![]() |
Re: GR 01 NVN
stiu ca trebuie reglata,am lucrat la o firma de termopane si astia aveau multe piese pt papucuri,au fost facute cadou de sefu de echipa inainte sa plec:Dda stie cineva ceva despre ele?ati folosit asa ceva?
|
2 Attachment(s)
noile achizitii...7j...scuzati claritatea da sunt mai devreme facute cu un amarat de telefon:D
|
Quote:
|
normal ca le pun,da trebuie sa le iau 2 cauciucuri inainte....;)
|
2 Attachment(s)
c-am de cand nu am mai postat nici masina nu a iesit,doar astazi...pun si 2 poze cu ea:D
|
4 Attachment(s)
7j doar de proba...vor fi definitiv cand voi gasi si jumatatile lor,adica inca doua:D
|
Quote:
Cat despre caroserie...sa incerci sa retusezi zonele cu rugina...o sa arate mult mai bine... |
pai de ce nu le lasi pe spate? se poarta de obicei jante mai late pe spate, se vede bine!
|
Quote:
Incearca si o folie pe gemuri, stalpii negri, un bad boy sau pleoape, lasata un pic... acum depinde de gusturi si buget ;) |
RREDMAN caroseria nu are rost sa o peticesc ca la o vopsea veche de 15 ani se observa,o sa o vopsesc pe toata CLAUDIU LUCIAN nu imi place cum da cu jante late pe spate si stock pe fata COX geamurile o sa le dau o folie si o sa imi fac un bad boy look,cat despre stalpi nu imi plac vopsiti negru,si masina nu e asa ridicat era pe cric cand am facut pozele de aia e asa
|
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...e-dublate.html
Vezi poate rezolvi cu baiatul...si le cumperi. |
unde se gaseste inele de inox de alea ce le montezi pe janta,si cat costa ?
|
GEO GR 01 NVN
frumoasa dacie,bafta in continuare,ce vreau sa te intreb la numar pe spate ai lumina alba cu led ? dacia mea. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...cj-81-fav.html |
In sfarsit o dacie de GR simpla,fara semnu' nike si alte zorzoane! Bafta in continuare,tine'o tot asa ;)
|
mersi RREDMAN am vazut de mult anuntul dar e c-am mare distanta VJCLAU inelele alea se gasesc foarte greu,am si eu da doar 2 si pe spate da am becuri cu led si pe fata la pozitie si plafoniere interior NRGIA stai linistit ca nu o sa o vezi ce semne nike sau alte reclame pe ea :D
|
4 Attachment(s)
au venit si surorile lor:Dmersi rredman,incaltate cu cauciucuri bridgestone de 205/70/13:D
|
Quote:
Intre timp poti sa le dai o vopsea proaspata, sa le faci ca noi. |
Quote:
|
Si o poza cu toate cele 4 jante pe masina nu ai pus si tu ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Urat mai stau gumele alea , zici ca mai au putin si sar de pe jante.
|
Quote:
|
Quote:
Sa folosesti cu placere jantele! |
gumele 205 o sa ajunga la mine
|
5 Attachment(s)
pentru ingerasu99.....doar o laterala,oricum nu va ramane asa,voi pune tot cauciucuri normale si pe astea:Dmai apare si ajutoru meu in poze,trebuia sa se bage si el:lol:
|
Mie-mi place cum arata :-)
|
Quote:
Mai avem in Giurgiu o dacie gri frumoasa, la fel cu jante late si putin lucrata la body dar nu stiu daca e postata pe forum sau nu. (o sa ii fac o poza ca sta aproape de mine) Oricum... tu pune suflet in ceea ce faci si-ai sa fii mandru de a ta masina oricand ! Numai bine si bafta in continuare. |
2 Attachment(s)
mersi _Bj_si mie imi place cat de cat:D aXXo si eu tin la ea si sper sa fac ce mi-am propus...si sper sa nu o mai recunosc nici eu:D azi mi-am aruncat ochii pe talon cat tot se apropie itp-ul sa vad ce si cum si am dat peste ceva ciudat zic eu::shock:am observat ca pe talonul meu scrie ca am cauciucuri de 155/13:shock:what the fuck.....cum aveam 2 bucati din cele originale aruncate prin curte m-am dus sa le studiez,si observ ca pe ele scrie 165/13....cum oare au putut face asta,daca ma oprea politia in acest timp cum le demonstram eu ca defapt sunt cauciucurile originale?:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Poate iti faci o idee :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Man! Pe taloanele astea noi nu mai scrie nici o informatie despre roti, nimic. Daca te ajuta, schimba talonul... :D
Eu unul am scapat de problema jantelor :D |
mersi mult dar nu mai este nevoie.......anumite lucruri ma fac sa inchid acest topic:sad:asa rog un moderator sa faca acest lucru....nush cand il voi mai deschide sau daca il mai voi deschide vreodata:cry:bafta tuturor!
|
3 Attachment(s)
daca nu s-a inchis e bine...pt ca masina a trecut itp-ul,singurul lucru ce a trebuit sa schimb a fost un capat de bara...drept urmare am ales sa schimb bieletele de directie cu totul pt ca aveam garniturile macinate......jantele au primit toate cauciucuri de 165.70.13 si o mica vopsea..nu profesionala cu un "spray de fericire":-P
|
5 Attachment(s)
daca nu pot sa mai dau edit fac asa.....:lol:
|
Prin ce zona locuiesti, vecine? :)
|
Quote:
|
Quote:
- zona aproape de far (cam cum ai la avatar, dar mult mai aproape) - aceeași zona dar din profil si cu capota ridicata - capota ridicata dar cam din spatele farului (vreau sa vad partea de dedesupt sa imi dau seama daca s-ar putea prinde nituri) Ok? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning