![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
2 Attachment(s)
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
|
1 Attachment(s)
dap am mai facut si eu nu am mai facut de mult timp asa ca nu mi-a iesit stralucitoare de buna :D
|
dvd-ule chiar misto! Jantele lu Soty! la bord! misto buburuza! pacat ca e masina de coafeze!
|
MS SX-ule! am retinut! tine-ti minte RX-8-ul e prima mea masina in photoshop! o sa fac o vers noua! Bafta! Fii vigilent ca intotdeauna!
|
scuzati-ma ca intervin dar pentru amatorii Vt-ului avem si noi o sectiune la noi pe site (www.insaneracers.ro/forum) unde ne-ar face palcere sa activati.
Avem si noi 2 baieti (care sunt cam noi in VT dar se pricep) si un schimb de experienta nu cred ca ar strica. PS. DVD-ule daca postul il consideri ca nejustificat sau ne la locul lui te rog sa il stergi. |
nu-i nici-o problema faza e ca eu nu prea mai am timp de virtual tuning fac prin picaturi :)
|
FAC YO! :D! Ma bag yo!:D
|
am facut BOMBA PI ROTI! UN TICO!
primul meu tico cu defect la roata spate Nu va suparati! PLS! https://img300.imageshack.us/img300/9...wootico6hm.jpg |
offff! nu a mai postat nimeni aici! Bah am mai pus niste trotinete!
Uitati mai jos! V |
8 Attachment(s)
Trotinete!!!!!!!! + citeste faza cu loganul dc nu o stii!
|
RX-8 e refacut! e pt Inspectia lu SX-ul!
|
Reme vad k te pricepi la VT ...baga-te si u in seama pe la concursulile alea d p forum !!...vezi k e ala pt userfrupul Virtual tuning aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16651&page=3 ..trebuie sa faci fordul ala!!
|
poate facem un battle 1v1 :) for fun!....desi sunt km ocupat k m-am lovit de sesiune!
|
Quote:
|
Chops
3 Attachment(s)
am si yo acia un Seat Leon! made by me! Sper sa va placa! si e pt CANA! Mane sper sa iti placa!
+ Ford Mondeo + Una bucata pt SX-u! Mane asta va fi tunata pt tine! Din dragoste!!! |
asta inchisa chiar seamana cu a ta SX-ule! Ce zici de ea tunata?
|
Quote:
pare cam stock |
da n-are jantele tale! dar o sa o fac betoooon!
|
1 Attachment(s)
Am aici de presentat Ford Mondeo Versiunea lama!
|
Alex te rog yo zi ce crezi de asta!
|
sincer nu mi-a venit nici o idee cu masina asta! pt spoilerul fata nu am gasit nimik si nici nu mi-a trecut prin cap ceva! Dc ma poti ajuta e F bine!
|
1 Attachment(s)
ba da am avut pana |a urma o idee! iat-o https://forum.4tuning.ro/showthread.p...154#post440154 si dc vreti sa da-ti vot pt mine la concurs dc ma baga si pe mine! ok?
|
foarte tare...imi plac jantele
|
Quote:
|
bah e misto.....si mie imi plac jantele .....
|
Virtual Tuning AM
2 Attachment(s)
Iata al 2-lea Muscle car! Ce ziceti? Fi-ti pregatiti ca or sa mai vina!
|
2 Attachment(s)
...ma bag si eu in seama ..k am facut si eu fordul ala
|
o sal fac si eu si ne bagam toti 3 in seama ;P
|
lasa mah ca asa e frumos!
|
1 Attachment(s)
gata ma bag si eu :D
|
misto trotineta DVD-ule! E chiar misto mie imi place! dar tot pe mine ma votez! :) Poate o folie cu opacitate mai mare mane ar fi mers mai misto si poate maneru usii fata (ar fi arata mai misto a la TAU)!!
|
1 Attachment(s)
Iata si un 200SX! Aaaaa! Ce ziceti?
|
mei reme dar o omega nu aranjezi si tu un pic??
|
ma reme... dak tot faci atatea mashini... itzi dau eu o provocare : Un Papuc :D ce zici??? te bagi ?:)))))
|
ma bag taff ma bag! si stai ahoe ca vine si randul lu Omega (si nu ramane fara benzina)!!!
|
dk puneti poze cu masina..calitate si rezolutie 1024 minim..se rezolva in fct de timp...momentan vreau si eu poza cu sx-ul reme
|
doamne e oribil 200sx pe care l-ai facut reme revino si tu putzin la realitateai facut un avion nu o masina
|
2 Attachment(s)
asta e! fiecare cu ce poate! Iata un passat facut in 10 minute!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Uite aici iti arata yo cumarata doua dacii facute de mine si un inceput din a 3-a! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning