![]() |
1 Attachment(s)
Dar un JL Audio face toti banii.....
|
1 Attachment(s)
Sau doua focaluri de 1000w fiecare cu 4 bobine de 1 ohm....intrari separate....adica poti sa scoti cam 40% mai multa putere din amplif daca il faci sa scoata pe 1 OHM
|
KrushX...Unde esti?...We need U!!!
|
3 Attachment(s)
da de astea ce zici lajulu? :twisted:
|
Kicker solobaric...emphazer si jbl w12gti...tu ce zici?
|
de pun asa ceva in peugeot tre nu mai am loc nici de tigari :lol: nu ca acuma am foarte mult
|
HAHAHAHHAHAHAHAH
lol ... 1 voi nu sunteti normali ! 2 nu cred ca o sa vedem asa ceva la cluj cat de curand ... eventual cand expira in occident :lol: :lol: :twisted: |
ba nu ar fi problema da nu mai ramane loc :lol:
|
pyri sa stii ca lamine laju o sa faca ceva de genu ala cum e in poze doar tre sa imi scot bancheta ceea ce inseamna exact ce spune doru
mai intai tre sa iau un SAL cum are vio si amplif sa il duca |
doamne da sa reusesti da trebe o gramada de bani ...
dar in acelasi timp ... poate ai deja banii :twisted: asa ca bafta |
salu ala suna fain :wink:
|
a sunat saracu pana i-am dat putere... shi s-a dus... il rebobinez shi il vand... aviz amatorilor.
|
aviz amatorii si eu vand salu ala cu neoane
|
noah hai sa mai vb de cicibelli lol mi-au spart azinoapte mashina shi mi-au furat statzia shi un woofer activ pioneer... noroku meu ce sa zic... caca-mash in el lol
|
pacat suna beton
|
Suntem cu tine KrushX...si la prietena i-a furat broasca de la usa o bucata de carne din deget...lol
|
lol... care bucata?? :lol: :lol: :lol: :lol: :P
|
nasoale momente...
|
Re:
Vai nu mai zice nimica de taietura ca nu mai pot sa scriu :lol:
L.A.P.D. si dupa aia :lol: :lol: :lol: :lol: asta este OFFTOPIC 8) |
pai a fost 1 la 0 pt usa dar acuma e bine
|
1 Attachment(s)
Unde e lumea...gata?...hai ca va arat eu...
|
1 Attachment(s)
Si....JVC!!!
|
vero vero
asteptati putin pana ma organizez si imi fac si eu in furie un aranjament beton |
vrem poze cu masini din cluuuuujjjjj ! ! ! ! ! :lol: :lol:
|
o sa fie shi din cluj poze.... tre sa imi cumpar film... ca io nu am digitala
|
vio am o idee pt matiz daca il vopsesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unicat in tara poate
|
share it :)
|
putina rabdare ca acuma se lucreaza in corel la ea
scuze de off topic :shock: |
uimeshte-ne :roll: :lol:
|
hmmm negru?? :roll:
|
Hai vio...f***-le gura...arata-le...dar si asa degeaba...apuca-te sa compostezi bilete.Ca si daca arata beeeeeton.....suna si mai si....trebuie auzita scula....
|
Re:
Quote:
|
jumate negru si jumate rosu ca la japonezi .partea de sus negru si de la spoilere in jos rosu .ar fi beton
|
ce parere aveti despre astea?
1 Attachment(s)
sa imi pun asa ceva in masina?
ce stiti despre firma asta? |
la cum arata are 150 de ani cel putzin... plus ca e slabutz... io zic sa te mai gandeshti... shi apoi habar n-am de firma aia...
|
ii vero ma .. de unde ai luat vooferu din piatza? seki
|
e un crunch de 200w rms care costa 60$ rotunjit la bun... atata face...
|
da..
am 2 din germania luate si krushx nu prea cred ca au 200w nus unde ai vazut tu treaba aia
|
http://electronics.kewler.net/hifoni...000VQ620_i.htm
crezi ca vorbesc la plesneala??? cu un search pe google potzi face minuni... de aia e netu asta... :) |
:)
aham mersi de info, poate ma sfatuiesti si cum sa le aranjez intr-un astra in asa fel incat sa mai ramana ceva loc prin portbagaj. ce zici? ai vreo parere?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning