Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Ace Axel 27-06-06 14:51

Re: challenges

poate se ofera cineva mai experimentat... nu tre sa fie un moderator.. dar sa nu fie uitat nimeni de data asta :p :lol:

Yackone 29-06-06 02:41

hellloooo...anybody home???

maf 01-07-06 10:15

imi place, ar trebui sa nu va concentrati numai la hot road`uri, is americane, ar fi fain sa luam o dacie 1300 -1310 si sa o redeseman cum credem k ar arata mai in viitor, ..... stiti cum fac americanii, cum au facut cu fordu am uitat cum ii zice acum, si mustangu e facut...... .... sau nah, ma bag si yo la desene de mana :D

Ace Axel 01-07-06 11:29

Quote:

ma bag si yo la desene de mana
serios? muahahah... ar fi marfa un nou adept al crezului nostru =))) ... :lol: :lol: asteptam sa-ti vdm desenele maf

maf 01-07-06 11:58

ok le pun diseara dak mai gasesc creionu :)) mai am unele lucrari postate pe aici pe undeva .....

Yackone 01-07-06 12:18

intrebarea este daca se face un poll cu hot-urile???;)

alexblondul 01-07-06 18:32

1 Attachment(s)
am si eu o mica schita ... e un inceput ... sper sa-l termin... nu radeti ... incer sa ii fac ceva frumos ... sper sa-mi iasa ... nu o sa ramana asa ... asta e baza de unde pleaca

alexblondul 01-07-06 19:10

2 Attachment(s)
inca 2 poze mici si vechi de ale mele

maf 01-07-06 22:30

1 Attachment(s)
nah, cam stramba, da ce vreti in jumate de ora ? las k o sa mai lucrez........ alte desene, numai k nu prea lucrez yo asa mult din desen de mana, nuj dc.....

Oxide 01-07-06 22:31

Quote:

Originally Posted by maf
nah, cam stramba, da ce vreti in jumate de ora ? las k o sa mai lucrez........ alte desene, numai k nu prea lucrez yo asa mult din desen de mana, nuj dc.....

intradevar...stramba un pic...:(

maf 01-07-06 22:33

stiu si am pus si unele elemente aiurea...... nuj nu prea ma simt inspirat........ sa-mi caut gajik si poate imi vine inspiratia >:) :))

alexblondul 01-07-06 22:35

:))) ar fi o treaba daca ar fi asa ... ce ar face desineri de marile firme de masini daca si-ar schimba nevestele :))

Oxide 01-07-06 22:39

Quote:

Originally Posted by maf
stiu si am pus si unele elemente aiurea...... nuj nu prea ma simt inspirat........ sa-mi caut gajik si poate imi vine inspiratia >:) :))

o duci la u acas, o dezbraci...shi ii studiezi liniile...:)

alexblondul 01-07-06 22:40

oxide de unde le scoti ???

Oxide 01-07-06 22:43

pai asta c-am mio venit din capu` de jos...restu din capu` celalalt...:)
PS:nu-i buna ideea???

alexblondul 01-07-06 22:44

:)) esti tare`

Oxide 01-07-06 22:46

Quote:

Originally Posted by alexblondul
:)) esti tare`

shtiu sa ***,sa fac drift...ce ash mai vrea de la viatza???:)
PS:sry moderatorilor...n-am vrut sa-mi scriu biografia...SA CONTINUE DESENELE!!!!

Ace Axel 02-07-06 11:00

pt amandoi... sunt dragutze desenele... mai exersati perspectiva...si incercati sa le dati mai mult detaliu

alexblondul 02-07-06 21:31

inteles sefu

maf 03-07-06 01:18

1 Attachment(s)
tot oleaca strama dar merge...... timp de lucru 1:17-2:11 :)) noaptea...... aa........ nuj unde ar fi various sau nuj c, faceti grup pt desenatorii de mana...... parerea mea, si un topic unde sa ne aratam fiecare ce putem.....ps:arata mai bine pe hartie

Ace Axel 03-07-06 15:54

partile negre din partea de jos a masinii presupun k sunt imitatii de carbon!?

maf 03-07-06 15:56

you`we guest it :D ........ am mai facut cateva modificari da nu mari, nu o mai scanez......... dc nu faceti freehand tuning team? :D

Ace Axel 03-07-06 16:50

am vrut... a mdeskis topic... dar nu ne-a sustinut nimeni .... mai trebuiesc oameni... si mai multa activitate p sectiune...

maf 03-07-06 17:08

ce activitate?
am facut dacia aia acum 2 zile, ieri golfu, azi am inceput sa lucrez la un 407 sport,poate il postez diseara...... 1 masina la 2 zile e destul de bine parerea mea ...... dar ne treb macar 10 oameni ........

Ace Axel 03-07-06 18:15

pai tocmai... un singur om kre lucreaza nu e suficient... si eu probabil o sa lucrez mai mult dupa c scap de bac... cassyus lucreaza si ne incanta cu desenele lui din cand in cand, djvictor... si alti cativa (imi pare rau k nu imi aduc aminte numele tuturor... sper sa nu se supere p mine... nu inseamna k ei lucreaza mai prost sau ceva) ... dar nu sunt suficienti

Oxide 03-07-06 19:05

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
pai tocmai... un singur om kre lucreaza nu e suficient... si eu probabil o sa lucrez mai mult dupa c scap de bac... cassyus lucreaza si ne incanta cu desenele lui din cand in cand, djvictor... si alti cativa (imi pare rau k nu imi aduc aminte numele tuturor... sper sa nu se supere p mine... nu inseamna k ei lucreaza mai prost sau ceva) ... dar nu sunt suficienti

pai...nu sunt multe talente la noi...shi dak is...is "genii ascunse" :)

Ace Axel 03-07-06 21:45

ba sunt destui... doar k ori nu au timp ori nu stau sa isi posteze munk aici... cel putin asa cred eu...

maf 04-07-06 01:19

1 Attachment(s)
nah sa nu fiu rau, peugeot 407 sportline park.......... lipsa de ocupatie, l-am lucrat acum la 11-12

Ace Axel 04-07-06 19:07

maf... incearca sa nu mai le lucrezi asa in graba... mai mult detaliu

maf 04-07-06 21:41

ok shefu...... am potential ? :D

cassyus 05-07-06 00:04

Quote:

Originally Posted by maf
ok shefu...... am potential ? :D

''potential-ul'' ti-l faci daca ai rabdare........deci..... mai multa rabdare nu te grabi cand desenezi....cu cat desenul este mai reusit si sadisfactia ta o sa fie mai mare ;)....iti garantez!
hai ca iti dau cateva sfaturi,....... esti sucevean de al meu si trebuie sa ne ajutam intre noi........hi,hi.....nu stiu ce creioane folosesti insa eu iti recomand:
-0.5 -B sau HB
-0.33
astea sunt creioane mecanice le folosesti pt detalii
si creioane ''obisnuite'':HB,B2,B3..........B5 , radiera si o ascutitoare buna de exemplu, faber castell
''investitia'' e putin cam scumpa la partea mecanica dar io zic ca se merita..... bafta!

Ace Axel 05-07-06 12:51

ce se mai aude cu silvia cassyus!? knd le postam?!

LKS 07-07-06 09:43

Quote:

Originally Posted by Oxide
shtiu sa ***,sa fac drift...

ce drift shtii tu sa faci ma ?!

Oxide 07-07-06 10:05

Quote:

Originally Posted by LKS
ce drift shtii tu sa faci ma ?!

ben k nu dai quote dupa 100 d pag...:P
cu mashina...something wrong?:lol:

Ace Axel 07-07-06 14:15

hai mah... mai facem poll la hot rod!?

GRIGO 07-07-06 22:29

Quote:

Originally Posted by Oxide
ben k nu dai quote dupa 100 d pag...:P
cu mashina...something wrong?:lol:

toate ca toate ..da ce drift faci tu mah ?

LKS 08-07-06 13:04

nushtu ce drift oi face tu ...da o frana de mana trasa nu inseamna drift ..

cassyus 08-07-06 13:49

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
ce se mai aude cu silvia cassyus!? knd le postam?!

putintica rabdare .......acum sunt acasa si sunt cam ocupat saptamana asta (betivaneala,vatra dornei ,sucevita) vb mai incolo ............

AK-ZER 10-07-06 17:57

Tre sa-mi fac cumva rost de un scanner de un webcam, digital camera ceva.. k am shi eu ceva desene .. "interesante".. Sper sa-mi rezolv problema asta..

maf 10-07-06 18:02

asa sa speram ca faci rost.............. acum altceva mai vechi, ce drift faceti ma ? =))) va treb masini cu tractiunea pe spate, cu dacia sau altceva nu prea rezolvi sa faci drifturi:)))))

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning