![]() |
Re: concurs - NEW - 4iunie
asa zic si eu....Restaurare si freehand
|
As dori sa iau si eu legatura cu organizatorii acestui eveniment din 4 iunie, in vederea unei promovari pe site-ul nostru, dar mai multe voi discuta despre acest aspect cu organizatorii.
A-ti putea careva sa-mi dati detalii despre cum pot sa iau legatura cu organizatorii. Va multumesc mult. Astept raspuns urgent |
da faceti fratilor restaurari cat va tine mouse si rezerva de cofeina.....pana acum nu am vazut nimic serios pe forum cu restaurari....e oare asa usor? nu e mult mai usor decat lucrul pe un sasiu gol ( e cabrio-ul acela pe aici )...lumini,umbremreflexii,detalii...nu e usor deloc.asta e numai pt brush.si nu mi se pare corect....+ nu apartine de virtual TUNING....get it? vi s-a pus pata pe restaurare....sa vad ce scoteti.....tare mi-e frica ca vor fi niste lucrari 'jalnice' fata de cum ar trebui sa fie.mai ganditi-va ca la 1600x1200 deja se vad toate greselile cat de mici ar fi....mai ales intr-un brush..
mai zicea cineva de 5 unghiuri......tu iti dai seama despre ce vorbesti? ok....din 3 unghiuri te mai descurci cumva ( e extrem de greu atunci cand vrei sa fie totul frumos,detalii si sa corespunda) dar din 5 nu prea poti...decat iar din brush. pana la urma MAJORITATEA decide.....si defapt voi pentru asa cum am mai zis nu cred ca ma inscriu.deci ma agit degeaba sa explic unele lucruri. |
lasati ma restaurarea si asa nu mai e timp prea mult si dupa concurs o sa faca si unu cu restaurarea sa vedem cate masini ies frumoase si fara prea multe greseli cum a zis si madskill
|
Quote:
|
restaurarea este o prostie ...eu nu cred ka este unu pe acest forum incat sa fac o restaurare 2d si acesta sa para reala o sa fie niste avione colorate cu tot felul de forme ...Nu cred ka este o ideie buna cea cu restaurarea ...Asi zice sa renuntati la ideia cu restaurarea ...Cel putzin asta este parerea mea ...
|
mah ideea cu restaurarea este nasoala yo zic sa facem la fel k la 4td dar d data asta sa fie o mashina mai usoara (la toate categoriile.)shi cred k ar trebuisa bagati doar 2 unghiuri(fata/spate)poate asa ne mai descurcam...:);)
|
nust dak pot concura cei d la freehand direct impotriva celor d la VT dar sper sa se tina si la freehand un concurs :p
|
eu propun asa:
1. freehand o masina 3/4 fata 2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday) 3. VT beginner o masina 3/4 fata si 3/4 spate simplu si la obiect :D |
cred k ai vrut sa zici la advanced 3/4 fata si 3/4 spate...
|
da... am gresit :lol:
reeditare: 1. freehand o masina 3/4 fata 2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday) 3. VT advanced o masina 3/4 fata si 3/4 spate |
Sunt si eu curios ce se va decide. Momentan mie mi se pare geniala ideea cu o rabla restaurata, dar nu inteleg de ce Freehand-ul nu este pentru multi dintre noi o categorie importanta.
Ca daca nu ma insel, cei de la Freehand pot lucra in Photoshop, dar invers e mai greu,nu? |
eu zic exact invers dkt tine .. mai greu in photoshop dkt freehand .. cel putine eu fac si freehand .. fac pt mine am un caiet numa d asa cva .. si e chiar simplu ..
|
serios!? ia sa ne arati si noua c faci tu...
|
nu se mai aude nimic de concurs ? ca se apropie 4 iunie :)
|
si eu zic cu restaurarea
1. restaurarea 2. sa tunam o masina PAREREA MEA |
nu ma ajuta nimeni...
moderatorii? pls? |
cu ce sa t ajute!?
|
Quote:
eu m-am exprimat pe paginile anterioare :D |
Quote:
Quote:
|
suntem in 20....daca se definitiveaza treburile o sa fie cam o sapt juma oriucm...timp foarte scurt....cred k din pacate acest concurs va suferi o amanare....:rolleyes2
|
cam da... mai ales ca acolo nu prea e spatiu de expunere...
sa alegem un subiect... pentru dupa Oradea, atunci |
da,dar ce sa ramana?mai bine tunam toti o masina iar...
|
1 Attachment(s)
eu propun masina asta sa o tunam
e mishto |
am io o idee... ce-ar fi dak am folosi o singura masina si pentru freehand si pentru beginner si pt advanced...cei de la freehand fac una sau 2 perspective (fata, respectiv spate), beginner o singura pozitzie... si cei de la advanced 3... sau ceva de genu asta... c ziceti ....
|
ideea nu e rea da sa nu fie masina de mai sus ca nush ce tuning mai vrea la ea:) (a lu lyvyu)
|
poi mah cand puneti poza care trebuie facuta?
|
mah io zic sa se faca asa...
1.freehand fata/spate 2.beginer 3/4 fata 3.advanced fata/spate ideea cu restauratu e super naspa ......pai cati de aici pot face asa ceva ....si chiar daca ar face ar face ca dreaq ...si decat sa fie panou plini de mazgalituri mai bine nu se mai tine .... |
din cate am inteles se amana concursu' pentru mai incolo ;).... decat ceva facut asa in graba mai bine ceva k-lumea ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
e mishto chulo nuh? :lol: hai sa fim seriosi....ne batem joc sau ce facem? |
e cam ciudata masina de tunat...mai ales ca nici nu prea ai ce sa-i faci prea multe;)
|
geeezaz....cum draq sa tunam asa cevA? credeam k esti baiat destept si te-ai prins....
|
:D :D :D vroiam sa fiu mai explicit pentru blonde... no offence;)
|
serifilor... nu va suparati pe mine...
nu am reusit sa o cuplez data asta, pt 4 iunie dar dupa, o sa o facem ca eveniment in sine am ridicat impreuna virtualul in Romania, asa ca aveti incredere ca nu il parasim o sa o punem grav de tot pana atunci, spor la lucru... si astept in continuare idei si mai ales, deoarece eu nu ma pricep prea mult, poate formam un comitet care sa supervizeze concursurile, ideile si jurizerea |
e de inteles...timpul prea scurt si muulte alte lucruri pe care le ai de rezolvat...;) dupa ce trece nebunia asta cu revenge-u vorbim si de vt
|
banuiam ca asa va fii si e OK ;) ...cum am spus si mai sus decat ceva facut in graba mai bine asteptam o luna si sa facem ceva K-LUMEA ;) Spor la treaba ;)
|
ce se intampla pana la urma....cand incepe concursul???
|
a trecut 4 Iunie .... si s`a dus si 4tuning day Revenge..... poate.... o sa fie mai incolo un alt concurs sau un alt salon 4tuningday RE Revenge :D !!!
|
Normal ca a trecut 4 iunie si 4TD, iar concursu' nu s-a mai tinut, pentru ca, efectiv, nu era timp pentru organizarea lui, dar Gratzian a spus ca nu se lasa balta.
|
pai atunci mai asteptam si poate in final va fi un concurs frumos din toate privintele......;)shi cred k osa avem din nou toti de castigat....apropo....cred k ar trebui sa fie ca la ultimul concurs....;)bft ne mai auzim...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning