Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/173635-4tuning-girls-day-show-raliu-drifturi.html)

cozmin23 07-03-10 13:29

Re: 4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!!

unde a fost ca eu am fost la Romexpo de la 10:45 pana la 11:30 si nu a fost nimic si am intrebat la intrare in Modexpo si au spus cei de acolo ca sa anulat!

john17 07-03-10 14:01

Intre 11-12.15 am fost acolo si nici urma de cava...
Seriozitate romaneasca!

cozmin23 07-03-10 14:05

atunci ce a vazut MC Mate?

morpheusmaster 07-03-10 14:07

Quote:

Originally Posted by cozmin23 (Post 3156539)
atunci ce a vazut MC Mate?

Fantome fratilor... actiune a fost..."evenimentul" sa tinut...nu prea a avut durata dar a fost ceva...eu nu am ajuns dar colegi care stau in camin la RAU au auzit si vazut action ;)...+ ce a zis MC MATE in primul rand. O sa apara si poze cred mai pe seara si o sa va convingeti

Claudia 07-03-10 14:08

"Evenimentul" s-a tinut la Poarta C, trebuia sa va luati dupa zgomot....
Imi pare rau pentru cei care nu au ajuns...

Acum am venit de acolo, si sunt incantata de ce a iesit. Am avut ocazia sa stau in dreapta(sau stanga, dupa caz) unor piloti foarte buni de la noi, si chiar sa particip la asa-zisul concurs de drift pt fete...
Sunt un pic mahnita ca mi-ar fi placut sa concurez pe un urs, sau pe ceva cu tractiune spate si putere, oricum... Insa m-a surprins placut inventia lui Titi Aur... cu opelul acela. (pacat ca nu m-a lasat sa ma dau mai tare) :lol:

Multumim 4tuning si baietilor care ne-au dat de-a latu`. Mai vreau! :lol:

cozmin23 07-03-10 14:11

la 11:30 nu se auzea nici un zgomot.oricum,asta e

milkyemy 07-03-10 14:22

Mda... ce sa va spun... A fost anuntat ca evenimentul se va tine intre orele 11:00 si 16:00... Am ajuns la 12:45, si nu era NIMIC!!! Mare pacat...:((

ZerO_CooL 07-03-10 14:44

42 Attachment(s)
Cateva poze...

EvLSant0S 07-03-10 15:43

Quote:

Originally Posted by milkyemy (Post 3156584)
Mda... ce sa va spun... A fost anuntat ca evenimentul se va tine intre orele 11:00 si 16:00... Am ajuns la 12:45, si nu era NIMIC!!! Mare pacat...:((

inseamna ca noi ne-am dat de-a latu intr-un univers paralel ....

morpheusmaster 07-03-10 16:11

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3156842)
inseamna ca noi ne-am dat de-a latu intr-un univers paralel ....

Macsim ai scoso p'asta Sant0s :)) ...Vin si eu cu o intrebare in urma pozelor care leam vazut (super action). Inteleg k nu vati dat unde se tinea driftul pana acum...observ ca e mult mai mult spatiu...unde mai exact e locul asta??? (nu imi dau seama din poze desi am banuieli). Probabil cei care au fost...au fost la locul unde "se stia ca e de drift" si acolo nu era nimeni...:-??...si inca ceva...tot acolo o sa se tina drifturile de la 4TD?

EvLSant0S 07-03-10 16:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3156924)
Macsim ai scoso p'asta Sant0s :)) ...Vin si eu cu o intrebare in urma pozelor care leam vazut (super action). Inteleg k nu vati dat unde se tinea driftul pana acum...observ ca e mult mai mult spatiu...unde mai exact e locul asta??? (nu imi dau seama din poze desi am banuieli). Probabil cei care au fost...au fost la locul unde "se stia ca e de drift" si acolo nu era nimeni...:-??...si inca ceva...tot acolo o sa se tina drifturile de la 4TD?

Da,e vis-a-vis de ROMANA AMERICANA ...
intrarea de la pomperi ...
e super usor de ajuns,mai usor decat inainte,si e mult mai tare decat era inainte acolo,e mai mult spatiu,e misto,iar traseul e super greu :(

morpheusmaster 07-03-10 16:21

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3156942)
Da,e vis-a-vis de ROMANA AMERICANA ...
intrarea de la pomperi ...
e super usor de ajuns,mai usor decat inainte,si e mult mai tare decat era inainte acolo,e mai mult spatiu,e misto,iar traseul e super greu :(

He he he, eram sigur ca acolo era nebunia...e mare parcarea aia...mult mai buna pt drift decat fosta locatie ;) (de asta ziceai colegi de la RAU ca vad drifturi...) La 4TD ar merge trase niste poze de pe camin.

Sant0s, traseul care a fost azi va fi si traseul primei etape? (la 4TD)

EvLSant0S 07-03-10 16:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3156962)
He he he, eram sigur ca acolo era nebunia...e mare parcarea aia...mult mai buna pt drift decat fosta locatie ;) (de asta ziceai colegi de la RAU ca vad drifturi...) La 4TD ar merge trase niste poze de pe camin.

Sant0s, traseul care a fost azi va fi si traseul primei etape? (la 4TD)

Da,din cate stiu eu da,acolo se va tzine,ceea ce e super tare,pentru ca locatia e bomba,chiar e tare rau de tot...
si foarte greu,repet...
poate-s eu prea inspaimanantat de el(traseu) da e greu,multe schimburi de mase...
misto gandit de altfel :D

sTAILLL 07-03-10 16:58

Video nu exista? :D

EvLSant0S 07-03-10 17:33

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 3157095)
Video nu exista? :D

ba da :)

lucrez la el acum

DTH 07-03-10 17:57

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3157219)
ba da :)

lucrez la el acum

hai ca-l asteptam :D cu sufletu la gura :lol:

green_e30 07-03-10 18:11

Cine mai are poze cu Onur(ZLR) si cu SOW?Va rog puneti-le!!
Multumesc Anticipat:D!!!

Z L R 07-03-10 18:48

frate, adica nu am intrebat eu ( am rezistat, mam abtinut) si ai intrebat tu??? hahah oricum mam facut d raz...cu 1.8 u si fara suspensie....contra V-uri.....si talenturi...asta e...

B_84_RIP 07-03-10 19:43

hai santos cu filmul ca stam toti cu sufletul la gura......si daca mai aveti poze....incercati sa le puneti ca nu se supara nimeni;))

EvLSant0S 07-03-10 20:34

workin on it :(

Drag_Event_Addict 07-03-10 21:15

hai santos YOU CAN DO IT :))!

intrebare!skyline-ul gri al cui este?ms

MC Mate 07-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by milkyemy (Post 3156584)

toata sesiunea de drift a durat pana la ora 13.25 cand s-a lasat linistea pt k cei de la Romexpo au dorit asta. Locatia a fost IN SPATELE PAVILIONULUI CENTRAL - bvd Expozitiei, camin Romano American, POMPIERI !!! cine a fost in alta parte sa nu mai spuna k nu s-a tinut evenimentul sau k am fost neseriosi, intr-adevar trebuia sa tina mai mult insa conducerea Romexpo a scurtat-o motivele nefiind clare.

maxmitzu 07-03-10 22:30

19 Attachment(s)
foarte frumos:)felicitari tuturor....putine fete, prietena mea a apreciat plimbarea cu razvan :)
postez si eu cateva poze...
Bafta

http://maxmitzupers.blogspot.com/201...-7-martie.html

tarnafes 07-03-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Drag_Event_Addict (Post 3158089)
hai santos YOU CAN DO IT :))!

intrebare!skyline-ul gri al cui este?ms

Da si eu sunt curios de sky, era un pusti in el parca...ceva kinder dasta de bani gata :lol:

Claudia 07-03-10 23:18

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 3158527)
Da si eu sunt curios de sky, era un pusti in el parca...ceva kinder dasta de bani gata :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

krsN1 07-03-10 23:31

Imi pare foarte rau ca nu am ajuns la timp dar la 4TuningDays voi fi prezent de la 9 dimineata:))

bodo 08-03-10 00:16

era bine daca se spunea de la inceput unde se tine...m-am plimbat degeaba juma' de ora prin romexpo :|

fistaccio 08-03-10 01:06

exact. si eu am patit lafel, pana la urma dupa cautari,... a trebuit sa ma supun si sa merg fortat cu prietena la pavilionul 14 :P :D

morpheusmaster 08-03-10 07:59

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 3158846)
exact. si eu am patit lafel, pana la urma dupa cautari,... a trebuit sa ma supun si sa merg fortat cu prietena la pavilionul 14 :P :D

Tare asta :))

Red Celica 08-03-10 08:37

mie mi-a plact la maxim... m-am dat ca inecatu'.....sunt foarte incantat cum merge masina, suprafata mi-a fost prielnica, ce mai... am plimbat o gramada de fete dragutze...

Astept cu nerabdare sa fie urcate si filmele...

Razvan LKN,

Hondarul 08-03-10 08:38

S-a tinut si a fost foarte frumos, nu doar vremea ci si atmosfera, drifturile, tot!

Intr-adevar, locatia a fost o parcare din spatele Pavilionului Central, insa multa lume a venit acolo directionata de lumea de la Romexpo. Si cei mai multi s-au luat dupa zgomotul de motoare.

Vor urma si alte poze ca sa vedeti cum a fost. Fetele, de ziua lor, s-au dat cu masinile de-a latul, cu MASINI, nu doar cu una! Felicitari LOR ca au fost curajoase si s-au lasat pe mana baietilor nostri.

Multumim foarte mult tuturor celor prezenti si baietilor care au facut show: Razvan LKN (care cred ca s-a si dat cel mai mult), Tengu, KNS, Mc Mate, JAE, Dobre, Traian, DOG, etc.

Titi Aur a facut ceva demonstratii cu Mitsuba din dotare, dar si cu acel Opel Astra special pentru simularea derapajelor.

Echipajul AutoSoft a fost si el prezent si a ajutat drifterii care, nu doar o data, s-au dat cu fetele (masini si domnisoare) pana cand au terminat gumele.

Per total, a fost o zi excelenta, care ne face, pe noi baietii, sa oftam atunci cand ne gandim ca nu avem o zi, a noastra, oficiala!

john17 08-03-10 09:11

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 3158197)
toata sesiunea de drift a durat pana la ora 13.25 cand s-a lasat linistea pt k cei de la Romexpo au dorit asta. Locatia a fost IN SPATELE PAVILIONULUI CENTRAL - bvd Expozitiei, camin Romano American, POMPIERI !!! cine a fost in alta parte sa nu mai spuna k nu s-a tinut evenimentul sau k am fost neseriosi, intr-adevar trebuia sa tina mai mult insa conducerea Romexpo a scurtat-o motivele nefiind clare.

Dar la cat a inceput?! Pt ca la 12.15 cand am iesit eu din pavilon cu urechile ciulite era liniste... In fine, never mind, ce-am avut si ce-am pierdut?!

DUB-R 08-03-10 10:15

Daca mai aveti poze (in special cu SOW), va rog frumos sa le puneti. :mrhappy:

Red Celica 08-03-10 10:48

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 3158527)

eu din cate stiu, e un smecher din Ferentari, golan mare... se ocupa numai cu smenuri si tzepe...

cozmin23 08-03-10 10:50

cand se pune si filmuletul acela?

milkyemy 08-03-10 13:01

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 3158197)

Imi cer scuze daca am jignit sau suparat pe cineva... Poate m-am exprimat gresit... Nu am facut pe nimeni neserios, si mi-am dat seama ca am ajuns prea tarziu, si ca din anumite cauze, evenimentul s-a terminat mai devreme decat era programat... Doar ca imi pare rau ca l-am ratat... Nu am putut ajunge mai devreme, iar in jurul orei 13:00 cand am ajuns, nu am auzit nimic, si m-am p[limbat putin, ca mi-am dat seama ca nu a fost pe aleea principala nebunia... Imi cer inca o data scuze daca am suparat pe cineva:D

blue macca 08-03-10 19:37

9 Attachment(s)
[reintru pe threadul asta si vad pagini cu vorbe :D ]

in primul rand MULTUMIRI organizatorilor si pilotilor !
un eveniment spontan pentru fete, poate isi mai amintesc si ele cat le iubim
raman dator :hug: poate pana pe 13-14 reusesc si eu sa fac un desen, doua cu masinile drifterilor. [evitam 'berea' ca nu da bine cu volanul]

am adus.o si eu pe iubita mea si a ramas incantata.
singura dezamagire e ca nu s.a plimbat cu nicio masina rosie :lol:

iar ca incheiere, adaug si eu cateva poze...

toader 08-03-10 20:48

10 Attachment(s)
Cateva fotografii si de la mine

john17 09-03-10 10:10

1 Attachment(s)
O poza si de la mine - singura pe care am facut-o! Pielea de producator rulz...

MC Mate 09-03-10 10:52

aaaaa FILMU !!! ??

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning