![]() |
Re: Vento
cel mai frumos vento tunat pe care l-am vazut bravo bafta cu el
|
sper pe sapt viitoare sa ajunga randul si la cele 3 seturi de becuri pt pozitie LED lumina alba.60 ron total.cam scump dar face.multumesc pt apreciere dar sint multe alte VW VENTO frumoase.
|
cate becuri ai comandat?
|
6 seturi adica 12 bucati.cite 3 in fiecare cerc.cred ca sint ca ale tale
|
4 Attachment(s)
pozele le-am facut weekendul trecut.in drum spre Satu Mare.daca aveam telescoape sport aduceam spoilerele in saci inapoi.si asa mi-a fost mila de ea dar nu am avut cum sa evit drumul.sper sa nu mai fiu nevoit sa-l mai fac pina nu termina reparatiile
|
Quote:
si am gasit doar la 5 ron /buc :sad: |
m-am uitat la farurile tale si cred ca sunt la fel cu ce am eu.tot FK.si am vazut ca un far are 6 buc.fiecare cerc 3 becuri.2 lateral si unul jos.sau poate ma insel.tu esti sigur ca 8 buc la un far?
|
eu asa am numarat.....poate ma insel
faza e ca ue am gasit doar lka set de 2 bucati becurile iar setul era la 15 ron,cam mult zic eu,avand in vedere ca e apropiat de pretul unu kit de xenon |
la noi se gasesc si la piata si la magazin set 2 buc 10 lei
|
hai ca sunt curios :D sa pui poze poate imi schimb si eu :-P
|
sambata merg in piata sa cumpar si le schimb.o sa pun atunci si poze.poate apuc sa montez si pleoapele.
|
am pus ledurile.bineinteles din cele 6 seturi cumparate 4 leduri nu mergeau.le-am schimbat azi cu altele pe care le-am incercat inainte sa nu mai fac inca un drum.am vrut sa fac poze dar s-au terminat bateriile.fac maine poze.arata foarte fain cu ele albe si cu pleoapa.pe leduri am dat 70 lei.
|
5 Attachment(s)
am facut ceva poze dar nu prea se vede angeleyes pe lumina asta cum trebuie.din pacate seara lucrez.poate apuc sa fac cind se intuneca.macar pleopele se vad.
|
foarte frumos vento, ca posesor de vento de aceiasi culoare, te invidiez :-) spor la bani si poti sa spui cat tea ajuns toate investitia din piesele cumparate pana acum mai ales farurile?
|
salll
imi place vento tau.bv sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el si bafta la tunat:D;) |
Quote:
|
Quote:
|
proasta idee cu ledurile.adica faina daca gasesti leduri de calitate nu care se strica dupa o saptamana.maine pun inapoi becurile normale.stie cineva ce adeziv,lipici bun se gaseste pt a lipi plasticurile acelea de pe aripi?ceva care sa si tina si sa se usuce relativ repede.multumesc
|
iti recomand sa nu mai pui plasticurile inapoi
|
prea tarziu.dar unul singur face probleme.dar o rezolv eu cumva
|
LA MULTI ANI SI UN AN NOU MAI BUN SI MAI FERICIT!
|
Quote:
|
La multi ani!!!!
sa fie un an reusit si numai bine...spor la treaba cu vw-u ceva planuri:D?ce se mai aude eu zic sa ii tragi niste buzate cu gume trase,si mai mici alte detalii ceva ce va da per total un rezultat cu effect extra:D(semnalele,toba,buza etc..) |
Am luat pauza de sarbatori pt moment.dar incepem din ianuarie.
|
am inceput bine anul cu un telescop schimbat :))
|
5 Attachment(s)
Avand in vedere ca a venit primavara m-am apucat de facut curat in masina.prima data am frecat pina am ramas fara amprente la maini jantele.destul de faine au iesit.dupa aia restul pina seara.dar acum arata lux.sa vina iepurasul!!
|
arata bine vento-ul...un minus pentru parasolar
ps: ai putea sa faci semnalizarile din bara cu negru, ar da mult mai bine |
pai la inceput am zis ca arata bine pina am vazut ca e alta nuanta de rosu si a dat frigul.a inceput sa se rupa.trebuie sa-l dau jos.asta e ,am incercat sa vad cum e.
|
1 Attachment(s)
mici modificari.parasolarul a disparut.nu avea nici o treaba cu masina.jante schimbate.cele vechi vandute.doar o poza am si aia nasoala ca am scapat tel pe jos si a fost traumatizat.o sa fac altele.
|
Mult mai frumoase jantele astea.
Succes cu masina |
te-am vazut azi la facultate in fata(la vest)erai in trecere
imi place cum da stopuriile cu culoarea masinii cauta niste jante late cu buza sau fara(dupa preferinte)si ii frumoasa masina;) spor |
Ii sta foarte bine cu jantele astea.
|
Quote:
|
Poate nu il pasioneaza jantele cu buza. De exemplu jantele astea dau chiar bine gen Oz-uri
|
Quote:
ceva mai rar,mai lat eventual,cu gume trase daca se poate si etc.. in fine...era o sugestie per total ii ok masina,dar mai este de lucru ca sa fie ceva extra |
Multumesc de aprecieri si pareri.nu tin neaparat ca masina sa fie "extra" sau sa iasa in evidenta.vreau sa imi placa mie in primul rand.jantele acestea mi-au placut de mult timp si doar acum am reusit sa le cumpar.acum urmeaza sa schimb aripile fata si sa renunt la arcade ca le urasc.Dar sa mai producem niste roni inainte.Am comandat si spoiler luneta dar a ajuns in Uruguay.Nu inteleg cum dar na.Si nemtii mai gresesc.Sper sa ajunga pina schimb aripile
|
Quote:
eu zic ca nu avea rost sa te complici cu transportul de asa departe si gaseai si pe forum sau la log tuning...desi ii ceva mai scump la noi in TM.. sa ai bafta incontinuare si evident o faci cum iti place tie mai bine |
De fapt eleronul pt luneta trebuia sa fie cadou de la nevasta mea,dar un smecheras a cerut 260 ron fara transport de la ea,cind a vazut ca insista sa vada daca ajunge la timp a zis ca nu au pe stoc la FK si aduce din alta parte cu 400 ron.Asa am comandat eu de la FK.de cu 30 Euro cu transport inclus.Nu suport bisnitarii astia de doi lei sa-i fac cu bani ca doar si noi muncim,nu?
|
Aia de la fk nu stiu de capul lor. Am comandat si eu mai multe si in loc sa imi trimeata totul intr-un pachet le primeam pe rand:lol:
|
Am primit eleronul pentru luneta!Via Uruguay.Era cadou de pasti si s-a transformat in cadou de ziua mea.problema rezolvata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning