![]() |
6 in linie sau V12... :wink: Cum o fi cu 12 cilindri sub cur care imping o masina usoara cu peste 250 km la ora ??
|
Re:
Quote:
|
In sfarsit mi s-au ascultat visele !!!! Hai ca bag eu benzina, numai sa ma lasi... :wink:
|
desigur... numai k dk vrei sa t joci si cu butonu de nos tre sa tio dau mai p seara sa facem poze la flacara :)
|
te invidiez sincer....faza discutata cu \"cea mai buna masina din lume\" e subiectiva si depinde de fiecare.intr-adevar top gear este o emisiune tare si zice pe fata daca nu e ceva bnie la o masina.
as da oricand orice model de bmw,mert,audi de dupa '90 la schimb cu un e-type :lol: :lol: :lol: si mai mult daca ar fi nevoie |
Tot mai buna e Dacia....
|
DAP... da dacie daia de curse din 80 de 300 de cai in plm :twisted: :twisted: :twisted: ... shi sa moara ala care a zis k romani sunt prosti la capitolu asta :x
|
am condus E type, e tare, e fun , e departe de a fi cea mai buna masina din lume
am vazut recent (26 June 2005) o emisiune TOP GEAR, aia a lu Clarckson, in care el cu guritza lui spunea ca E type sucks. Masina a trebuit dusa la un tuner, updatata de vreo suta de mii de lire si dupa aia s-a dat din nou cu ea pe circuit. I-a placut. In aceeasi emisiune era testat si un Aston Martin DB5 .Ambele masini erau in stare f buna, dar nu s-au ridicat la asteptarile lui. Le-a dat-o la amandoua cu o Honda de familie. A! era sa uit . a zis ca nici in visele cele mai frumoase ale lu Jaguar nu atinge masina 250 la ora. abia vreo 200. SI CA NICI UNA DINTRE ELE NU FACE BANU - 90 & 250 DE MII DE LIRE. oricum ,SA CONDUCI O MASINA CA ASTA E O EXPERIENTA INTERESANTA SI ENTUZIASMANTA 325 ursuletz itzi da senzatii mai tari :D nu stiu de ce o fi zis ca e cea mai tare masina Jagu asta, poate doar ca sa incite diverse discutii - Clarkson e in primul rand show-man, nu pilot. Intr-o emisiune a facut play intre 535 diesel cu 545 benzina si ce sa vezi ?? A CASTIGAT 545-UL. bine ca nu acomparat 520 cu M5 Am stat catziva ani in Anglia si emisiunile lui saptamanale aveau foarte mare succes, va puteti da seama dupa bugetul de cateva sute de mii al unei emisiuni. de lire vreau sa spun. parerea mea e ca E type e o masina deosebita, frumoasa si rapida pt vremea ei. Nu tre sa inghitzim tot ce scoate Clarckson. In alta ordine de idei - felicitari lu' Hondaru |
Re: AM CONDUS CEA MAI BUNA MASINA DIN LUME !!!
Quote:
|
1. Romānii epocii īn care s-au construit "Daciile de raliu cu xxx CP" erau cel puţin la fel de proşti ca fiii şi nepoţii lor care īşi cumpără 206CC sau alte nicovale asemenea. Motivul: la vremea cānd Ceaşcă al nostru negocia producţia cazanului Renault 12 la Piteşti, bulgarii fabricau īn serie Alpine A110 şi concurau cu el īn Raliul Monte Carlo...
2. Jaguar E a fost cea mai tare maşină sport a epocii ei, din mai multe motive: avea o manevrabilitate superioară lui Aston Martin DB5/DB6, fiabilitate superioară lui Ferrari 275 GTB/4, o construcţie foarte inteligentă a şasiului (suspensii, frāne, distribuţia greutăţii etc), motoare de 265 CP şi, cel mai important, costa de 2-3 ori mai puţin decāt concurenţii ei direcţi. Sistemul de suspensie posterioară conceput īn 1961 pentru Jaguar E a fost ţinut īn producţie pānă īn zilele noastre, fiind īmbunătăţit de-a lungul a 3 generaţii. ~Nautilus |
Shelby Cobra?!?Doamnee...e masina visurilor mele...Fa-i tot posibilul si...pune mana pe ea...sa-mi zici si mie cum se comporta...BAFTA!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning