![]() |
Quote:
|
In ultimul numar Auto Show este prezentat H3... :wink:
|
Re:
Quote:
parerea mea este ca H2 vrea sa fie o masina de superlux, extrem de mare si musculoasa cum sunt majoritatea masinilor americane. |
e un bun offroader dar sa va arat eu ce inseamna masina condusa de o femeie!
http://www.insomniaracing.org/indexro.htm si in acest link intratzi pe nu tot ce zboara se mananca! o sa fitzi shokatzi! |
Re:
Quote:
|
hummerul nu mai e ce-a fost odata:(, asta e sigur...
cat despre ultimul model, era o shtire ce zicea ca vor fi retrase toate shi revizuite, deoarece au fost o grama` de accidente, iar modelul e in pericol de a-i cadea shi rotzile(io personal am ras de n-aveam aer.. dar poate n-am auzit io bine) shtirea era legata de Beckam, care ishi achizitzionase shi el, de curand, o astfel de jucarie.... |
1 Attachment(s)
cam asa ar fi trebuit sa arate hummer-u
:yikes: :yikes: |
1 Attachment(s)
:P
|
H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea
|
H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea
|
Dupa mine,H2 e un 'aspirator de femei',consuma enorm si nu este foarte bun la onroad da` nici la offroad nu exceleaza,sa il cumperi si sa te plimbi cu el prin oras mi se pare o prostie imensa..si aici in Oradea este un Hummer h2 dupa care toata lumea intoarce capul(si eu,recunosc :lol: )....faza tare e ca aproape tot timpul parcheaza langa un Cayenne....faza cea mai tare e ca:Hummerul e a sefului de la Atlas Telecom si Cayyene-ul e a bo$$u-lui de la RDS :lol: :lol: :lol: :lol:
|
singurul concurent al lui H1 sau H2 este Lamborghini LM 8) . Cel putin asta este parerea mea :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
P.S.in oradea sunt 3 Hummer-uri..nu 1 :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning