![]() |
Re: Fotografiile mele - Wergi
A doua poză îmi place în mod special :D
|
ma dau si eu cu parerea, n-am topic in care voi imi puteti comenta pozele din pacate.
Sfaturi: 1. Lucreaza la incadrare, primele poze au avut clar de suferit. In ultima poza cu Calibra, daca ai in spate (in cazul o casa de la munte)(rustic : profile), merita mai mult sa incerci sa prinzi masina + casa , decat masina + asfaltul. Intotdeauna o sa sara in ochi, ce e mai mare si e mai "negru". :) 2. Critica e constructiva. 3. Incearca sa modifici mai putin pozele in photoshop. |
Quote:
Intr-adevar acelea erau niste casute de vacanta, dar se vad foarte departe, nu cred ca era asa necesar sa le scot in evidenta. Nu le modific foarte grav in photoshop. |
4 Attachment(s)
Cateva din pozele pe care le-am facut azi...restul in zilele ce urmeaza:D
|
Pt pozele cu machete incearca sa cobori la nivelul lor... zic eu ca vor iesi mai bine asa:D
|
Majoritatea incepatorilor au impresia ca au facut fotografia vietii lor si detin adevarul absolut pana cand cineva le comenteaza imaginile si se aprind repede cum ca lumea ar avea ceva cu ei.
Draga Wergi, ca sa poti incalca niste reguli ale fotografiei si sa iti iasa ceva interesant trebuie sa le cunosti mai intai, nu poti reinventa roata. Pentru inceput iti recomandam sa te uiti aici - Click. Daca urmezi sfatul meu si al altora ai sa observi ca suntem aici sa te ajutam. |
Mai putine vorbe si mai multe fotografii va rog, nu stiu cum reusiti ca atunci cand intra o fata pe forum sa aveti o asemenea atitudine da ma rog:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning