![]() |
Re: Laudati-va iubitul/a
ce javra esti aleks =))
|
Quote:
hahahah .... bah daca aia avea masseratti sau cum draq se scrie k n`am scoala pentru el ... nu facea poza intr`o baie jegoasa ... cu faiantza de 2 lei pe peretzi ... si cu sarme etc .. banuiesc k daca avea o asemenea mashina isi permitea luxu de a avea o casa decenta .. si macar un aparat foto nu o cazatura de telefon care abea face poze ...da tuu sa fii sanatos ... |
ati deviat rau de la subiect ...
cine ce mai are de laudat si la cine ? :D :D :D |
Un cuvant: P_E_N_I_B_I_L
|
cine sun? partenerul? :D
|
Ce cauta cu tine daca are "Masserati coupe"?:)....
Ontopic : ne intelegem bine , ne simtim bine impreuna (cel putin eu:) ) ne iubim....si asta e tot ce conteaza |
Quote:
|
va zic io sincer...nu ii/le laudati prea mult...ca li se urca la cap
:):) |
Quote:
|
Quote:
|
Stai linistit k nu afirmatia ta m-am deranjat...am si eu un simt al umorului pe undeva ascuns :) dar pur si simplu raman stupefiat de unele threaduri de pe forumu asta...Numai bine!
|
Quote:
|
iubita mea...
tocmai nu mai e... o sa laud... omul invizibil, se poate? :D e atat de... absenta... si... nici mirosul ei nu-l mai simt... nici privirea ei n-o vad... si pot sa continui asa... pana la loc comanda :D |
Quote:
|
Quote:
|
ba...o venit vara...pe toti ne-o lasat prietenele?:)
|
pai acum e misto sa te lase...sa te destrabalezi cu toate..ele sunt bune cand nu iesi din casa prea mult ,cand nu ai timp,, etc etc... :) :lol:
|
Quote:
|
"Cainii latra, ursu' merge!"
Mergi mai departe tata, ca e lumea plina de femei! |
Quote:
ia exemplu meu :) a trecut ceva timp de cand nu m-am mai combinat ... termin cu bacu...si mama mama ce o sa fie :) |
he heee
sa stii k asa e, o sa ai c lauda zilnic vaaaai iubita mea e frumoasa, bruneta... maine vaaai iubita mea e inalta, roscata... poimaine: vaaai iubita mea superba, e o blonda nebuna si tot asa :D |
nu-l mai plangeti voi pe alex k se descurca el!! ... k doar e vulpoi batran :P:P:P:P heheheheh
|
stie ce stie blue eyes, nu?:)
|
evident!:):):):):) ce n-am dreptate?
|
are rost sa lauzi ?
ca mai sunt si cazuri cand intr-o perioada o lauzi de numa` ... numa aia nu o mai scotzi din injuraturi ... ;) |
Quote:
|
da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P
|
Quote:
nu generalizez dar sunt destule cazuri care urmeaza acest tipar ... ;) |
pai hmmm yo nu mai am iubita , ca i-am zis sa-mi ia si mie un maserati macar , ea deja are doua , si n-am vrut sa-mi ia ..a zis ca-mi ajunge tico .si i-am dat papucii =))=)) muahaha=)) ba ce copii tembeli =))
on topic...aleks , can I join your club ? :D |
God !!!cel mai mult urasc barbatii/oamenii kre isi barfesc expartenerii !!!!!!frate!!? ai stat cu ea ? ai fost lugu lugu pe langa ea ? ii faceai toate poftele? acum ce naibii mai mananci kk de ea? k tot de tine mananci daca vorbesti de ea de rau ...ptr k u ai fost bleg si ai stat !!!
Spun asta ptr k am intalnit un caz de genu in care eu si prietenu meu prieteni cu amandoi ceilalti despartiti ...el venea si o barfea d fiecare data cand avea ocazia ...da` numai vorbe dinalea grele .... mi s-a facut ......bleah !!! imi venea sa-i spn :" ba prostule tu ai stat cu ea! nu altcineva! |
nush`... la mine a aparut o indiferentza fatza de ele si atat ...
eu nu`s curios de ele ... nici ele de mine .. si pace :) |
Quote:
|
io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine... cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa? asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere |
Quote:
any way in legatura cu a 2-a parte.... asptecul conteaza ff mult si daca arata bine ii tolerezi mult mai multe... cu cat mai bine cu atata mai multe :| ... din pacate it's true... stim ca e true.. nu ne convine... da cand se intampla... mergem inainte :) ... life's a bitch |
vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? ea pe asta se bazeaza" sunt misto..ma iarta..trebuie..va face ca mine el" hai o data poate tac din gura..va spun cu siguranta ca daca a2a oara o refuzati si ii aratati cum sta treaba, si ca nu face numai cum vrea ea isi va schimba parerea! nu-i convine? stie usa.. cum a venit ea cea mai frumoasa, va veni alta si mai frumoasa ce pizd@ masii ;)
eu tin sa va marturisesc ca au inceput sa-mi placa astea prostutze ... :) nu stiu frate dar sunt comice rau de tot ..cand mai spun cateceva ma uit la baieti si din priviri ne c@c@m pe noi de ras... asta e ... ne distram ce draq :lol: :lol: |
Quote:
PS: iubita mea e frumoasa, desteapta, stie sa gateasca, este foarte ordonata, imi este fidela si in fiecare seara vine devreme acasa; cred ca ma insor! :lol: |
gabi ... sa nu uiti sa trimiti invitatziile de nunta ... ca ai multe de trimis ... :lol:
|
Quote:
asta a fost tare rau..Aplauzele mele.pe forumul asta am vazut numai baieti care se "lauda" si se "pricep bine de tot" la masini.i-ai spus-o bine |
Quote:
in fine .. o sa mai citesti pe aici si o sa vezi :) ca nu e chiar atat de rau pe cat pare :) --- in fine , topicul asta e ... loc de dat cu capul dupa ce te desparti de, asta in conditiile in care ai scris ceva :) |
Quote:
o doza d nebunie, un dram de inconstienta, putine copilarii, un strop de inconstienta, o doza de imprevizibilate, si nu in ultimul rand... u know... fresh meat ;) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning