![]() |
Re: E36 - ~ B 21 ZLR
1 Attachment(s)
Un mic virtual tuning din partea mea B 21 ZLR drift project
|
10 Attachment(s)
ms frate, imi place....
uitasem ca am si topic... pun si eu cateva poze recente.... masina este inca la fel din punctu de vedere tuning, doar ca sa reparat si intarit suspensie :lol: |
De un an promiti multi multi cai la pisi :):):)..................................... chiar asa de mult :):) iti place sa dezamagesti publicu ??????
|
au fost niste complicatii si teapa dupa teapa...macar masina este tipla si functional nu am stat p dreapta dezmembrat...ma pun in picioare in curand, si o sa incepe haosu....imi pare rau dca am dezamagit p cineva, dar eu personal sunt mai rau dezamagit... dar o sa merita asteptatul......
|
Pagina lu ZLR p FB...ceva gen fan page.... intrati, urmariti, dati "LIKE" :lol::lol:
Cautati ZLR p FB (vad ca nu merge linkurile de facebook p 4tuning:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ) http://www.*************/zlrdrift |
6 Attachment(s)
NO COMMENT... las pozele sa vorbeasca....
Incepem DRIFT BULID u... :twisted::twisted::lol::lol: |
Quote:
|
ms :lol::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta!!! |
pot sa te intreb de cat e motorul?de 3.0?astept cu nerebdrae poze din timpul montajului pe pisica.sunt tare curios:twisted:...bafta cu ea si la multe drifturi!
|
bafta cu pisicutza :P , astept un filmuletz ceva cu motoru asta micutz ;))
|
Quote:
1. 4,6is V8 347HP 480Nm 2.4,4 is V8 286HP ~380Nm |
Quote:
pana completez si pun p masina...mai dureaza.... scopu este sa prind K.O.E in septembrie... pana atunci...vedem... nu ma grabesc si nu ma agit... poate sa dureze si 5 ani proiectu, nu ma deranjeaza.....:lol: |
Quote:
vin din urma, dar vin BLAAANAAA!! |
Quote:
|
Quote:
Onur Ozler la FB ZLR la FB cauta evenimente de drift facut de 4tuning....am participat la cateva cu suspensie spart, fara ulei in blocant..dar mam descurcat... masina e stock, nu am nici chip...doar e lasata...si acuma am suspensie intarit piatra :twisted: |
Quote:
|
appo am inteles ca prin august e ceva de drift la brasov parca sau nu mai stiu , sti ceva ? exact , si daca da , imi poti da si mie niste detalii ? , ca daca e in august vin prin tara si vreau sa ma inscriu si eu
|
momentan habar nu am !
|
Quote:
|
ti-ai luat herghelie turcule, sa dai cu bomba mai repede :))))
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning