Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

broncos emx 02-06-06 20:42

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

Quote:

Originally Posted by giubau_v8
e masina ta, faci cum vrei, eu am venit cu o parere in caz ca vroiai sa ii schimbi culoarea

nu ma intelege gresit,eu ti-am zis doar ca am luat o decizie,si e deja cumparata,atat,ca sincer si mie imi place negru si m-am gandit de mult la asta....

geo2002 02-06-06 21:01

Eu zic k negru e o culoare prea comuna.Chiar daca e frumoasa , cu negru le sta mai bine masinilor mari.Culoarea aleasa de Emil e frumoasa rau si cred k o sa-i stea super bine

broncos emx 03-06-06 08:39

Quote:

Originally Posted by geo2002
Eu zic k negru e o culoare prea comuna.Chiar daca e frumoasa , cu negru le sta mai bine masinilor mari.Culoarea aleasa de Emil e frumoasa rau si cred k o sa-i stea super bine

stiu....:D

St3FaN 03-06-06 10:23

poze? ce modificari a mai suferit? :D

broncos emx 03-06-06 11:07

momentan e la slefuit...osa mai bag poze cu stadiul in care se afla acum,ca modificari osa se vada......:)

dexter_20 03-06-06 11:42

Sper sa duci acest proiect la perfectiune.De aceea itit doresc multa bafta si...bani pt a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput!

broncos emx 03-06-06 15:19

merci,sincer ma bucur ca oamenii sunt interesati si imi pun intrebari,mai astept sugestii,intrebari,orice aveti de spus.......

broncos emx 03-06-06 15:23

10 Attachment(s)
prima transha de poze......

broncos emx 03-06-06 15:27

10 Attachment(s)
a doua transa care contine si poze facute astazi,saptamana viitoare va trece la vopsit:D

dany_let 03-06-06 17:41

Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))

dany_let 03-06-06 17:42

In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta

*-_Speed_-* 03-06-06 17:42

BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:

*-_Speed_-* 03-06-06 17:51

Quote:

Originally Posted by dany_let
In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta

Sunt perfect deacord cu tine.Dar cred ca Baiatu nu o sa fie dezamagit de ceea ce face el cu masina,pt ca cred ca a pus suflet in masinutza lui.Ca dak nu, numai o facea:lol: , numai baga el atatia banii in ea si isi lua un mai bunikica ku banii pe care ii baga in golfu lui.
*** EU UNU IL ADMIR PT CEEA CE FACE***:D

broncos emx 04-06-06 01:21

Quote:

Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))

poate tu ai alta viziune asupra perfectiunii,pentru mine inseamna sa fie din toate unghiurile inpecabila....sincer stiu sa accept si critici da nu sunt asa inebunit sa aud ce numesti tu greseli....daca ai ceva de zis,zii...

broncos emx 04-06-06 01:25

Quote:

merci,oricum mashina e facuta dupa placul meu si tot ce va urma de asemenea va fii pe placul meu ca nu castig bani din asta,am facut forumul asta ca sa arat ce fac cu mashina nu ca sa intreb daca e bine ce fac cu mashina....cam asta ar fii ideea

broncos emx 04-06-06 01:30

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-*
BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:

merci,sincer mashina e aproape pregatita de vopsea si e tot la linie,asa cum trebuie.....sapt viitoare se ve vedea vopsita sigur.....

broncos emx 04-06-06 01:40

Quote:

Originally Posted by broncos emx
poate tu ai alta viziune asupra perfectiunii,pentru mine inseamna sa fie din toate unghiurile inpecabila....sincer stiu sa accept si critici da nu sunt asa inebunit sa aud ce numesti tu greseli....daca ai ceva de zis,zii...

oricum nu poti sa ai pretentii de la niste poze cu telefonu,si tre sa ai in vedere ca mashina nu are chederere,broasca,e demontata total
asa ca vb dupa montaj;)8-)

blondu_glf 2 04-06-06 23:59

Quote:

este f simplu,un motoras special de deschis haionul,este 500 mii,vreo 700 cu tot cu montaj si poti deschide haionul ori din interior ori din telecomanda...

De unde ti-ai luat sistemul asta de deschis portbagajul??????

broncos emx 05-06-06 08:24

vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur

blondu_glf 2 06-06-06 00:48

Quote:

vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur

OK......ms mult.......o sa caut

Succes in continuare cu modificarile......sunt sigur ca o sa iasa super masinutza

NightClubRacer 06-06-06 00:56

sigur o sa iasa super tare, si o sa vezi ca a meritat sa investesti in ea. Bafta! ;)

broncos emx 06-06-06 08:35

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
OK......ms mult.......o sa caut

Succes in continuare cu modificarile......sunt sigur ca o sa iasa super masinutza

merci.....acum totul depinde de mana vopsitorului....

broncos emx 06-06-06 08:37

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer
sigur o sa iasa super tare, si o sa vezi ca a meritat sa investesti in ea. Bafta! ;)

trebuie sa yasa ca daca nu osa o faca iar si iar pana iese....merci

broncos emx 06-06-06 08:41

cred ca nici sapt asta n-o sa fie gata pt ca ushile au fost date jos si s-a gasit putina rugina sub ele si trebuie scoasa si aia...si cu meseriasii nostrii mai dureaza.....dar asta e,tre sa iasa bine....

broncos emx 06-06-06 21:29

barile sunt aproape gata,am pus buza de golf 3 gti cu mari chinuri dar arata bine,la bara din spate am incadrat numarul pe bara,am decupat spoilerul,am taiat din ramforsarea de metal,si mai am de finisat.........munca a naibii de grea........

geo2002 07-06-06 14:48

Pacat k nu ai facut-o tu

blondu_glf 2 07-06-06 15:32

Poze ceva??????????

broncos emx 07-06-06 22:07

Quote:

Originally Posted by geo2002
Pacat k nu ai facut-o tu

nu mai fii asa sigur,intreaba-l pe razvan(grasu) si mai vorbim;)

broncos emx 07-06-06 22:08

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
Poze ceva??????????

osa revin cu ceva poze curand,promit.......

NightClubRacer 09-06-06 16:05

asteptam sa vedem cum arata dupa vopsire, va iesi ceva super tare. :D

broncos emx 09-06-06 21:55

luni va fii ziua cea mare in care mashinutza va fii dusa la cuptor pentru vopsire,trebuie sa fixez suportii pt barile late,mici finisaje la bari si cam atat...

NightClubRacer 10-06-06 00:20

deci inca putin si o sa vedem masinuta vopsita si in curand finalizata. :D

broncos emx 10-06-06 00:59

finalizata nu prea dar vopsita si aranjata sigur,ca dupa aia trec la interior........

NightClubRacer 10-06-06 01:02

asea te vreau, dar nu ii tragi si niste tribale pe laterale? :)

broncos emx 12-06-06 12:13

trebuie niste grafice....ceva mai discret,finutz,in ton cu mashina;)

broncos emx 12-06-06 22:22

stiu c-am promis poze dar nu e inca gata deja data vopsirii a crescut cu 2 zile,sper ca miercuri sa fie ziua cea mare.....saptamana asta tre sa fie gata neaparat ca m-am umplut de spumeeee.....

blondu_glf 2 13-06-06 01:42

:D:D......oricum ai avut ceva rabdare pana acum.....asa ca nu tre sa faci spume acum cand e aproape gata........asteptam poze cu ea terminata....

B-69-TAU 13-06-06 11:48

cum merge evolutia golfului? sunt super curios sa vad masina gata montata!
am citit toate paginile si cred ca va iesi ceva frumos rau, felicitari proprietarului! asteptam pozele si de ce nu masina pe viu!;)

Ady_R_001 14-06-06 18:08

2 Attachment(s)
Sal. felicitari pt lucrarea la golfuletul ala fara manere....cam cat m ar duce si pe mine o operatie estetica ca asta?????

NightClubRacer 15-06-06 20:04

si asteptam sa vedem ce iese, deabia astept. Pei ady depinde ce vrei sa ii faci, vorbeste cu broncos si poate te ajuta el cumva, preturi, sfaturi etc. ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning