![]() |
De fapt, tb sa pui femininul de la \"caine\", ca doar nu esti baiat... :lol: :lol: :lol:
|
asa bogdane.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
o avea o criza de identitate ,mai stii?! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
LOOL :) bestiala faza NikeFF :) .... sa mor.... ma uit aici si nu inteleg... cum sa faci asa ceva.... CAINE PANA LA MOARTE... ce-a ajuns lumea asta... lansand caterink la o parte... dupa 4 ani de fotbal ... care i-am facut... mi-am bagat aia in el... it's so fuckin boring.....
na... la baschet a aparut AND1 .... care rupe tot.. scheme noi... alea alea.. la asta... spectacol ce mai vezi .. mai vezi la zidane la... na ... pai ma uitam cu taicamiu la steaua craiova.... si ma uitam la neaga ala cum rata..nu se poate asa ceva ma frate.... anyway ... nu prea vad bine viitorul fotbalului .... parerea mea... ca... cred ca in atatia ani... or sa se plictiseasca si oameni sa vada.... 22 de deshtepti cum se chinuie sa bage o minge intr-un dreptunghi aparat de un chupacabra.... nu ? |
Re:
Quote:
0 VIATZA PT DINAMO!!! |
Quote:
:peace: Forza FC Calu Putere!!!!! |
Hai ca o dam in penibil rau de tot... :? :?
|
faceam si eu un pik de 'sto :P
glumeam :D dinamo are o echipa de jucatori buni, zici k iau scos din \"legendele olimpului\"...... dar tot fc calu putere rulz!!!! |
Sant0s, suntem in minoritate...
Forza Rapid!! :wink: |
bine diutza,uite santos ne-am mai gasit pe cineva :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: http://slavia.webzdarma.cz/teams/rap...resti/logo.gif
Forza Rapid :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :peace: |
heheh :D :D cred ca nu am mai vazut un meci de a lui rapid.... de ... 6-7 luni :) nu prea imi place fotbalu` ... v-am zis... 4 ani de fotbal si .. aia mi-a fost... m-am saturat pana in gat de fotbal... din 2 in 2 zile... antrenament... FIECARE ANTRENAMENT ERA LA FEL !!! monotonia sulii , si venea ala care dadea cu stangu-n dreptu' .. dadea bani la antrenor... si iti lua locul in prima echipa .. PA ... kak in el de sport... incercati si voi ceva mai .. marfa un pic , :P bungee :) breakdance .. etc. sa vezi ce-mi sare lumea in cap acum :) .... numai .. gata.. FORTA RAPID ALE ALEA ALE ALE sau OLE OLE cum o fii :) peace
|
multi fani ai lui dinamo nu au nici o treaba cu fotbalul .... astfel acum ateva zile i-am demonstrat unei domnisoare ca degeaba se da mare fana a lui dinamo intreband-o cateva chestii simple :
anul infiintarii clubului numele antrenorului cel putin 3 jucatori ce joaca in momentul de fata la dinamo capitanul echipei ================= raspunsul ei la aceste intrebari: NU VREAU SA ITI ZIC !!!! deci clar nu avea nici o treaba dar avea tricou cu dinamo si se dadea mare fana !!! ==================== FORTZA STEAUA |
Re:
Quote:
auzi am si io o curiozitate .... fata asta chear tzine cu dinamo? ca e cam bata iar in privintza raspunsului care l`a dat e mult prea infantil... ea nu este un fan al echipei este o persoana care zice ca tzine cu dinamo de dragu` de a zice sau din cauza culorilor alb-roshu daka parerea mea asta nu se numeshte suporter ... |
BOG, pun pariu cu tine ca daca ma duc o data in piata aici in Dr Taberei in Bucuresti(care e langa Ghencea) si intreb cu cine tineti, o sa-mi zica Steaua, si daca intreb cine e capitanu', o sa zica Lacatush? Multi tin si cu steaua si habar n-au cu ce se mananca...
|
ia la ei .. huuua mai aveti putin si incepeti sa va certati ..
eu zik k nu are rost.... orikum toti stiti ca Dinamo is the best :P vedeti ce modesta sunt ?:) si daca este acum pelocul 13.. nu`i nici o problema...se ridica la loc...si o sa se lupte iar pentru titlu si pentru cupa |
Re:
Quote:
|
auziti mai ?
va zic echipa lui dinamo si a stelei pe derost la orice ora ma sunati la 3 dimineatza si vi le zic pe amandoua ..... asha ca nu-mi ziceti mie ca nu am o treaba cu fotbalul cand am timp ma si uit si in timpul liber mai merg si eu cu baietii si fetele la un fotbal :) fetele ptr galerie .... si ptr incalzire ca ptr altceva nu-s bune la fotbal :D aa si va mai zic si echipa nationalei si echipa lui Poli Iasi .... asha ca FORTZA STEAUA !!!!!!!! |
2 Attachment(s)
sa-l privesc... Ba da' am o ekipa cu care tzin si aia e:Mie nu-mi place fotbalul, nu-miplace sa-l joc, nu-mi place
|
IS 18 BOG parerea ta..
fetele nu`s bune doar pt galerie.. eu una stiu sa joc si fotbal :) Forza Dinamo!!!!!!!!! |
ce-a facut rapidu azi ?
|
NORMAL ca, a castigat :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
as vrea sa le dedic cateva poze tuturor stelishtilor de pe acest forum si nu numai ...
mesajele noastre pt voi |
hahaha.. marfa kitana ;)
asa mai merge.. :P |
lol si-ti imaginezi k la astea ar trebui sa ne atacam grav sau cum?... bai fetitzelor cand o sa mergeti voi la meciuri etapa de etapa (si nu ma luati k sunteti din craiova si dinamo e din buc, asta e ekipa asta v-ati ales-o sustineti-o mai mult decat doar din fata calculatorului si a televizorului) si o sa contribuiti la coregrafie/mesaje/orice, atunci sa va mandriti cu suporterii vostri si cu ekipa voastra.. kre momentan e pe 14 dak nu ma inshel :P .. cel mai prost start de cand? din ultimii 38 de ani? hehehe
PS: sa nu ma inteleaga nimeni gresit, eu personal n-am nimic cu nimeni de pe forumul asta kiar dak e catzel (sa nu zic j***a), dak ne impungem din partea mea nu inseamna k tre sa ne si uram :lol: peace 8) |
bine leai ziso frate :wink: 8) :lol: :lol:
|
lol ms ms.. fetelor, no hard feelings ok? :lol: hai k va iau un suc primul lucru cand ne intalnim :P
PS: cine vrea sa mearga joi la meciu din uefa sa-mi dea msg. hai bafta all |
Miercuri la Iasi la ora 17.00 va avea loc meciul dintre Politehnica Iasi - Dinamo Bucuresti, haideti la iasi sa va vedem de ce sunteti in stare iasul e pe 15 dar cam le-a dat batai de cap la rapidisti la Iasi .....
chiar care vine la Iasi ???? |
ceeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa facut Dinamo duminica seara cand a jucat cu national la DINAMO acasa :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
|
Exact ce facuse Steaua acum 2 ani cand ajunsese pe 18... :lol: :lol: :lol: Fiecare echipa trece prin vremuri grele...plus ca jucatorii romani sunt de tot ***u, indiferent de echipa...cum ii alergi putin, cum nu le convine...
Apropo, da' Steaua ce-a facut la Pitesti? Hehe, Hamutovski show... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
asa ca ca daca tot ai deschis acest subiect afla ca am renuntat la tot ce avem in craiova si m`am mutat aici in bucuresti de o saptamana .. motivul..?? Dinamo .. si cu asta am spus tot ce avem.. de spus.. asa ca daca am facut acest sacrificiu pentru DINAMO.. de acum in colo merg la toate meciurile din Bucuresti.. si plek si in unele deplasari .. Poti sa`i spui obsesie .. sau cum vrei.. dar la ora actuala Dinamo inseamna tot pentru mine... |
Sonnya, si eu tin cu Dinamo si am fost la meciuri, dar sa nu-mi spui tu mie ca te-ai mutat in Bucuresti numai ca sa-i vezi pe tzuicarii astia in actiune...ca, daca e, eu ma f** in ei de impresarii cu bashini de Zidane in cap care nu-s nici macar in stare sa dea cu sutu' in minge, si aici vb de toti jucatorii de la toate echipele...pai nu era bine cand se ducea Nicushor si baga spaima in Duckadam&company inainte de fiecare meci si-i ameninta ca pune Securitatea pei si pe familii daca nu castiga? Cat despre Dinamo nu mai zic, care era echipa Securitatii si inca mai e...ASA TB PROCEDAT CU JUCATORII DIN ROMANIA...daca nu le pui pistolu' la cap, isi baga p*** in el de fotbal...Uite cum erau atunci Steaua, Dinamo, Craiova spaimele Europei si acum nu mai dau 2 scuipati pe noi...
PS:Imi cer scuze pt limbaj, dar cand ma uit la ***ul asta de Divizia A Burger ma apuca niste nervi... :evil: :evil: |
@sonnya: bine bai soro, cum zici tu.. desi vb lu' bogdan, cam greu de crezut k pt o ekipa de fotbal sa faci un pas major in viata dar in fine: NO COMMENT
@bogdanCMS: k bine zici :lol: ... oricum mult noroc ambelor ekipe romanesti joi in UEFA |
Sa dea D-zeu, desi mi-e ca o sa faca amandoua un mare c***t, si o sa cantam cu totii la sfarsit melodia asta care o da la Cronica Carcotashilor: Pećo Apaixonado - **** Boi **** Cavalo.... in loc de Boi si Cavalo o sa fie Uefa si Champions league... :lol: :lol:
|
deci.. nu stiu daca ma credeti voi.. si nici nu`mi prea pasa :) dar cam asa stau lucrurile..
Acum cate`va luni taica`meo s`a hotarat sa vina aici cu serviciul...la inceput nu vruiam sa ma mut din craiova.. insa cum am auzit ca vrea sa vina in Bucuresti am acceptat.. desi mi`am lasat in craiova totii prietenii.. si kiar si pe maica`mea.. si toata familia mea... Am venit aici desi nu am pe nimeni si am decis s`o iau aproape de la 0 .. pentru ca asta a fost unul dintre visele mele din copilarie.. sa locuiesc aproape de Dinamo ca sa ma pot duce la meciuri...si acum ca am reusit pot spune ca sunt foarte fericita si ma simt foarte bine alaturi de cei din galerie... chiar daca sunt zile cand imi este greu.. stiu ca o sa ma acomodez si nu regret cu nimik alegerea facuta... |
tin sa precizez k intr-adevar imi pare rau pt dinamo, mai ales k aseara in pauza meciului nostru (cand noi eram pe cale sa facem un mare kk) pe stadion au anuntat k voi conduceati cu 1-0 si asta m-a facut sa ma bucur un pic am zis dak nu noi makar voi.. dup-aia cand am ajuns akasa si am auzit cat s-a terminat.. asta e, poate faceti o figura frumoasa in retur :peace:
|
mda.. asta este.. tre` sa recunosc ca stam prost cu apararea..
orikum.. Dinamo isi revine... |
bacau - Dinamo 0 - 2
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: ale ale ale ale .. ale ale ale Dinamooooooo... stiam io c`o sa`si revina.. de asta aveau nevoie.. o victori.. :P |
:peace: FORTZA STEAUA :peace:
:peace: SI TOTUSI SA CALIFICAT :peace: :chainsaw: dinamo :chainsaw: :chainsaw: |
Felicitari Steaua, desi, fara sa fiu ranchiunos, mai departe nu trece, si sa ma f** in m****i lor de l****ii kknari si otzetari de la Dinamo, al caror unic scop in viatza e sa scoata aeru' din pahare!!! La mai mare acestor boraci!!! :evil: :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning