![]() |
Re: Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING
3 Attachment(s)
Pozele pe care le-am promis
|
12 Attachment(s)
Cateva poze cu GGD-u la Sibiu Auto Moto Show.
La sfarsit poze de grup cu masinile clean. :lol: |
Arata bine Mestere cu jantele albe.
E ok e alta tenta decat cum erau inainte. Premiu ceva la expo? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...de asemenea felicitari pentru premiu,desi nu cred ca ai avut rivali de temut la categoria "Best Autohton",la cum arata masina... :D
|
Logan , Logan , dar asta le intrece pe toate !
Felicitari pentru masina si pentru tot efortul depus pentru a o aduce in stadiul asta ! |
Quote:
|
exterior nota 10,interior 5,oare mai pusca airbag-urile dupa ce le-ai prins cu pielea aia?
|
2 Attachment(s)
Dacia Logan GGD BY GRIFFO (coming soon) :lol:
|
Foarte frumoasa masina... culoarea e bestiala.
|
urata priza aia de pe capota....
|
Frumoasa masina pe afara.
Dar pe dianuntru tot Logan a ramas:( se putea mai bine |
Quote:
Daca era urata mai lua premii dupa tine asa?:)) Ce zici? |
Quote:
am scris ca e urata priza de pe capota,nu si restul masinii!da,parerea mea e ca priza aia e in + acolo mai ales ca nu foloseste la nimic... nu scapi nimic din priviri,tot timpul trebuie sa comentezi cate ceva am observat eu sa mai faci si tu cate un post ca doar asa e la moda.... |
razvanell hai sa purtam o discutie frumosa nu o mai lua la modul personal ca nu este frumos
raspunde politicos ca e pacat sa stricam threadul masinii ca nu merita |
da frate ai dreptate,dar mi se pare aiurea sa se atace asa pentru masina altcuiva si sa vina la mine cu replici d'astea de 3 lei....daca era masina lui intelegeam,dar asa e penibil...el stie decat sa se bage in seama cu japca...in fine...
scuzati off topicul o seara buna. |
Quote:
|
Quote:
Poate ca pana acum nu a fost functionala acea priza, dar poate ca acum este. de unde ai tu siguranta ca nu e funtionala? Iti zic eu: masina de ceva vreme a primit o admisie noua, iar filtru isi trage aer de afara cu ajutorul acelei prize. ;) Oricum, initial priza a fost facuta de design, dupa placul meu. Sincer, masina trebuie sa-mi placa mie. :lol: |
Quote:
|
mie nu-mi place.....e prea joasa (nu poti uraca pe trotuar), n-are manere la usi (daca te prinde la furat te invarti pe langa masina pana se deschide portiera).....nasol :))))
|
Quote:
Manerele? Pai stau in Berceni! N-au avut astia ce sa mai fure si mi-au furat manerele, semnalele din aripi, antena, bandourile, emblemele, stropitorile. Asta e, poate imi cumpar altele. :lol: |
Salutare, cred ca te-am vazut azi dimineata cu avensis-u la Mcdonalds Dristor, tot GGD la numar din cate imi amintesc.
Semnat : Baiatul cu PGT 207 dungulita verde :lol: |
bravo Dani pentru premiul de la sibiu, nu prea ma omor eu dupa jantele albe, dar e alegerea ta. ti-ai tras filtru K&N??? cum merge??
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mai merg cu 2 jeep-uri: B-66-GGD si B-987-GGD. :lol: Te-am vazut cand ai venit ... @MVP-ule, nu am filtru K&N, am tubulatura de la Pilot si filtru Green. se simte diferenta,mai ales ca trage aer de afara - din priza de pe capota, ca tot zic unii ca e la misto: nu mai e! :lol: Jantele le-am facut dintr-o nebunie, vroiam sa le vopsesc si mi-a placut cum da pe un ford albastru acelasi model de jante si plus ca a vrut un prieten sa mi le vopseasca electrostatic. Am vrut sa fac altceva,dar nu a iesit. Da eu zic ca dau bine pe masina si plus ca par mai mari. |
Parerea mea este ca ai cel mai frumos Logan din Romania . Felicitari man !
|
Te urmaresc :D by MVP ! ! !
|
Quote:
|
Nu credeam ca o sa postez asa ceva, dar uite ca se intampla:
LOGAN DE VANZARE ! ! ! si nu! nu e nici o gluma! Vand Loganul! Pret: 9000 E discutabil. Masina este varianta Ambition (ultimul model ca nivel de echipare). Tel: 0722526317 0765488804 |
Quote:
|
Trist,dar adevarat!
Un alt proiect? Ceva NEW? |
Quote:
|
presimt ca ai mancat stricat si ai visat urat.....;P
|
Quote:
Hai sa vedem ce si cum cu bavareza. Bft la vanzare. Sa ne tii la curent cu "new toy". |
Quote:
@bix: nu am mancat nici stricat,nu am visat nici urat! am visat chiar frumos! :lol: |
Sus cu Loganu!
Pret nou: 7400 E ! ! ! |
Felicitari pentru premiu !!!
"Castigatorii de la Tuning Expo @ Drift Grand Prix of Romania In primul rand dorim sa ne cerem scuze pentru decalarea incredibila a festivitatii de premiere. Totul a trebuit sa se intample intr-o fuga acerba pentru ca timpul acordat de autoritati pentru desfasurarea evenimentului a fost depasit din cauza decalarii create de firma de paza la prima ora si apoi de accidentul din finala. Va rugam sa acceptati scuzele noastre. Iata lista castigatorilor de la tuning: BEST 5 Car of the Show 1. Honda Civic - IF 05 WOW 2. Mercedes CLK - B 85 VJP 3. VW Golf 2 - B 10 ETN 4. Seat Ibiza - B78 TDI 5. Opel / BMW Calibra - B 79 ANF Top 20 Tuning & Styling 1. Opel Calibra - IF 99 NTR 2. VW Golf 4 - B 92 YRD 3. Chevrolet Corvette - B 700 VET 4. VW Golf 2 - B 500 WOB 5. Dacia Logan - KYS 6. Renault Megane RS 7. BMW E46 - B 666 NKS 8. Dacia Logan Cabrio - Auto A9 9. Mitsubishi Eclipse - B 70 RUP 10. Dacia Logan - B 87 GGD 11. BMW E30 - B 77 ZAX 12. VW Golf 4 - AR 01 LEU 13. BMW Seria 7 - TNT Tuning 14. VW Jetta - MS 01 DUB 15. BMW E36 M3 - NT 14 TEA 16. BMW E36 - B 79 VLI 17. BMW E46 - Ghetto Tuning 18. BMW 2800 CS - B 280 CSI 19. BMW E36 - B 23 RWD 20. BMW E46 - B 888 RAW" |
No comm
|
Ce criterii de premiere o fi fost ca eu nu imi pot imagina....sincer eu vad GGD mult peste primii 2 care sunt in cap de lista....:lol: !Dar na...Romania!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning