Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva pescari pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/174789-pescari-forum.html)

B|shOp-VR6 31-03-10 09:22

Re: Sunt si ceva pescari pe forum?

Hai comitem ceva luni (aici ma refer la rapitor) caci nu as muta iar casa doar pt cateva ore...

Pentru crap.. trebuie sa organizam ceva mai frumos.

Hondarul 31-03-10 15:32

Bun. Dar nu e vorba de cateva ore ma, ca tot stam toata ziua, nu ne fofilam... Daca nu prindem nimic, adevarul e ca ne pierde cheful si ne tiram mai repede, dar poate avem noroc de data asta, ca sambata, cam slab... :(

maryo 01-04-10 11:33

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3232585)
eu daca vin vin la crap nu la rapitor,ma refeream la cea de peste 3 saptamani de care ziceai
cu maryo

poate refacem un pic 4ssu cu bishop cu maryo tu :D etc :D

Hai mah Santose cu noi - tu vii cu fetele ca deh,noi am imbatranit :)

riv_gms 01-04-10 23:14

6 Attachment(s)
Dupa Moara Vlasiei

www.pescarinromania.ro

B|shOp-VR6 02-04-10 10:17

Esti membru GreenLake? :D

riv_gms 02-04-10 10:48

Nu,dar poate in cel mai scurt timp o sa fiu,asta depinde de achizitia de scule de pescuit,am fost pe balta ca cameraman la concurs ;As fi dorit sa dau si eu in dimineata accea la peste dar nu a fost sa fie.

Timpul nu este pierdut... Evoluam impreuna!

bodykits 02-04-10 14:59

Balta cu rapitor : Chiroiu 4. Stiuca mare, salau mare, biban la kilogram. Atentie mare insa ca agata foarte rau. Eu am lasat acolo naluci de vreo 3 milioane:D. Nu incercati cu monofilament pe tambur ca nu are nici un rost, eu folosesc power pro...super textil. Daca vret crap, tot acolo va puteti duce, detalii pe www.chiroiu4greenlake.ro, aflati acolo taxele si conditiile. Pentru moment crapul nu se retine, doar C&R. Daca vreti mai aproape, va recomand Lacul 2 Bunget (www.lacul2.ro) - balta foarte mare, latime de pana la 900 m, nu se permite plantatul. Am fost eu acum 2 zile si am zapacit ciortanul la porumb in squid, montura cu momitor inline, fara autointepare. Nu a picat nimic peste 2 kilograme, dar...totusi e devreme. Nu ma intrebati de tarife sau de cantitatea de peste care se poate retine...ca eu nu mananc peste si nici nu platesc pe balti. Fire intinse!

riv_gms 02-04-10 15:17

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3241574)
Esti membru GreenLake? :D

bodykits-este din cate stiu... nu este asa gaBY

VladM 03-04-10 17:39

3 Attachment(s)
Am prins eu cu tatal mel si inca un prieten ce se vede in poze. Cel mai mare l-am prins eu :) Asta acum vreun an jumatate.

aerox4ever 05-04-10 21:45

2 Attachment(s)
azi am fost la o balta foarte cunoscuta ( nu fac reclama ..doar pe pm) si se merita in continuare .. cateva poze..

inafara de conditii (un peste pana in 10 kg) balta e super :) pe vremea asta mananca pestele bine..avand in vedere ca apa e cam rece..

B|shOp-VR6 06-04-10 10:44

Nu e un forum de pescuit sau al vreunei balti ca sa nu poti spune care e... Aici purtam o discutie libera drept urmare.. care e balta?:))

Hondarul 06-04-10 14:36

Eu nu am mai fost nicaieri. La Chiroiu 4, acolo, se pun si barci la dispozitie pentru pescuitul la rapitori? Stie cineva? Ca pe site nu zice asta. Pare o balta pe care merita sa mergi cu barca, avand mult stuf. Si locurile de pe mal nu stiu cat de multe/accesibile sunt.

B|shOp-VR6 06-04-10 16:10

Nici eu nu am fost weekendul asta.. Sper sa ajung urmatorul (depinde si de vreme).

Hondarul 06-04-10 16:48

Bishoape, ai auzit cumva de o balta, in padure, in spatele padurii de pe malul Moarei Vlasiei aia de crap, undeva, mai izolata? Apare si pe Google Earth, o balta stinghera, in padurea care se vede mai la nord. Stii ceva de ea?

B|shOp-VR6 06-04-10 19:26

Baga un printscreen din google earth.. nu-mi dau seama despre care vorbesti.

Hondarul 07-04-10 08:53

1 Attachment(s)
Am incercuit-o. Bulina rosie e aia de prinzi tu multi crapi :lol:

Asta de la padure pare pustie, nu are nimic pe langa ea. Ma gandeam sa trag o fuga s-o incerc de vreo marlita, salau, ceva...

aerox4ever 07-04-10 10:47

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3251864)
Eu nu am mai fost nicaieri. La Chiroiu 4, acolo, se pun si barci la dispozitie pentru pescuitul la rapitori? Stie cineva? Ca pe site nu zice asta. Pare o balta pe care merita sa mergi cu barca, avand mult stuf. Si locurile de pe mal nu stiu cat de multe/accesibile sunt.

nu iti da barca :) am fost acolo toamna trecut si e super balta am prins caras la undita intre 300gr si 1kg 200 crap intre 4-5 kg..dar are conditii daca nu ma insel crap pana in 10 kg sau 15 si caras in limita bunului simt daca nu ma insel ..

B|shOp-VR6 07-04-10 14:51

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3254381)
Am incercuit-o. Bulina rosie e aia de prinzi tu multi crapi :lol:

Asta de la padure pare pustie, nu are nimic pe langa ea. Ma gandeam sa trag o fuga s-o incerc de vreo marlita, salau, ceva...

Nu o stiu dar pare interesanta. Cum o fi accesul cu masina catre ea? Asa.. din avion.. pare a fi un drum.. :D

Sunt si doua constructii acolo.. o fi vreo crescatorie ceva? Desi nu cred...

Provenzano 07-04-10 15:11

frumoasa balta asta.mai ales ca are si destui rapitori.cred ca o sa dau o fuga.

Hondarul 07-04-10 16:33

Nu sunt constructii alea, sunt parcele din padure defrisate. Pare chiar izolata balta... pare! Pai daca ai chef, tragem o fuga Bishoape, intr-un uichend, sa mai udam shad-urile... O balta grava de tot de stiuca este Calareti, dar, de cand au venit unii intr-o zi, de au prins vreo 20 de stiuci, intre 2-7 kg bucata, nu mai e voie la rapitor. Nu am mai fost de anul trecut pe ea. Cu asa genocid, cred si eu ca a inchis la rapitor... Zi Bishoape cand incercam un salau, stiuca, ceva?

Eu am de gand sa fac niste expeditii la Dunare, pe insula, la Clarasi si la Alionte. Locuri salbatice, izolate, unde se ajunge doar cu 4x4. Dar merita! Sper sa nu fie braconate peste masura...;)

bodykits 07-04-10 18:15

Quote:

Originally Posted by aerox4ever (Post 3254719)
nu iti da barca :) am fost acolo toamna trecut si e super balta am prins caras la undita intre 300gr si 1kg 200 crap intre 4-5 kg..dar are conditii daca nu ma insel crap pana in 10 kg sau 15 si caras in limita bunului simt daca nu ma insel ..

da-mi voie sa te contrazic, se inchiriaza barca contra a 30 ron/zi. atentie mare pentru ca balta are foarte multa agatatura, si e recomandat sa ai o dezgatatoare la tine....eu am lasat acolo o jumatate de magazin de pescuit:D

Hondarul 08-04-10 12:14

Degeaba, ca a inceput sezonul de crap si nu mai e voie cu barca pe lacul Green Lake, adica Chiroiu 4.

Provenzano 08-04-10 22:14

o adresa pt Chiroiu 4?

thx

bodykits 13-04-10 08:37

9 Attachment(s)
www.chiroiu4greenlake.ro e site-ul lor. Am fost in wend, adica de sambata seara de la 5 pana duminica la 6 (24 de ore). Rezultat - 7 crapi intre 4 si 7 kg, si 7 kg de caras, cel mai mare dintre ei pe la 1,2 kg. Momeli folosite: porumb fermentat cu aroma mussel & crab de la drillmania si bile solubile de la George Alexandru. La undita - rame destul de mari pe ace 8-10 (daca pui ac mic te omoara obletele).

B|shOp-VR6 13-04-10 11:12

4 Attachment(s)
Iata cateva din weekend (sambata spre duminica).
Capturile (cam vreo 7 de caciula dintre care majoritatea peste 7Kg) au fost prinse intre 12 noaptea si 5 dimineata. La 9.30 dimineata am plecat acasa ca eram degerati, obositi (petrecusem vineri spre sambata si s-a simtit).

Salonta: 9kg
Romanescul: 10.5kg

Provenzano 14-04-10 08:03

la rapitori a dat cineva de curand pe Chiroiu 4?

Hondarul 14-04-10 08:33

Tot la Moara Bishoape?

Pe Chiroiu numai de pe mal se da la rapitor acum, dar sunt multi crapari, motiv pentru care nu dau pe acolo momentan.

Care se baga la un rapitor acum, sambata?

Hondarul 19-04-10 08:58

Maryo, zi ma, ce ai facut la Tibrinu?

Eu am fost la rapitor sambata, am luat niscaiva strapazani si un salau pe la 2.5 Kg. Un amic a agatat un romanesc la jig, dar a scapat si o stiuca, uriasa, unchiasa baltii, cand eram sa plecam, se inserase, tot el, a agatat-o, dar avea jig cu twister, fara struna, si la mal i-a rupt. Avea peste 6 Kg, era ca un aligator capul...

Voi ce ati mai facut?

akaware 19-04-10 15:21

Eu am fost duminica la peste pe lacul Tineretului si am luat un biban pe la jumate de kg cu montura Match ( sheffield )..

B|shOp-VR6 19-04-10 16:09

3 Attachment(s)
Tot pe Moara, weekendul asta. Activtate slaba.. colectiv de 5 pescari - 24 ore. S-a prins crap, novac si..

DTH 19-04-10 16:17

Ce tare e peştişorul ala mic :))) !!!!

KAY_ 19-04-10 17:39

MDB , vezi ca femeile aduc ghinion la peste :D

DTH 19-04-10 19:30

Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3292089)
MDB , vezi ca femeile aduc ghinion la peste :D

:chuckel: de ce eşti rău ? :sad:

KAY_ 20-04-10 01:09

Asa am auzit :)

Hondarul 20-04-10 14:16

Bishoape, tu esti din ala care face poze cu pestii altora ma? Si eu!! Uneori... :)

La ce ati luat-o, la plesneala, cand scoteati montura de crap? Ca se mai intampla pe Moara. Are multa stiuca acolo. Sper ca i-ati dat drumul...

B|shOp-VR6 20-04-10 15:35

Cu aia am zis clar ca vreau o poza dar in rest.. nu fac poze cu pesti altora :)) Daca vroiam sa mi-o insusesc nu puneam poza si cu cel ce a prins-o :D

Da.. a prins-o cand recupera dar faza a fost super tare... Tragea greu de ea si i-am zis.. fi atent ca l-ai prins de burta de ceva... el... poate am prins o stiuca (razand) si na belea.. :))

Evident ca i-am dat drumul.

Hondarul 20-04-10 15:40

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3294999)
Cu aia am zis clar ca vreau o poza dar in rest.. nu fac poze cu pesti altora :)) Daca vroiam sa mi-o insusesc nu puneam poza si cu cel ce a prins-o :D

Da.. a prins-o cand recupera dar faza a fost super tare... Tragea greu de ea si i-am zis.. fi atent ca l-ai prins de burta de ceva... el... poate am prins o stiuca (razand) si na belea.. :))

Evident ca i-am dat drumul.

Sunt in MV2 stiuci mari de tot, si Mati Mateescu a prins de vreo 7-8 Kg acolo. Este si somn mare de tot. Eu nu mai calc pe Moara mai, decat la iarna, cand dispar craparii, sa dau la rapitor. Urasc baltile in care pescuiesti ca pe stadion... :evil::evil::evil:

Hondarul 26-04-10 12:59

Ati dormit uichendul asta? O stiuca de vreo 3 kg... Cu jigul de spate. Nu mancau, dar a atacat se pare twisterul. Si un amic, un romanesc pe la 7-8 Kg si un caras mare, la jig, de spate. Si niste strapazani, foarte micuti... 4 la kil :)

bodykits 27-04-10 09:40

Si pe unde ati mai fost zilele astea? In afara de MV2, eu nu prea consider ca aia se cheama balta.

B|shOp-VR6 27-04-10 10:58

Eu am dormit... dar weekendul viitor se intrevede un 36 de ore.. :D

All times are GMT +2. The time now is 03:28.

- Copyright 2026 4Tuning