: am inteles azi ca Grig, cu Oltcitu' alb, cu numere de GR, l-a facut pe SGM-u' (dar daca mai erau 100 de metrii, si-o lua de la SGM). Asa e ?
|
asa e :( :(
din pakate, SGM a plecat nasol de la start si pe drum a recuperat.. la finish mai era doar botu de oltcit k distanta... asta e... :( :( :( :cry: :cry: :cry: :x :x |
juve_doom : in primul rand aici nu e loc de luat lumea la \"shto\" indiferent ca iti sunt sau nu prieteni ! no ofence ....
MadMax : soferul de pe volvo la vaza cu trecutul in viteza prin spatele publicului iese din discutie ca fiind cel mai bun sofer...un sofer cu capu pe umeri nu trecea cu peste 100 la ora prin spatele publicului doar ca sa-si dea basini ! :wink: ONTOPIC : cum spunea si Muartea : cel mai bun a fost Burchel ... sper sa nu ma insel :oops: :lol: |
Neatza ... iar va deranjeaza eu!
In primul rand AL3XIUS nu iau pe nimeni la shto, daca am facut-o imi cer scuze, poate involutar (sau... ma rog din obisnuinta!). VA ANUNT CA NU SUNT CEL MAI BUN SOFER! SA O STIE TOATA CRAIOVA SI TOATA TZARA! Tre sa spun ca azi mi-am luat de la o solentza 4 lungimi de masina! Am mers pana la 165km/h si tot nu l-am facut! Acea Solentza cu B-XX-NFR era cea mai proasta solentza din lume! DA! soferul s-a jurat ca nu i-a modificat nimic, ca filtrul e montat si totusi m-a facut de m-a rupt! CONCLUZIA: cea mai jaf solentza m-a facut de ce?? TCM-ul zice: ba doom fii antena baiatul stie sa ishi rodeze moorul. Motorul a fost invatzat la turatzie mare si deai mere bine! Eu zic: NU FRATZII MEI! LASATZI-O MOARTA! MASINA E SUPER MEGA PROASTA, ARE 5 CP, DAR SOFERUL E DE O MIE DE ORI MAI BUN DECAT MINE SI MA FACE DE MA RUPE! INTELEGETZI VOI??? asta se intapla asta seara! aaaa uitasem! NFR-ul avea si rotzile super desunflate si tot m-a facut! Nu ma abtzin sa mentzionez ca si ALPUL si-a luat-o de la el (bineinteles ca nu a vrut sa ii dea calumea!) Deci astia sunt raliistii din Craiova, care pe mine ma lasa intr-un fel rece! mai venira o gramada de chibitzari care faceau mishto ca ce fraier sunt eu ca mi-am luat-o de la o solentza nemodif! Deci repet! cel mai bun nu sunt eu! a fost o gluma la inceput, fiind singurul post! dar nu prea inteleg cum de apar o gramada de smekeri care nu au participat la concurs si incep sa comenteze ca ei l-ar fi facut ba pe ala, ba pe ala! Se pare ca debandada din timpul cursei continua! Oare asta e Craiova? Astia suntem noi Craiovenii!??? Nu am fost cel mai bun, am avut noroc si sprijinul lui Alp ca am ajuns pe 2, dar macar am participat, lucru care imi da un plus (un mic respect cu zicea fratele ALP-ul) fata de cei care participa zi de zi doar cu gura! Sper ca m-am facut inteles! Astept parerile voastre! va-m pupat pe portofele, DooM |
Asta e deja caterinca!!! doom... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
pgt
daca seat-ul ibiza nu concura la 90cp, cred ca ar fi castigat 307 de la insomnia...juve_doom (CZG) ai avut mare noroc ca ai ajuns in finala sa nu uitam ca seatul a scos 307 inca de la inceput (a doua cursa daca nu ma insel).si oricum 307 hdi de 90cp este peste un cielo sau o supernova(cu sau fara chip)...
|
juve_doom o solenza cu sofert BUN in ea face cielo.
bafta in continuare, nu te lasa speriat... baga blana si dai bataie! |
Ba nea stampila nu te mai crede pilot ca nici sa conduci nu stii.Este prima oara cand te vad la liniute si deja vad ca te crezi vedeta,sau e din cauza dungilor care s-au subtiat de la CACATU de Solenza care te-a facut aseara cu 5 masini.Tu habar nu ai ce e ala un motor si cum functioneaza si vb de pilotaj si motoare modificate.I-a auziti lume ce zice mr. JUVE -nume de MANELIST- ca un oltcit are motor COMPRESAT si suspensie PNEUMATICA :)) asa ca LASA-NE LASA-NE.Cum e posibil ca un habarnist ca tine sa vina sa vb despre masini cand tu nu stii nimic, esti VARZA.Nu te mai lua tu de ALP pt. ca el spre deosebire de tine stie ce vb.Asa ca dute si asculta in continuare manele si nu ne mai deranja ca esti penibil !!!
|
Re:
Quote:
|
PENTRU EVOLUTION8:
1) rand ar trebui sa te prezinti ca sa stiu cu cine am placerea. 2) nu ma intereseaza sa stiu cum functioneaza un motor, eu sunt sofer! daca ma intereseaza sau se strica atunci kem un mecani ca tine si o rezolvam 3) am zis de ALP ca stie, a invatzat multe, dar mai are de invatzat(tu crezi ca e cel mai bun???) 4) solentza NFR m-a facut intr-adevar! dar, de ce nu a zis ca are modificari>>>?? vii tu cu orice solentza nemodificata si cu Titi Aur sau cu Schumacher sa o conduca si eu cu Cieloul meu il fac! Avea filtru cel cu NFR-ul ??? Aiurea! 5) daca nu m-ai vazut la curse este poate pentru ca nu te-ai dus! aaa stai! memoria scurta poate te dezavantajeaza! Nu aveam dungi negre pe masina! poate deaia! Dungile mi le-am pus cand s-au implinit 2 ani de la trecerea in nefiinta a lui KOS-u! intelegi?? 6) de F.C. JUVENTUS TORINO ai auzit?? eu sincer habar nu aveam ca e unul care il keama juve! Noroc cu cultura ta manelistica! Domnul surubelnita, repet, nu stiu cu cine vorbesc, dar cred ca ar trebui sa pui mana pe o carte!(ca sa o citesti bineinteles) asa ca ... mai lasa-le draq de masini! pot fi un hobby dar nu toata viata! scoate capul din motor si mai priveste prin jur! pa pa |
1 Attachment(s)
Finishul de la Alexandria!!!
|
multumim petru poza, LAM!
Eu unul nu stiu nimik despre Alexandria! Din pozele vazute in galeria foto de la 4tuning a fost super! Era kiar in centru nu pe un aeroport... despre castigatori ... nush nimik! mai vb pa pa |
Re:
Quote:
|
kadett-ul......2000GSI 16V
Mai frtazii mei,m-am dat shi eu la Craiova cu un Kadett GSI 16V........mor de nervi frate cum apar pe site pozele de la cateva mashini care,sa ma scuze cei care se simt,de ***.....shi Kadett-ul nu.Mai ales ca zic eu l-am zobit pe ala cu Corrado rosu cu numere de Italia.M-a vazut si pe mine cineva sau am vista ca am fost la cursa asta?
In afara de asta..sa ma scuze Cioara....dar organizarea a fost de c...t.La ultima cursa cand m-am dat cu un Mercedes am speriat vreo 200 de oameni cand m-am ferit de Mercedes care era sa se urce pe mine.Oricum jandarmii aia au fost degeaba. |
Adevarul este ca ai fost prieten cu KOS'u,poate chiar cel mai bun prieten.Ai auzit si tu de TITI AUR dar te intreb eu ai vorbit vre o data cu el?
Eu vin la liniute de can aveam 16 ani si acum am 21 asa ca trage si tu o concluzie.Nu venii tu care habar nu ai ce sunt alea masini si vorbii.Daca masinile sunt un hobby pt. tine cum de altfel sunt si pt. mine ar cam trebuii sa stii multe lucruri despre ele,nu sa zici ca vw corrado e toyota sau nissan.Este inadmisibil ca in om care pretinde ca ii plac masinila sa nu cunoasca o masina banala.Daca venea pe pista un TVR sau UN KONINGSEG ce dracu mai vedeai ce e LOGAN ???? Uite eu nu ma uit la fotbal pt. ca nu imi place si habar nu am cine joaca si cu cine, dar tac din gura si nu vb despre asa ceva. Cum spunea si Grig hai pe o proba speciala ca acolo sunt piloti si sa vedem de ce esti in stare daca te crezi asa de bun cum ca l-ai face si pe TITI :))Chestile astea pe care la facem noi(liniutele) sunt niste magarii.Orice prost poate sa invete in maxim o saptamana sa faca liniute.Nu are nici o traba cu pilotajul sportiv si cu raliurile. Asa ca daca ai atata minte,desi nu cred,poate intelegi ceva si te potolesti.Sa iti iasa fumurile din cap de mare pilot ca esti un simplu conducator si ala varza. |
Lasa-l Carmen ca nu stie cu cine vb.Sunt Robert DJ 02 KAD Oltcit bleo indigo.Tre sa il stii.
Grig m-am intalnit mai devreme cu JOE si mi-a spus ca a-ti batut cam tot la Alexandria.Marfa FELICITARI OLCIT still the best CAR FELICITARI INCA O DATA !!!! |
KAD-ule ce rau esti :evil:, in realitate pari mai linistit :wink: !
Numai bine!!!! |
pari simpatic acuma!
dar , ma mira un pic - nush cu sa zic sa nu te jignesc- ...o doza de superficialitate la tine! am impresia ca tu nici nu citesti sau nu ia citit ce am scris eu pe topic! am impresia ca tu ai auzit pe la cineva si te-ai gasit repede sa scrii! ca sa o terminam o data pt totdeauna: - nu am zis ca am fost preten cu KOSU ci doar ca mi-am pus dungile in memoria lui! ai ceva inpotriva>?? crezi ca doar pretenii apropiatzi ar trebui sa aiba respect pentru un om mare???? - nu am incurcat nume de masini! - cand am zis de motor compresat si suspensi pneumatica m-am exprimat in felul urmator! am zis asa \"am facut pe unu care se lauda ca are la oltcit suspensie pneumatica si motor compresat!\" - am recunoscut ca nu stiu in amanunt despre masini, dar nu confund kestii banale -in exemplul cu TITI am zis in sensul ca indiferent cine ar conduce INTR-O LINIUTA o solentza nemodif l-as face! - am zis de multe ori ca inceputul topicului asta a fost pur si simplu o gluma! -dar nu inteleg care este problema ta>?? te-am jignit cu ceva? KAD ... .dam te stiu din vedere( masina o stiu nu pe tine) nu am vb niciodata! poate ne intalnim maine la o cafea si discutam despre masini! VREI>>>??? |
juve_doom
sa speram ca am terminat-o odata... dar nu te intinde mai mult decat te tzine plapuma!!! nu te compara tu cu cei care veneau la raliuri shi multe altele... hai la un vtm adhoc shi eu itzi aduc shi solenza shi tot ce vrei.... dar mai termin-o odata!!! nu vreau sa ma cert cu toate ca imi dai motive \"n\"( chiar +1)....vino la piteshti la cnr sa vedem daca faci novele sau daciile de acolo.... dar dupa parerea ta cred ca le faci.... in fine! sa speram ca asta a fost finalul. |
Re:
Quote:
|
santos se mai intampla.. pentru revansha mai e ocazia :)
|
Domnu' juve,mai lasa-ne bai nene.
Ba vorbesti serios,ba in gluma,eu,unul,nici nu mai stiu cum s-o iau. Stii cum se spune: marile adevaruri se spun in gluma. P.S. Robert,nu te mai certa cu el,oricum juve a recunoscut ca e doar un shofer,ceea ce inseamna ca intrebarea din titlul topicului nu i se adreseaza. Quote:
|
lam deci tu esti cel cu olticitu :twisted:
ai avut plecare mai buna, probabil ca ai cutia de viteze scurta pentru vtm, sgm`u de prinde dupa 400m, asta e... a pierdut, speram la o revansa! :wink: |
Va fi frumoasa revansa cand isi termina SGM-ul nostru masinuta :twisted:
|
ba dane.......ti-am zis sa taci ca te faci de ***...............
nu mai vb de ilegale..cand u ai fost prima data anu asta.............. KAD-ule lasa-l ma in pace si nu te mai certa cu el...lasa-l acolo in lumea lui....... eu v-am pupat... |
Re:
Quote:
|
omule...tu trebuia sa fii spectator ;) ;) marele pilot..hahahaahahaha esti penal...
Eu eram cel mai bun pilot de acolo...dar ai dreaq nu maau lasat sa aterizez cu Migu pe akolo...k cik il fac pe unu cu un cielo smecher... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Laaaaasaneeeeeeeeeeee lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D PS: stii cum incepe \"romaneste-bug mafia\"?!?!!?!? |
Re:
Quote:
|
axe came de 1222 ?! :P 2 carburi weber?! cutie viteze gsa?! whaaaaaaaat?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anyway...abia astept \"revansa\" :twisted: :twisted: :twisted: PS: pot sa gasesc prin Craiova axe came Citroen visa/gsa de 1222?! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning