![]() |
Poa' sa fie buna buna.. nu opresc s-o ajut :lol: :lol: ... un mic misto in trecere si PAAAA....
:twisted: Ce porc sunt, nu-i asa? :twisted: |
:oops: mda ... bishop ... toti suntem niste porci dar la fete le place soricu. :D
auzi ... hai totusi sa aberati cu o tema ... presupunem ca va indragostiti lulea de un tip care \"luat\" ... ce faceti???? pentru ca in conditiile astea nu mai intrati pur si simplu in incapere si el face restu. sa va vad! prin \"luat\" inteleg ca are prietena si e indragostit de ea. si nu merge nici varianta ca il las si trec la urmatorul. sunteti indragostite de el de un an sa zicem si va-ti plictisit sa fiti tot in planul doi! |
Eu nu am sorici... sunt cam slab.. dar promit sa mananc mai mult si sa pun si eu ceva sorici... sa ma placa mai mult fetele :lol: :lol: :lol: :lol:
:woowoo: :woowoo: |
n0namee GOOD question! Si eu astept nerabdatoare un raspuns/o solutie :D Din pacate eu fac parte din categoria aia care ar sta si ar astepta... :cry2: :cry2:
|
hai ca imi place...baietii comenteaza ca de obicei...da da..adevaru e ca baietii nu se lasa agatati..doar agata :D :D :D apropo..WAKE UP MAN!am trecut de secolele cand fetele asteptau sa fie \"agatate\" :ashamed:
si oricum..apropo de faza cu baietii luati..si eu astept idei :lol: Carmen sa nu ne plictisim asteptand totusi :shock: |
heheheh am cititi cam tot ce ati scris pana aici sunt pe spate de ras....cum agata fetele baieti....
....e cam al dracu de simplu dk au si ceva dotari de la mama natura +putin tupeu..... ...si stiti de ce s-a ajuns sa agate fetele baietii pt ca numarul persoanelor de sex feminin a ajuns sa fie de 3 ori mai mare decat nr persoanelor de sex masculin :D:D:D....in curand o sa fim toti ocupati ....:D:D...tare topicul ...astept repici...hehehe :D:D:D |
uite p-asta no shtiam pana akum cu nr de persoane de sex feminin.va dati seama fratilor ca daka toate femeile ar fii frumoase ar trebui sa fim fiecare cu cate 3 sau mai multe dupe noi? HAREMMMM.e o idee marpha parerea mea...
|
Vise, vise... :bored: :hahano:
|
i crezi ca nu shtiu.... :( dar lasa-ma sa visez ca cica e pe gratis :D
|
va ganditi daca e baiatul \"luat\"... dar daca fata e \"luata\" ? si iti mai petreci mult timp cu ea si ea nu-si da seama ?
s-a pus o intrebare si acuma vad ca nimeni nu raspunde la ea .... hmmm .... cat despre fete .. e o vorba \" sufletul conteaza \" :D |
am citi aici :) ... da tot nu vad unde sa scrie concret cum agata o fata un baiat ... macar sa zica una din ele cum a facut asea ceva vreodata ...
|
hai k va spun eu cum am agatat... :lol: eram la semafor cu taxiul... un tip se :yikes: holba la mine... am inceput si eu sa ma holbez la el :inyourfac ... si tot asa inca 2-3 semafoare pana cand m-am bagat in seama cu el... :blahblah: :blahblah:
|
si tu ce faceai la semafor ? ai 16 ani cu ce erai cu bicicleta ?
si ati facut-o ce ati mai facut unde ati ajuns ? sau vati holbat pana a aparut verde si va claxona lumea si va injura si fiecare a plecat in voia lui ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eryca cand am sa am probleme cu agatatul sa stii a la tine apelez ... am sa te bat la cap oleak atunci :))
|
lolz :lol:
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: Da-i tot ce ai tu mai bun, poate cine stie ma faci......... : :wave: |
una peste alta, chiar daca sunt offtopic, trebuie spus ca intr-adevar o fata agata sau se lasa agatata, caci altfel daca nu vrea putem noi sa ne dam cu curu de pamant ca tot degeaba.................
|
depinde daca unora le plac chestiile astea de o noapte sau de o saptamana ....eu unul vreau ceva de lungaaaa durata :D
|
bai frate dar e kiar interesant topicul asta :) ... sincera sa fiu desi sunt fata am ras ceva cam mult... de unele mesaje scrise mai sus :)
pana mea.. parerea mea este ca`i destul de simplu sa agatzi atat pentru o fata cat si pentru un baiat.. fiecare face asta in felul lui`.. eu una ma comport cat mai natural atunci cand imi place un baiat.. putin.. tupeu.. putina bagare in seama.. si gata :) daca`i destept si`i pica fisa .. si daca vrea sa aibe ceva cu mine logic, vine singur la mine.. daca nu il las in pace.. :) si caut pe altu ca`s destui... doar n`o sa ma plimb dupa un baiat si n`o sa fac pe draq`n patru ca sa`l agatz .. :) |
bre shtiti voi vorba aia: dupa tramvai si femei sa nu fugi niciodata! mai vin altele!!
asha, bey cum pana mea pe mine nu m-a agatzat niciodata vreo gajik la semafor, hmmm o sg data a fost o pietoana blonda, buna, si mi-a tras un zambet da atata!!! |
Re:
Quote:
looooll ... dar cand te atasezi de una si aia pleaca ... ??? nu o vrei tot pe aia ? sau sari la alta ? |
Re:
Quote:
D-ra Eryka este minora... Vrea si sa fie REA , dar 69... :lol: |
Cat despre agatzat, de ce sa ne cacam pe noi stimati colegi, ca daca va zambeste o duduie ceva mai mult, incepeti sa va simtiti mari zmei... Si daca si incepe sa se bage in vorba, gata, cu gandul la asternut...
Daca o gagica arata bine, e super usor sa agate. E legea junglei. Mai ramane tupeul... De asta duce lipsa comunitatea sexului slab din Romania. Cand de fapt de tupeu au romancele nevoie, acesta fiind cheia succesului... Apropo Eryka, baga si tu o poza recenta, ca am vazut 3 si nu semeni in niciuna. Sa vedem cam cat de usor poti agatza... :pelvic_th :pelvic_th |
1 la 0 ptr. Hondarul :D
|
Re:
Quote:
|
eryka ce zici, hai incearca sa ma agatzi!!! iti promit k nu te refuz :D
|
hmmm... vrei sa te agat :oops: ??? si daca nu imi place de tine????? :lol: ce fac atunci??
hondare... poze daca vrei ti le dau in alta parte |
hmzz simt k se infiripa ceva ... hai sa va zic ceva .. tov. mea .. sunt cu ea de 6 ani ... sa zicem k p ea nu poa sa o agatze unu ... ( zic eu ) are bani ( destui ) asa ... dar i`am pus o problema ... si problema asta am pus`o la mai multe fete si ... multe au raspuns k ar face cam la fel .. sa zicem ... k esti cu unu la care tzii si care il iubeshti te iubeshte :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: ok .. si intr`o seara i se pune pata pe unu ... si ala mai are si bani si il agatza ... ( ea mi`a spus k ce`l mai ushor mod de a agatza e in diskoteka .. ptr k ( hai fetelor k stiti ... ) cel mai ushor mod de a pacali un baiat .. e o fusta scurta .. un machiaj ... o bluza decoltata si un dans deshucheat eventual pe o manea :D ... asa .. si omu are bani are mashini vile si piscine .. ce ai face l`ai agatza .. si ai arde`o si cu el .. chiar daca stii k ... ai pe unu acasa care tzine la tine ... si .. plm .. adik .. , conditzia materiala ... conteaza .. mult sau f mult //// ... o parte au zis k da ar face`o .. adik l`ar agatza si pe ala daca finantzeaza si e baiat finutz :D ... deci .. foamea de bani .. iti place .. nu te satisface .. ai un scop .. sa torni fraieru si sa`i iei tot ... da`mi banii vreau banii ... uite asa fraierii arunk cu dolarii :) ... ehhh ashtept o fata care sa`mi confirme k cea mai buna si cea mai ushoara metoda de agatzat e ... discoteka .. o fusta .. o bluza decoltata alea alea ... ?!?!?
|
ai drepate.. in discoteca chiar se agata cel mai usor... iar la faza cu tipu cu banii.. de unde stii k are vile si masini si multi bani.. si poate k sunt unele pt care nu conteaza banii si prefera sa ramana langa cel pe care il iubeste si stie sigur k o iubeste .. eu una nu m-as fii risca sa il pierd pe cel iubit ( daca mai era ) nici macar pt toti banii din lume. pt k stiu k nu banii aduc fericirea... chiar daca sunt necesari... in fine...
|
eu is ars cu fetele!!! din toate punctele de vedere!!! cea mai nashpa treaba am patzit-o de curand!!!!
hmmm pai mey eryka daca vii la iasi la vreun play cu baietzii de la 4tuning poate o sa ma vezi!! hmmm daca ma gandesc mai bine cred ca o sa ma vezi direct pe site :D daca pun ashtia pozele de duminik de la play :P |
nu cred k o sa mai apar pe la curse de azi incolo... asa k sorry.. si daca chiar tii neaparat sa imi trimiti o poza cu tine... vezi k am yahoo msg... si adresa de email ... :wink:
|
Re:
Quote:
?????? ce patisi ????? |
n-am patit nimik :wink: ... doar k, zic eu.. ar fii nevoie de o pauza... incetul cu incetul incep sa o iau... am zis sa stau un an pe bara... pana imi iau carnetul... oricum... nu cred k o sa ma abtin... deja incepe sa ma manance :lol:
|
eryka...se poate interpreta usor de tot ,mai ales ultima parte :roll: :roll: :P ;)
ce imi place sa fiu carcotash :twisted: :twisted: :twisted: |
hmmm... si cam ce interpretezi tu ?
|
k incepe sa te manance piciorul drept k nu are kum sa dea in acceleratie...ce altceva sa se poata interpreta?! :twisted: :roll:
|
pai cam la asta ma refeream si eu...
P.S SUNTEM OFFTOPIC!!!! |
Bishop aia cu B 69 REA e cu tico verde. Nu induce lumea in eroare.Si Eryka ce naiba nu mai da ponturi pentru agatat!Astea trebuie sa ramana doar pentru noi!Hai la ture pe Magheru!! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning