![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
masina de vagabont... succes cu noile modificari... :D
|
ce dimensiune au jantele???sunt originale de lancia??? asa ceva am avut si eu pe cielo ,ai grija cu ele ca nu sunt 4x100 sunt 4x98,eu am reusit sa stric filetul la un butuc:x
p.s : arata bine jantele albe:D |
Ai grija cu ele acuma , ca orice defect se cunoaste.Per total arata bine.
|
Quote:
Quote:
|
as vrea si eu niste pareri ale voastre : m-am gandit la un eleron codita pe portbagaj , voi ce spuneti ? :D
|
am avut prezoane lungi,e bun daca e 4x100 sa le invarti sanatos:D
|
Quote:
|
Domnu am uitat sa te sun sa iti spun ca ii sta bine la "alba ca zapada" asta a ta cu noile jenti! si azi te vazui de 2 ori.... bafta! Punei si eleron daca tu vrei...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze atunci, am crezut ca vrei sa-i pui ceva gen avion.. :D.Succes in continuare.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Asa merge :D, o idee buna si pentru mine.O sa arate bine.
|
E fain eleronu, merge. Dar mai bine puneai xenonul primu, o sa arate super bine noaptea, nu mai zic de vizibilitatea sporita... :)
|
Quote:
|
eu am lasat un minut aproape si dupa incet cu o surubelnita facut parghie.le scoti dupa 30 secunde si vezi cu surubelnita daca merge sa desfaci,daca nu le mai lasi.bafta si spor:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
am vazut masina prin craiova...frumoasa:P |
Quote:
|
de ce nu ai facut si conturul farurilor si semnalizarilor cu negru? dadea mai bine:D.La stopuri ai scos galbeneala???
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
aha arata bine cu folie insa se vede galbeneala,iar ca masina alba te poti uita la a lui Banzay cu faruri negre(el le are clare).eu zic ca ar arata bine
|
Frumoasa masina . Imi place cum ii sta pe alb , mie imi place in general culoarea alb :))) . Nu e pretetioasa , iar masinii tale ar merge lasata un pic mai jos , si sai faci farurile semnalizarile cum le are banzay, uite-te la el pe topic . Bafta in ceea ce tiai propus ! Dupa ce imi fac masina o sa vin si eu la Daewoo meet
|
Quote:
Eu ma intreb de ce nu ai venit pana acum ,si de fiecare data stai retras;(nu conteaza la noi 'tuningul' masinii ci omul.Daca ai observat noi ne distram pe cinste de cate ori avem ocazia,duminica dupa amiaza si joia seara pe aeroport.Te asteptam maine seara langa noi acolo pe partea cu casa ! |
Nu prea am venit , mam imprietenit cu cei de la BMW mai mult , din greseala mai mult , ca ii filmam cand se dadeau si deaia . Joia nu mai vin pe aeroport , st in clasa a 12 a si nu ma lasa mama :)) , iar duminica sar putea sa vin da cu masina lu tata , ca nu stiu dak o fac pe a mea pana atunci :) .
|
Quote:
|
@Greku`BWJ
embleme cu daewoo cielo de pe portbagaj doar le-ai dezlipit sau ai si vopsit portbagajul ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
atunci da jos si dungile alea cromate de pe usi si bare daca sunt tot lipite
|
Bai nenea greku... eu ti-am zis ca am patit-o.....
|
Quote:
Quote:
|
RAR-ul te poate verifica, ARR verifica masinile de transport, n-are treaba cu cielo al tau
|
Quote:
|
unde dau si eu de magazinul din Craiova unde se gasesc semnalizari laterale albe pe led pentru cielo ?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu le am fumuri, cand mi-au luat certificatul au facut gura in legatura si cu semnalizarile...
P.S: cand am scris matiz am gresit, am vrut sa zic nubira... (ora:rolleyes2) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning