![]() |
Re: schimb astra G coupe cu e46
valabil valabil...
astept oferte si discutam |
Am un 320d din 2000,daca mai pui 3500 EU peste conserva ta,mai stam la discutie.
|
Quote:
apari cu pozele si iti zic daca iti dau banii astia sau iti dau astra si cat sa imi mai dai... "mersi"de oferta |
Cu placere.
In urma ofertei facute pentru tine,am primit cateva solicitari mai tentante la care sincer parca nu ash da cu piciorul,nu de alta insa la un crash minor,nu doresc a deveni victima sigura in conserva,daca nu finalizez in cateva zile,tinem legatura. O seara buna si spor la vanzare. |
Quote:
legat de crash,poate nu stiai dar conservele astea in 2 portiere sunt mai compacte decat berlinele..asa pentru stiinta unora nu de alta + ai siguranta de 8 sau 10x airbaguri(nu stiu exact)cea ce bmw-ul tau sunt sigur ca nu ofera... evident bafta la vanzare si numai bine |
valabil...
cam un ultim up... cash sau schimb cu 320d inmatriculat ofer diferenta dupa caz |
ultim up....
daca nu apare in cateva zile ceva oferta,se poate inchide s-a incheiat afaceriile cu inmatriculari de dincolo si etc.. schimb cu u e46 320d inmatriculat si mai dau diferenta |
se poate inchide....
daca ii cineva interesat de schimb cu astra g din 2003(ap 2004) 1.7dti 16,stare foarte buna,se accepta orice test la orice capitol(motor,electric...etc) pot oferi si ceva diferenta numai si numai diesel caut(si motivul vanzarii al masinii) multumesc |
multumesc de gazduire dar nu am gasit si primit nici o oferta buna
tot ce era la pret mai ok din pacate erau alergate si numai asta trebuie facut numai aia si cand tragi linie atunci mai bine nu iei...asta e primesc oferte pe PM eventual daca apare ceva bun sa se inchida |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning