![]() |
Re: DJ-07 -P A D
ms mult andrei .
|
2 Attachment(s)
Salut ce ziceti este vre-o diferenta de caum am luato si cum arata acum .eu zic ca da si una foarte mare .asa arata cand am luato .era prima zi ,si mai pun o poza in aceeasi pozitie sa vedeti diferenta
|
normal ca e diferenta...acu scrie RS in spate:lol: am glumit,dar mai bine e sa o dai jos si dai si stikerul cu 1310 jos, si mergi la un tinichigiu sa iti traga de prag acolo sa-l indrepte
Arata bine daciana Bafta |
si normal ca arata diferit
daca iesi azi cu ea sa te dai prin zapada, da-mi zici si mie ca vin si eu prin cap de linie salut |
da razvane ai dreptate exista o diferenta foarte mare intr-e cele 2 poze acum parca ar fi 2 masini diferite asta e diferenta.bafta in continuare cu ce ti-ai propus.
|
Da o sa ii dau stikerul cu 1310 jos da nu stiu cum va ramane si imi e caf frica sa il dau jos sa nu se vada urat .da o sa incerc mine .pun o poza eventual .
|
eu le-am dat jos pe amandoua cel cu dacia si cel care scria supernova, dupa am curatat/lustruit cu ceara toata zona aia si nu se vede nici o diferenta in locul care au fost lipite
|
3 Attachment(s)
Gata le am dat si eu pe amandoua si ala cu dacia si ala cu rs .pun niste poze .si ce ziceti i-ar sta bine in locul scrisului cu dacia asta cu inspired by mafia .da tr intai sa il fac in oras ca deocamdata il am decat pe pc abtibildu .
|
Ce-ar fi să încerci să nu îi mai pui nimic;)...
Va arăta mai bine aşa. |
1 Attachment(s)
;):arrow: ...
|
nush da chiar imi place ala cu inspired by mafia da acum nush ce sa fac ....dar imi place si asa simpla .
|
ai putea da jos si suportul de la numere si le prinzi direct cu 2 suruburi, ca si asa e rupt ala pe spate, ai putea renunta si la aparatorile de noroi , mai pui plasa de aluminiu la grila in locul celei de plastic, si chestiile astea simple conteaza si fac masina mai frumoasa, iar pleoapele alea din autocolant negru nu imi plac, mai bine fara ele
|
1 Attachment(s)
Razvane .. poate iti faci cv de genu
|
ar fi ceva
|
Relu credema ca la aparatorile alea de noroi nu le dau jos pt nmk imi plac foarte mult nush asa se vad rotile din spate URAT vreau sa imi pun delea ca ale baiatului cu dacia alba ...T D R ... da pleoapele oricum le dau jos ca pe 17 ii fac prelungire la capota ca ii fac toata capota o vosesc si sa fac toata fata la linie ca nu prea ii stau alea pe akolo la fix ma refer la ochelarii aia de la faruri nu cade cu capota .si daca tot ma apuc de ea ii fac si prelungire .
|
1 Attachment(s)
astazi mi-am luat capace dar m-am gandit sa le fac negre .le pun pe masina cand se usuca vopseaua .ce ziceti ????
|
2 Attachment(s)
Am pus capacele si ii statea naspa rau de tot cu ele negre,si nu le mai pun da am luat de la cineva un capac sa fac proba cum ii sta cu un model si o sa imi cumpar destea .pun o poza eu zic ca ii sta foarte bn acum nush ziceti si voi
|
eu zic k o strici cu capace la rotii mai bine faci buza alba la jante si arata mult mai bine:)
|
Jos cu capacele...
|
chiar nu stiu ce sa fac imi place si cu buza alba si cu capacele astea .
|
salut razvane sa sti ca ii sta bine asa cu capace modelu asta dar nush ce sfat sa iti dau sa vopsesti buza de la janta sau sa mergi mai departe cu capacele
|
mersii mariusica nici eu nu mai stiu ce sa mai fac cu masina asta ,cum sa o mai las si ce sa ii mai fac .cred ca o las asa ca imi place, cand m-a plictisesc de capace ii dau o dunga la janta ,si cand ma plict si de dunga pun iar capacele si asa nu ma mai plictisesc niciodata .glumeam .da vad eu cum fac
|
arata oribil cu capace
|
1 Attachment(s)
i-am dat jos suportu de la numar ...ii sta mai bn asa :D:D:D:rolleyes2
|
Îi stă mai bine aşa, dar văd că ai masacrat tabla, dând găuri.
Puteai să faci altfel. Cu velcro ;) |
adica cum cu velcro
|
Quote:
Mai popular spus - "arici" O parte este scămoşată şi cealaltă este formată din mici ţepi de nylon. |
adica scai dinala :D
|
aaa ms
|
4 Attachment(s)
Astazi am cumparat daciutei mele doua scaune de ford mondeo .mine ma duc sa le sudez sau sa vad cum le prind la cineva imi ia vreo 500 de mii .zic ca sunt dragutzee fata de cele de dacie 8)8)8)
|
Mda...
Dacă pentru niste şine de sudat îţi ia atât, nici nu îmi pot închipui cât ar putea să îţi ceară pentru altele mai complexe. P.S. Fă şi tu "curat" în maşina. Nu prea îi stă bine cu atâtea briz-brizuri. |
Salut Razvane ! imi place cum arata masina ta
|
MS mult
|
2 Attachment(s)
gata am pus si scaunele offf.mai trebuie putin curatate da o sa cumpar zilele astea solutie...
|
Quote:
bafta cu ea!!!...o intrebare...a fost cumva de vanzare pe 4tuning?! |
Pai credema chiar asta vroiam sa vopsesc alea negre da sa cumpar un sprei de vopsea .dar pe 4 tuning nu a fost de vanzare ...
|
Ai inceput bine cu Dracia! Asa as fi vrut sa arate si a mea daca nu dadeam cu ea prin toate gardurile :D Doua intrebari: cat ai dat pe scaune si de unde le-ai luat? Stai cumva in Cernele,ti-am vazut masina pe acolo:rolleyes2
|
cam multe iti atarna pe acolo...restul e oki
|
Quote:
|
Salut da stau in brestii(cernele).u unde stai in cernele
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning