![]() |
Re: BMW E36 Coupe, black diamond
|
Nici nu ai pretentii:lol::lol::lol:
Anunt valabil. Cine vrea cazane,tigai, caruti, sau alte cele... e plin targul. |
Anunt valabil. Accept schimburi. Preferabil Golf 4 1.6 neinmatriculat daca e cazu dau si o diferenta .... sau bmw e36 cabrio.
|
Pentru cash e usor negociabil la fata locului, opresc playerul si cu jantele de vara si pretul scade sub 3000E
|
Astept oferte.
|
Anunt valabil.Vine vara, saptamana asta o spal si ii trag poze noi :-). Tot saptamana asta ii fac schimbul de ulei (Castrol 5W40 C3). Astept oferte.
|
Anunt valabil,sunt interesat la schimb de bmw e36 cabrio.
|
Anunt valabil.
|
Astept oferte.
|
Cine certifica acest kilometraj?Si dincolo se fac <modificari>.
|
Se poate verifica la reprezentanta istoricul masinii. In rest... vii vezi masina... de sus, de jos, din laterale, de afara, din interior si dupa imi spui daca daca sunt reali sau nu. ;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Pozele sunt facute anul trecut, interiorul nu este curatat deci e cam deranj + praf si restu.
|
Schimb cu cabrio, sau chiar un mitsubishi eclipse....
Astept oferte cash, la vara vreau sa plec in afara si masina o sa stea degeaba. PS:Jantele de iarna au fost schimbate cu jante bbs(OEM BMW) pe 15. |
Poze noi facute ieri. Dupa o iarna se vad si ceva urme la exterior. Cateva pete de rugina, si o aripa trebuie vopsita complet (se vede in poze). E vorba de aripa stanga/fata. Am sa caut o vopsitorie profesionista si fie totul ok. Daca nu reusesc sa rezolv partile cu rigina sunt dispus sa las la pret.
Poze facute astazi. Pret: 3000 E usor negociabil. Notă moderator: Am să te rog să urci din nou imaginile, dar de asta, foloseşte serverul 4tuning! |
2700 Euro fara jantele de vara si fara player
|
Accept schimb doar cu e36 cabrio (poate sa fie si neinmatriculat) ofer si diferenta. SAU masina si o diferenta de macar 1000-1500 de euro
Pretul masinii 2500 Euro, fara jantele de vara si de iarna si fara player. Masina este intr-o stare foarte buna, la exterior trebuie lucrat putin. Are tabla si vopseaua originala. Nu a avut accidente. Km sunt reali, ii verificam la reprezentanta. Pentru schimb pretul este mai mare. |
Anunt valabil deschis la oferte.
SUB NICI O FORMA NU DAU MASINA SUB 2500 de euro |
Offtopicul se penalizează!
Leutz, de altă dată, am să te rog să dai decât report post! Nu mai umpleţi paginile cu certuri inutile! |
Quote:
Ok am inteles. Anunt valabil accept schimb cu e36 cabrio sau coupe 1.8is. Ofer diferenta daca este cazul. Masinile pot fi si neinmatriculate intrate recent in tara. Sambata voi merge la piata cu ea. Sper sa obtin un pret bun pe ea. Daca nu o voi pastra in continuare. |
Anunt Valabil.
|
Schimb cu bmw e36 coupe 1.8is sau e36 cabrio... pot fi si neinmatriculate
|
Anunt valabil. Masina a primit si un pachet de bass de la In phase care se aude foarte bine.
|
Re: BMW e36 coupe black diamond
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Imi place masina, acum sa vedem cum ne intelegem :dance::dance::2gun: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Anunt valabil.
|
URGENT ! ! !
DOAR CASH ! ! ! 2500 de euro VALABIL pana vineri seara. Sambata si Duminica merg cu ea in targ si la oferta serioasa pleaca. Mi-am gasit alta masina. |
Nu am reusit sa mai ajung la piata cu ea (am destule examene pe cap pana la sfarsitul lui iunie). A trecut si oferta.
Dau un copy paste la anuntul de pe masina: VAND BMW E36 COUPE Detalii : -Adus din Germania si inmatriculata in Romania in decembrie 2009 -An fabricatie Ianuarie 1994 -Motor 1.6 M43 Euro 2, 102 CP (distributie pe lant) . -Nr. Km. 117 000 (reali si verificabili) -Culoare Diamantschwarz metallic (negru diamant) -Servo-directie,abs, airbag sofer -Geamuri si oglinzi electrice heliomate -Trapa electrica bipozitionala -Mid 7 butoane (senzor temperatura exterioara) -Perdeluta luneta -Faruri cu lupa reglabile electric -Proiectoare ceata -Inchidere centralizata din fabrica -Pachet piele (volan, schimbator, frana de mana) -Masina de nefumator (atat in Germania cat si in Romania) -Folie Llumar cu autorizatie si garantie montata recent -Xenon 55W 6000k pe faza scurta montata recent -Jante BMW OEM 15” cu anvelope de vara 205/60/R15 -Masina nu a suferit accidente. Functioneaza absolut totul la ea. Vopsea originala. -Ulei + filtre schimbate acum 1000 de km. Ulei Castrol 5W40 + filtre Mann -Consum 5,5-6% Extraurban, 8-9% Urban -Suspensie spate noua (arcuri Lesjofors + amortizoare SACHS+ flanse + kit protectie amortizor) -Proprietar, toate actele la zi. Optional: -Jante BMW OEM 15” cu anvelope de iarna 195/65/R15 -Cd Player SONY BT5100 ca nou in garantie -Pachet BASS In phase 900W RMS nou (garantie 2 ani) Defecte: -Puncte de rugina, aripa stanga fata trebuie vopsita. Se scade din pretul masinii. -Prezinta zgarieturi, se pot remedia cu un polish profesional Nr. Tel.: 0723 366 753 PRET: 2950 Euro (optionalele nu sunt incluse) |
Valabil
|
valabil
|
117500 km . Valabil.
|
2949 Euro :shock:
|