![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
Quote:
|
misto masinuta
|
am terminat de lustruit buza de la janta a 2-a
pana nu se face cald si frumos afara nu pupa nici o janta... ca sa nu mai vb de antifurturi... |
sunt curios cum o sa dea cu jantele astea..bafta
|
1 Attachment(s)
pai o sa arate cam asa ... nu m-am chinuit prea tare deci fara critici :D
in poza inca nu era modificata garda la sol :D |
te vedem sambata la 4tuning days?:D:D:D
|
probabil... nush daca vin cu masina ca mie mai simplu cu tramvaiu... dar probabil ca nu o sa ma lase andrei sa vin fara masina :lol:
|
cu masina, sa o vedem si noi:D:D:D, eu nu o am aici, dar nici nu e mare branza, mai am mult de lucru la ea si nu prea sunt bani deocamdata, merge greu treaba, de aia nu o aduc:(
|
bine ai venit si pe aici :D
|
ms mult tovarase :lol: ce sa fac da ca dincolo a murit macar sa ma iau de lume aici
|
inveti la Poli ca am vazut masina parcata in curte intr-o zii si te-am vazut si cand ai plecat?
|
frumoasa masina:) ia zi cum ai facut ceasurile alea?
|
Quote:
|
Ma stie Alex da nu imi stia masina :lol:
|
o sa te strige baietii prin facultate....ala cu "TEI" ... te cauta o gagica.....dute sa ii repari dacia...
|
ba si eu sunt tot la poli da nu tiam vazut masina pana acum:-?? vii cu ea la facultate?
|
in fiecare zi :lol:
|
Quote:
|
taci ma din gura cu bicicleta vin doar cand e cald afara
|
salut ! frumoasa masina ta :) ai grija de ea ca merita ;) ! bafta
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu masina la inceput de drum...
nu am prea multe poze din acea perioada, aveam prea multe pe cap ca sa mai fac si poze... Asta ca sa va dati seama cam in ce stare era cand am luat-o dar asta nu e nimic abea cand a intrat autogenu am vazut cat e de munca... ba chiar m-am gandit ca nu se merita investitia a fost greu... a fost costisitor... m-a tinut un an... dar a meritat :love: |
Pot sa stiu si eu cum ai facut ceasurile??Sau cine ti le-a facut ...si un pret..SUnt tare interesat.Merci.
|
4 Attachment(s)
ceasurile sunt Home made si m-au costatin jur de 100-150 depinde... la vremea aia am dat 70 doar pe leduri + ca am cumparat alt set de ceasuri deoarece folosesc masina in fiecare zi si mi-a luat cam o luna pana mi-au iesit asa cum am vrut
azi am mai facut un set pt un prieten cu iluminare normala |
Foarte frumos! da-mi si mie un PM cu pretul dak vrei sa imi faci sau da-mi add la black_dragon.lupu BAFTA!!!
|
Quote:
|
Quote:
Acum depinde şi cât de mult îţi doreşti alte ceasuri... Zic că nu renteaza pentru că atât costă plasmele http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...acia-1310.html |
da andi dar plasmele sunt de un singur fel, iar folosind leduri poti sa le faci dupa bunul plac, acum depinde de gusturile fiecaruia;)
|
bai toata lumea ma freaca la cap cu plasmele astea... voua chiar va plac plasmele astea? mie mi se par oribile initial asta vroiam sa imi pun dar cand am vazut modelele am lasat-o balta
iar ledurile sunt peste tot pt iluminarea cadranelor nu am folosit decat 14 leduri (adica 40 de lei) dar eu am pus leduri la toti martorii si sus unde sunt becurile alea 3 deci 14leduri pt iluminarea cadranelor 3leduri sus si 14leduri pt martori asta inseamna 31 de leduri |
tocmai ce ziceam andi nu toata lumea prefera plasmele, depinde de gustul fiecaruia, Old_boy felicitari pentru munca depusa si ca ai adus masina pe linia de plutire din stadiul in care era;)
|
Ms oricum mai urmeaza... bani sa fie ca de restu ne ocupam noi
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
niste poze de azi
|
exact cum imi place mie...foarte frumos.Da aku esti constient ca o sa ai probleme la itp cu manerele alea de la usi?
|
la ITP ? de ce? ce treaba au manerele cu functionarea corecta a masinii? le zic ca e ultimu model de antifurt daca e neaparat le lipesc cu scotch din ala cu fata dubla cat ii face poze sau ce ii fac aia acolo si apoi le scot.
|
Quote:
|
pai da...un prieten de al meu a fost de 2 ori si a 3 a oara au zis ca ii ia talonul.cica "in caz de accident cu deschizi usile?"asa ca o sa le lipesti cu cv cand o sa iti faci itp-u:???:
|
ii pun sa imi defineasca "element de caroserie" eu consider element de caroserie se refera la usi aripi etc... nu "accesoriile" astea
|
pai le arat ca se deschid amandoua la buton... evident din interior iar in caz de accident sunt convins ca oameni care vor incerca sa ii salveze pe cei din spate nu vor ezita sa sparga geamurile...
ma rog chestia asta e din ciclu "romania si prostia" |
mai bine nu te pune cu ei...le lipesti provizoriu cand te duci la itp:lol:
|
data trecuta aveam bucsele pe partea dreapta fier pe fier fara pic de cauciuc... le-am dat 30 de lei si le-am promis solemn ca le voi schimba... dupa un an jumate inca ma gandesc sa le schimb :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning