![]() |
Re: 5 Loganuri dotate cu noile radare s-au ciocnit pe A1
bun,si daca drumurile sunt care sunt,politaii sunt care sunt,si noi traim aici,de ce incercam sa ne comportam ca afara?si aici ma refer la viteza medie intre doua puncte?atata timp cat intre punctele alea doua sunt obstacole,n-ar fi mai frumos sa adaptam viteza in loc sa dam vina pe radare?
|
Laptiucu .. vad ca esti de aici aproape. ai facut drumu oradea - satu mare de curand ? si ala e national, nu comunal sau ceva ... si e praf pulbere.
drum construit de pe vremea lui raposatu` si care abia il pot intretine, dar sa mai faca altele. si poate nu e buna teoria mea, dar daca mai am treaba si folosesc masina pe drumuri din astea o stric degeaba, plates in n-locuri. si sa mai stau si cu frica in fund ca sa nu ma prindaca merg cu mai mult de 50 in localitate (patit ca m-a luat cu 63). si poate sunt eu aiurea, dar ma bucur ca macar o vreme nu vor fi folosite masinile alea si ca s-au lovit. si daca e sa ne luam cu teorii, politia ar trebui sa previna accidente si sa stea in zone de pericol, nu sa stea dupa tufe, dupa colturi si din astea doar sa faca ei ceva bani. scuza-ma, dar eu nu-i am la suflet. ei cu ale lor, eu cu ale mele .. si nu cotest ca sunt si unii la circulatie ok, dar permite-mi sa nu-i am la suflet. |
Ai dracu" ce sunt romānii...nu ai să vezi aşa ceva.
Copiem vitezele de afară (alea din oraş cel puţin), dar la comportament suntem total atipici. Mergi īn oraş cu 30 - 50 km, dar cam aşa o ţii peste tot pentru că tu chiar dacă doreşti să ieşi din oraş, o vei ţine prin tot felul de comune şi sătucuri unde eşti obligat să circuli cu 50. Ăia īn afară merg cu 30 īn oraş dar sunt siguri că īn maxim 15 minute ies pe o autostradă unde pot merge mai mult decāt decent. Birocraţia este īn floare la noi. Nesimţirea este regină. Exemplu: BNR a avut surplus de bani īn 2010 şi binīnţeles că nu i-a vărsat īn economia ţării pentru că nu le permitea legea, aşa că au ales să īşi cumpere nişte maşini 4x4. Romānia se īmprumută de bani şi BNR īşi cumpără jeep-ane. Superb! |
A pus cineva un grafic cu achizitiile politiei rutiere. Un Logan MCV 1.5 DCI cu tot cu radar sa coste 34.000 Euro? Mai jos e o autospeciala Mercedes-Benz Sprinter, pentru actiuni speciale, care ajunge cu tot cu echipament la 450.000 Euro?!
De unde scot preturile astea? |
Echipamentele cu care sunt dotate costa mult sau foarte mult, depinde de situatie. Paote nu cat zic ei, poate le mai umfla dar oricum costa ceva.
|
Mai lasale`n * de preturi.Trebuie sa castige cineva foarte bine de pe urma acestor achizitii.Nu zic ca echipamentele nu sunt scumpe(zeci mii euro) dar 400.000E echipament? sa fim seriosi.Ca de obicei sunt 2-3xsuprapretul, ceva normal pentru Ro.
Sunt de acord intr-o masura cu amphetamine, totul pe dos in Romania, dar daca ne obisnuim sa traim asa, cei de sus o sa zica:'le este bine si asa''. |
Eu cred ca primul sofer era pe "invisible" si cand a trecut pe "available" ca sa incetineasca ceilalti soferi sau speriat si nu au mai pus frana.
Acum lasand gluma la o parte,oare ei au primit amenzi pentru ne-respectarea distantei ? |
Stiti voi ca e o vorba ... prost nu e cine cere, e cine da ... asa ca daca va faceti probleme ca masinile alea se repara pe banii vostrii ... nu le mai dati bani ! E foarte simplu ... nu vreti sa-si mai bata statu joc de banii vostrii ... nu-i mai dati bani :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning