![]() |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
Quote:
|
Eu zic k negru e o culoare prea comuna.Chiar daca e frumoasa , cu negru le sta mai bine masinilor mari.Culoarea aleasa de Emil e frumoasa rau si cred k o sa-i stea super bine
|
Quote:
|
poze? ce modificari a mai suferit? :D
|
momentan e la slefuit...osa mai bag poze cu stadiul in care se afla acum,ca modificari osa se vada......:)
|
Sper sa duci acest proiect la perfectiune.De aceea itit doresc multa bafta si...bani pt a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput!
|
merci,sincer ma bucur ca oamenii sunt interesati si imi pun intrebari,mai astept sugestii,intrebari,orice aveti de spus.......
|
10 Attachment(s)
prima transha de poze......
|
10 Attachment(s)
a doua transa care contine si poze facute astazi,saptamana viitoare va trece la vopsit:D
|
Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))
|
In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta
|
BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:
|
Quote:
*** EU UNU IL ADMIR PT CEEA CE FACE***:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca vb dupa montaj;)8-) |
Quote:
|
vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur
|
Quote:
Succes in continuare cu modificarile......sunt sigur ca o sa iasa super masinutza |
sigur o sa iasa super tare, si o sa vezi ca a meritat sa investesti in ea. Bafta! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca nici sapt asta n-o sa fie gata pt ca ushile au fost date jos si s-a gasit putina rugina sub ele si trebuie scoasa si aia...si cu meseriasii nostrii mai dureaza.....dar asta e,tre sa iasa bine....
|
barile sunt aproape gata,am pus buza de golf 3 gti cu mari chinuri dar arata bine,la bara din spate am incadrat numarul pe bara,am decupat spoilerul,am taiat din ramforsarea de metal,si mai am de finisat.........munca a naibii de grea........
|
Pacat k nu ai facut-o tu
|
Poze ceva??????????
|
Quote:
|
Quote:
|
asteptam sa vedem cum arata dupa vopsire, va iesi ceva super tare. :D
|
luni va fii ziua cea mare in care mashinutza va fii dusa la cuptor pentru vopsire,trebuie sa fixez suportii pt barile late,mici finisaje la bari si cam atat...
|
deci inca putin si o sa vedem masinuta vopsita si in curand finalizata. :D
|
finalizata nu prea dar vopsita si aranjata sigur,ca dupa aia trec la interior........
|
asea te vreau, dar nu ii tragi si niste tribale pe laterale? :)
|
trebuie niste grafice....ceva mai discret,finutz,in ton cu mashina;)
|
stiu c-am promis poze dar nu e inca gata deja data vopsirii a crescut cu 2 zile,sper ca miercuri sa fie ziua cea mare.....saptamana asta tre sa fie gata neaparat ca m-am umplut de spumeeee.....
|
:D:D......oricum ai avut ceva rabdare pana acum.....asa ca nu tre sa faci spume acum cand e aproape gata........asteptam poze cu ea terminata....
|
cum merge evolutia golfului? sunt super curios sa vad masina gata montata!
am citit toate paginile si cred ca va iesi ceva frumos rau, felicitari proprietarului! asteptam pozele si de ce nu masina pe viu!;) |
2 Attachment(s)
Sal. felicitari pt lucrarea la golfuletul ala fara manere....cam cat m ar duce si pe mine o operatie estetica ca asta?????
|
si asteptam sa vedem ce iese, deabia astept. Pei ady depinde ce vrei sa ii faci, vorbeste cu broncos si poate te ajuta el cumva, preturi, sfaturi etc. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning