Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Laudati-va iubitul/a (https://forum.4tuning.ro/28-femei/17934-laudati-iubitul.html)

Mustang 03-06-06 10:30

Re: Laudati-va iubitul/a

ce javra esti aleks =))

Psycho 03-06-06 11:55

Quote:

Originally Posted by Gabi
Si... cand te-ai trezit, ti s-a facut iar somn, nu ? :lol:

hahahah ....

bah daca aia avea masseratti sau cum draq se scrie k n`am scoala pentru el ... nu facea poza intr`o baie jegoasa ... cu faiantza de 2 lei pe peretzi ... si cu sarme etc .. banuiesc k daca avea o asemenea mashina isi permitea luxu de a avea o casa decenta .. si macar un aparat foto nu o cazatura de telefon care abea face poze ...da tuu sa fii sanatos ...

Spark 03-06-06 12:59

ati deviat rau de la subiect ...
cine ce mai are de laudat si la cine ? :D :D :D

SUN 03-06-06 15:23

Un cuvant: P_E_N_I_B_I_L

aleks 04-06-06 23:34

cine sun? partenerul? :D

Cosmin255 05-06-06 18:16

Ce cauta cu tine daca are "Masserati coupe"?:)....

Ontopic : ne intelegem bine , ne simtim bine impreuna (cel putin eu:) ) ne iubim....si asta e tot ce conteaza

SUN 10-06-06 03:57

Quote:

Originally Posted by aleks
cine sun? partenerul? :D

Threadu asta si mai ales copilu asta de ne zice cum ca gagica'sa are Masserati Coupe si ca daca nu il credem o sa ne arate poze cu el in masina etc...dar ma rog...asta e nivelul unora...d'astea faceam in generala. Nu stiu cum pot unii sa intre pe un forum despre TUNING ca sa posteze in astfel de threaduri penibile niste vrajeli si mai penibile si pe desupra sa se mai dea si loviti de faptul k nu ii crede lumea...dar asta e...10 oameni..10 pareri.

valib 12-06-06 12:45

va zic io sincer...nu ii/le laudati prea mult...ca li se urca la cap
:):)

Mustang 12-06-06 15:46

Quote:

Originally Posted by valib
va zic io sincer...nu ii/le laudati prea mult...ca li se urca la cap
:):)

adevarat :)

aleks 14-06-06 09:13

Quote:

Originally Posted by SUN
Threadu asta si mai ales copilu asta de ne zice cum ca gagica'sa are Masserati Coupe si ca daca nu il credem o sa ne arate poze cu el in masina etc...dar ma rog...asta e nivelul unora...d'astea faceam in generala. Nu stiu cum pot unii sa intre pe un forum despre TUNING ca sa posteze in astfel de threaduri penibile niste vrajeli si mai penibile si pe desupra sa se mai dea si loviti de faptul k nu ii crede lumea...dar asta e...10 oameni..10 pareri.

sun iti dadeam dreptate, era doar o gluma, nu lua foc asa :)

SUN 19-06-06 01:19

Stai linistit k nu afirmatia ta m-am deranjat...am si eu un simt al umorului pe undeva ascuns :) dar pur si simplu raman stupefiat de unele threaduri de pe forumu asta...Numai bine!

B|shOp-VR6 20-06-06 00:20

Quote:

Originally Posted by Psycho
hahahah ....

bah daca aia avea masseratti sau cum draq se scrie k n`am scoala pentru el ... nu facea poza intr`o baie jegoasa ... cu faiantza de 2 lei pe peretzi ... si cu sarme etc .. banuiesc k daca avea o asemenea mashina isi permitea luxu de a avea o casa decenta .. si macar un aparat foto nu o cazatura de telefon care abea face poze ...da tuu sa fii sanatos ...

Ca sa nu mai vb de acei ochelari "shanel" din colectia toamna-iar n-am plafon la "masserati".

aleks 21-06-06 01:57

iubita mea...
tocmai nu mai e...
o sa laud... omul invizibil, se poate? :D
e atat de... absenta...
si... nici mirosul ei nu-l mai simt... nici privirea ei n-o vad...
si pot sa continui asa... pana la loc comanda :D

A.m.v.t. 21-06-06 15:33

Quote:

iubita mea...
tocmai nu mai e...
o sa laud... omul invizibil, se poate? :D
e atat de... absenta...
si... nici mirosul ei nu-l mai simt... nici privirea ei n-o vad...
si pot sa continui asa... pana la loc comanda :D

si ti place aahh??bun..asa ma scuteste si p mine d randuri inutile...dk tot nu am c lauda...:D bun sau rau?:rolleyes2

Gabi 21-06-06 15:37

Quote:

iubita mea...
tocmai nu mai e... [...]

Join the club, aleksu'!

valib 21-06-06 15:40

ba...o venit vara...pe toti ne-o lasat prietenele?:)

Eugen_TL 21-06-06 15:45

pai acum e misto sa te lase...sa te destrabalezi cu toate..ele sunt bune cand nu iesi din casa prea mult ,cand nu ai timp,, etc etc... :) :lol:

aleks 22-06-06 01:41

Quote:

Originally Posted by Gabi
Join the club, aleksu'!

fwte-ne-am in el club, cum dreq n lipim noi mereu? :evil:

Gabi 22-06-06 02:09

"Cainii latra, ursu' merge!"

Mergi mai departe tata, ca e lumea plina de femei!

Mustang 22-06-06 08:40

Quote:

fwte-ne-am in el club, cum dreq n lipim noi mereu? :evil:

lasa bah...ca e bine si fara :)
ia exemplu meu :)
a trecut ceva timp de cand nu m-am mai combinat ...
termin cu bacu...si mama mama ce o sa fie :)

aleks 23-06-06 10:49

he heee
sa stii k asa e, o sa ai c lauda zilnic
vaaaai iubita mea e frumoasa, bruneta...
maine vaaai iubita mea e inalta, roscata...
poimaine: vaaai iubita mea superba, e o blonda nebuna
si tot asa :D

BlueEyes 23-06-06 11:43

nu-l mai plangeti voi pe alex k se descurca el!! ... k doar e vulpoi batran :P:P:P:P heheheheh

aleks 23-06-06 15:38

stie ce stie blue eyes, nu?:)

BlueEyes 24-06-06 02:25

evident!:):):):):) ce n-am dreptate?

Spark 24-06-06 18:22

are rost sa lauzi ?
ca mai sunt si cazuri cand intr-o perioada o lauzi de numa` ... numa aia nu o mai scotzi din injuraturi ... ;)

A.m.v.t. 28-06-06 15:53

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
evident!:):):):):) ce n-am dreptate?

ai, ai blue eyes,,,fff mare...:lol:minorele astea c fac din om....:twisted: ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right?8) ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste pontuti aleks?:-P asa din dragoste ...:-P

needBrain 28-06-06 16:45

da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P

Spark 28-06-06 16:59

Quote:

Originally Posted by needBrain
da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P

ba da ... de obicei cam asa e ...
nu generalizez dar sunt destule cazuri care urmeaza acest tipar ... ;)

topser 28-06-06 22:54

pai hmmm yo nu mai am iubita , ca i-am zis sa-mi ia si mie un maserati macar , ea deja are doua , si n-am vrut sa-mi ia ..a zis ca-mi ajunge tico .si i-am dat papucii =))=)) muahaha=)) ba ce copii tembeli =))

on topic...aleks , can I join your club ? :D

BlueEyes 29-06-06 12:00

God !!!cel mai mult urasc barbatii/oamenii kre isi barfesc expartenerii !!!!!!frate!!? ai stat cu ea ? ai fost lugu lugu pe langa ea ? ii faceai toate poftele? acum ce naibii mai mananci kk de ea? k tot de tine mananci daca vorbesti de ea de rau ...ptr k u ai fost bleg si ai stat !!!
Spun asta ptr k am intalnit un caz de genu in care eu si prietenu meu prieteni cu amandoi ceilalti despartiti ...el venea si o barfea d fiecare data cand avea ocazia ...da` numai vorbe dinalea grele .... mi s-a facut ......bleah !!! imi venea sa-i spn :" ba prostule tu ai stat cu ea! nu altcineva!

Spark 29-06-06 12:55

nush`... la mine a aparut o indiferentza fatza de ele si atat ...

eu nu`s curios de ele ... nici ele de mine .. si pace :)

Gabi 30-06-06 03:22

Quote:

Poate sa fie cea mai frumoasa daca e batuta-n cap cu bordura... :roll: Am patit-o !

needBrain 30-06-06 23:19

io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere

RA_2fast4u 01-07-06 19:10

Quote:

io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere

ce tare ii faza cu sticla de cola =)) bine ca nu era mai baietzoasa si sa bea bere ca poi vezi tu katerink :lol: =))

any way in legatura cu a 2-a parte.... asptecul conteaza ff mult si daca arata bine ii tolerezi mult mai multe... cu cat mai bine cu atata mai multe :| ... din pacate it's true... stim ca e true.. nu ne convine... da cand se intampla... mergem inainte :) ... life's a bitch

Eugen_TL 01-07-06 19:34

vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? ea pe asta se bazeaza" sunt misto..ma iarta..trebuie..va face ca mine el" hai o data poate tac din gura..va spun cu siguranta ca daca a2a oara o refuzati si ii aratati cum sta treaba, si ca nu face numai cum vrea ea isi va schimba parerea! nu-i convine? stie usa.. cum a venit ea cea mai frumoasa, va veni alta si mai frumoasa ce pizd@ masii ;)

eu tin sa va marturisesc ca au inceput sa-mi placa astea prostutze ... :) nu stiu frate dar sunt comice rau de tot ..cand mai spun cateceva ma uit la baieti si din priviri ne c@c@m pe noi de ras... asta e ... ne distram ce draq :lol: :lol:

Gabi 01-07-06 23:32

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? [...]

NU!!!

PS: iubita mea e frumoasa, desteapta, stie sa gateasca, este foarte ordonata, imi este fidela si in fiecare seara vine devreme acasa; cred ca ma insor! :lol:

Spark 02-07-06 00:05

gabi ... sa nu uiti sa trimiti invitatziile de nunta ... ca ai multe de trimis ... :lol:

babygirl_nwa 02-07-06 21:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
e tare rau =))
si tu , si ea, va meritati
la asa toaleta... se simte prezenta unui "masserati coupe"

e admirabil faptul ca stii sa scrii coupe , ptr a invata sa scrii "masserati" iti mai trebuie un an de scoala ...
"cica si tu baiat .... "

asta a fost tare rau..Aplauzele mele.pe forumul asta am vazut numai baieti care se "lauda" si se "pricep bine de tot" la masini.i-ai spus-o bine

EvLSant0S 02-07-06 23:03

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa
asta a fost tare rau..Aplauzele mele.pe forumul asta am vazut numai baieti care se "lauda" si se "pricep bine de tot" la masini.i-ai spus-o bine

dimpotriva , consider ca .. inca sunt mai multi cei care sunt cu picioarele pe pamant decat oameni ca cel de mai sus...

in fine .. o sa mai citesti pe aici si o sa vezi :) ca nu e chiar atat de rau pe cat pare :) ---

in fine , topicul asta e ... loc de dat cu capul dupa ce te desparti de, asta in conditiile in care ai scris ceva :)

aleks 03-07-06 14:52

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
ai, ai blue eyes,,,fff mare...:lol:minorele astea c fac din om....:twisted: ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right?8) ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste ponturi aleks?:-P asa din dragoste ...:-P

pai sa stii k minorele au in general ceea c l lipseste tipelor mai mari...
o doza d nebunie, un dram de inconstienta, putine copilarii, un strop de inconstienta, o doza de imprevizibilate, si nu in ultimul rand... u know... fresh meat ;)
Quote:

Originally Posted by topser
on topic...aleks , can I join your club ? :D

any time man, any time, gladly :D:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning