![]() |
Re: challenges
poate se ofera cineva mai experimentat... nu tre sa fie un moderator.. dar sa nu fie uitat nimeni de data asta :p :lol:
|
hellloooo...anybody home???
|
imi place, ar trebui sa nu va concentrati numai la hot road`uri, is americane, ar fi fain sa luam o dacie 1300 -1310 si sa o redeseman cum credem k ar arata mai in viitor, ..... stiti cum fac americanii, cum au facut cu fordu am uitat cum ii zice acum, si mustangu e facut...... .... sau nah, ma bag si yo la desene de mana :D
|
Quote:
|
ok le pun diseara dak mai gasesc creionu :)) mai am unele lucrari postate pe aici pe undeva .....
|
intrebarea este daca se face un poll cu hot-urile???;)
|
1 Attachment(s)
am si eu o mica schita ... e un inceput ... sper sa-l termin... nu radeti ... incer sa ii fac ceva frumos ... sper sa-mi iasa ... nu o sa ramana asa ... asta e baza de unde pleaca
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze mici si vechi de ale mele
|
1 Attachment(s)
nah, cam stramba, da ce vreti in jumate de ora ? las k o sa mai lucrez........ alte desene, numai k nu prea lucrez yo asa mult din desen de mana, nuj dc.....
|
Quote:
|
stiu si am pus si unele elemente aiurea...... nuj nu prea ma simt inspirat........ sa-mi caut gajik si poate imi vine inspiratia >:) :))
|
:))) ar fi o treaba daca ar fi asa ... ce ar face desineri de marile firme de masini daca si-ar schimba nevestele :))
|
Quote:
|
oxide de unde le scoti ???
|
pai asta c-am mio venit din capu` de jos...restu din capu` celalalt...:)
PS:nu-i buna ideea??? |
:)) esti tare`
|
Quote:
PS:sry moderatorilor...n-am vrut sa-mi scriu biografia...SA CONTINUE DESENELE!!!! |
pt amandoi... sunt dragutze desenele... mai exersati perspectiva...si incercati sa le dati mai mult detaliu
|
inteles sefu
|
1 Attachment(s)
tot oleaca strama dar merge...... timp de lucru 1:17-2:11 :)) noaptea...... aa........ nuj unde ar fi various sau nuj c, faceti grup pt desenatorii de mana...... parerea mea, si un topic unde sa ne aratam fiecare ce putem.....ps:arata mai bine pe hartie
|
partile negre din partea de jos a masinii presupun k sunt imitatii de carbon!?
|
you`we guest it :D ........ am mai facut cateva modificari da nu mari, nu o mai scanez......... dc nu faceti freehand tuning team? :D
|
am vrut... a mdeskis topic... dar nu ne-a sustinut nimeni .... mai trebuiesc oameni... si mai multa activitate p sectiune...
|
ce activitate?
am facut dacia aia acum 2 zile, ieri golfu, azi am inceput sa lucrez la un 407 sport,poate il postez diseara...... 1 masina la 2 zile e destul de bine parerea mea ...... dar ne treb macar 10 oameni ........ |
pai tocmai... un singur om kre lucreaza nu e suficient... si eu probabil o sa lucrez mai mult dupa c scap de bac... cassyus lucreaza si ne incanta cu desenele lui din cand in cand, djvictor... si alti cativa (imi pare rau k nu imi aduc aminte numele tuturor... sper sa nu se supere p mine... nu inseamna k ei lucreaza mai prost sau ceva) ... dar nu sunt suficienti
|
Quote:
|
ba sunt destui... doar k ori nu au timp ori nu stau sa isi posteze munk aici... cel putin asa cred eu...
|
1 Attachment(s)
nah sa nu fiu rau, peugeot 407 sportline park.......... lipsa de ocupatie, l-am lucrat acum la 11-12
|
maf... incearca sa nu mai le lucrezi asa in graba... mai mult detaliu
|
ok shefu...... am potential ? :D
|
Quote:
hai ca iti dau cateva sfaturi,....... esti sucevean de al meu si trebuie sa ne ajutam intre noi........hi,hi.....nu stiu ce creioane folosesti insa eu iti recomand: -0.5 -B sau HB -0.33 astea sunt creioane mecanice le folosesti pt detalii si creioane ''obisnuite'':HB,B2,B3..........B5 , radiera si o ascutitoare buna de exemplu, faber castell ''investitia'' e putin cam scumpa la partea mecanica dar io zic ca se merita..... bafta! |
ce se mai aude cu silvia cassyus!? knd le postam?!
|
Quote:
|
Quote:
cu mashina...something wrong?:lol: |
hai mah... mai facem poll la hot rod!?
|
Quote:
|
nushtu ce drift oi face tu ...da o frana de mana trasa nu inseamna drift ..
|
Quote:
|
Tre sa-mi fac cumva rost de un scanner de un webcam, digital camera ceva.. k am shi eu ceva desene .. "interesante".. Sper sa-mi rezolv problema asta..
|
asa sa speram ca faci rost.............. acum altceva mai vechi, ce drift faceti ma ? =))) va treb masini cu tractiunea pe spate, cu dacia sau altceva nu prea rezolvi sa faci drifturi:)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning