![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Eu stiam ca trebuie jocul original ca sa poti sa joci pe net , am incercat si cu programul ala hamacki dar nu am reusit nimic.Asteptam8)8)8)
|
este o pierdere de timp va spun eu baietzi
|
@marian92. Nu e nevoie de jocul original.....dak vrei cauta aici pe forum ca o sa gasesti ... nu sunt sigur dar cred ca la baietii cu nfs drifting...ei stiu cum sa joci pe net, ce trebuie sunt niste patch-uri :D.
@demonul. Daca tu zici ca e o pierdere de timp atunci sa nu il joci cand va fi gata, dar strict pentru curiozitatea mea....dc zici tu ca e o pierdere? Hai ca suntem curiosi..... |
Nu stiu de ce zic majoritatea userilor ca de sunt supercaruri in joc cand acesta vrea sa fie "editie romaneasca" , dar asta respecta realitatea, ca romania e plina de supercaruri :lol:
Ok, trecand la lucruri mai serioase, personal imi place foarte mult proiectul. Adica am mai vazut eu moduri cu Dacia Logan si 1300 in alte NFS, dar niciun proiect nu era la "scara" asa de mare. O idee ar fi sa incercati sa puneti pe masinile din traffic numere de Romania, nu numai pe masina jucatorului si a adversarilor. Idei ar fi o gramada, dar unele sunt imposibil de pus in practica (de ex o harta a tarii in joc, sau a unui oras ...) |
daca ati putea pune si dacia 1310 ar fi super:>...bafta
|
@Racer21. Pai majoritatea userilor zic de supercaruri....pt ca Kenny a bagat un link cu traileru' de la editia Supercars. Cu numerele de inmatriculare nu e o problema....aia o sa se rezolve mai incolo....dar nu stiu ce sa zic de faza cu harta....nu suntem chiar atat de cunoscatori :D.
@60swanted. Dacia 1310 este deja bagata ;). |
unde?
|
cred ca inca n a aparut , rabdare ptr baeti.
ps : imi aduce aminte de packu meu ptr san andreas de acu cativa ani ...cu masini romanesti. :D :D spor! |
@60swanted. Pai cum unde?....:)) in joc....
|
Quote:
|
@kitz'. Nu puteti lua jocul fiindca nu e gata inca.....
|
Quote:
|
Inca avem mult de lucru si nu putem da o data fixa. Planuim sa scoatem o varianta beta intai dar nu pot spune data pentru ca nici noi nu stim inca. Inca mai avem mult de lucru la masini iar la harta inca nici nu am inceput. Vor aparea in curand niste screen shoturi si videouri cu progresele facute.
|
spor la joc....
|
Quote:
|
@kitz'. ...pai varianta finala a jocului va fi cu masinile incluse.....nu va fi nevoie sa faci nimic, doar sa instalezi jocul. Si referitor la "unde va fi jocul"...vom da un link pentru torrent.
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre mod. Am facut 3 Loading screenuri insa nu ma pot hotara care sa il folosesc. Mai jos aveti poze cu cele 3 si va rog sa alegeti care credeti e e mai bun. Majoritatea castiga :D Screen 1 Screen 2 Screen 3 |
Quote:
|
Oltcituri nu bagi?
|
dupa ce site`uri luat masinile.... ca vreau sa caut si eu una :):)ms anticipat
|
Eu cred ca primul Screen e cel mai potrivit !
|
foarte tare ideea!;) bafta la proiect fratilor!!!! si screen nr 1 este tare!;) dar daca se poate, nu modificati sa fie dacia 1310 in mijloc? ca solenza si loganul sunt cam pe aceleasi unde...:))
|
Quote:
Cred ca primul print screen se potriveste cel mai bine,deoarece mai jos scrie underground 2 Romania si apar 3 masini romanesti deci ala cu VW Golf e exclus parerea mea:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O idee in legatura cu load screen-ul: Puteti pune 3 masini,3 Dacii: SGM,AYG,WRC. Eu zic ca ar da mai bine asa ca loading screen.Acum,fiecare cu pasaricile si parerile lui.
|
Quote:
|
Quote:
|
sall all...:D:D chiar mi se pare foarte buna ideea unui nfs care sa cuprinda masini romanesti si sa fie in romana,muzica romaneasca...poate si manele:)):))...si sa semene cu bucuresti sa un oras mai mic.....pt ca ne-am saturat de nfs u2:))eu sunt pro:P:P:Psi sunt de acord cu prima imagine....
|
Quote:
sau ai glumit? |
Quote:
|
da-mi si mie id de mess...poate mai vb..
|
man am cateva idei pentru voi 2 sau voi toti cei ce lucrat la acest project !!! Lasati-o dracu de treaba cu lambo-uri , pagani si porsche. As fi curios sa vad un lambo cu hidraulice hai ma ce dracu.
Daca NFS-ul se cheama Underground 2 Romanian Edition ce cauta muscle car-uri in el ? De cand au facut romanii lambo sau porsche ? Bagati dacia de la 1300 pana la duster bagati daewoo in loc de suv-uri precum hummer bagati aro etc..Mai intai bagati masinile romanesti toate trabanturi dacii si alte astea cea ce vezi prin romania si E30-uri si apoi bagati ce vrea muschii vostrii ! SUNT ALATURI DE VOI DAR INCERCATI SA IMI URMATI SFATURILE VA ROG FRUMOS ! CA SA POT SA JOC CU PLACERE ACEASTA EDITIE ROMANEASCA ! DACA AVETI NEVOIE DE UN WEB-siter va stau la dispozitie cu tot ce am creez forumuri si site-uri de la 0 !! astept sa ma integrez si eu si vreau sa va ajut cu tot ce pot ! |
Quote:
Masini vor fi doar genul ce vezi prin romania adica: dacii, WV, audi, BMW, etc. Chiar ne gandeam sa deschidem un site dedicat jocului insa mai asteptam putin pana cand vom scoate varianta beta a jocului. Vom lua legatura cu tine pe cand incepem daca esti dispus sa ne ajuti cu asta. :D |
Normal ! va ajut cu mare drag si imi cer scuze pentru neatentia mea ! Cand aveti nevoie imi dati un PM si il v-om crea imediat ;)
|
Poate si alte curse...daca se poate:):lol::lol:niste strazi cu gropi sa se strice masina:)):)):))8)8)
|
Quote:
|
Quote:
Poate niste blocaje sa stam bara la bara nu?=))=)) glumeam:D Ar fi bine daca ar schimba si kiturile alea ca sunt prea exagerate sa puna ceva mai real:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning