![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
am eu un trailer de la joc... este introul ... nu am putut sa ii fac upload... am conexiune slaba ... defapt instabila ... cine doreste ma gaseste pe mess si ii trimit cu cea mai mare placere ;)
|
am facut rost si de niste secvente din joc ... o sa incerc in noaptea asta sa le uploadez... daca nu cine mai vrea ... sunt pe mess :) va trimit oricand oricum oriunde :)
|
1 Attachment(s)
filmuletzu mult promis :D
|
5 Attachment(s)
2 screenshoturi ... prezentarea generala ... si ... oferta :) 2 wallpapere ;)
|
Dupa cum arata pozele o sa fie mai super fain jocu..... sper sa bage skyline-ul:shock: si sa pune si drift-uri.... I luv drifting!!!!.....si draq-urile sa fie mult mai faine k la most wanted....Most Wanted drags SUCK!!!
|
1 Attachment(s)
si introul :D ... mia murit netu in seara asta...
|
Deabia astept sa apara jocu....sunt disperat de seria need for speed..:shock: :shock: ... din pacate ne apropiem de sfarsitul erei need for speed :sad: ( cel putin asa zicea pe motors tv )...... bafta la gaming!!!!
|
nu cred ca ne apropiem de sfarsit... pt ca au scos o gramada de bani din toate seriile nfs... doar ca nush ce idei ar mai putea introduce in cadrul jocului... sa ajuns deja la tuning extrem...
|
Quote:
|
cu tractoare...stiti k exista si curse d'astea...sau derby-uri (gen flat out)
|
Quote:
|
offtopic : cum facem sa ne jucam online most wanted? cei de pe 4tuning ma refer.ne strngem 4 si facem un sprint.
ontopic: sper ca AI' ul sa ne puna la incercare pe toti. am vazut ca apare si oglinda retrovizoare in camera din departare , ceea ce este un lucru bun. |
Quote:
|
Chiar aici scrie: https://img78.imageshack.us/img78/206...007copy0dk.jpg
(am mai postat odata revista, dar cred ca nu ai fost atent ;)) |
Dyz...sa ne tii la curent cu noutatzile in legatura cu acest joc...;) Filmuletze, poze sau info noi....orice ai....baga aici :) Saloot
|
1 Attachment(s)
Uite o poza de la mine nu stiu daca a mai postat-o cineva nu le-am putut vedea pe alae de mai sus .... Imi place ca se vad si niste oameni akolo ... Sper sa poti parasi masina ... Daca nu in asta macar in urmatorul jok NFS ... Si sper ca urmatorul sa aiba in afara de posibiliatea de a parasi masina as dori sa poti sa tunezi interiorul ... daca se poate sa fie destinat doar jokului online ... Si sa poti schimba locatia sa dispui de multe orase de pe glob in care viata de noapte alaturi de masini este "dezvoltata" si un ultim lucru care las dori sa dispui de minim 100 de modele de autovehicule .... My Dream
|
faza cu parasitu` masinii prin oras mi se pare cam "GTA-like" :D... cat despre interior, nu am sperante prea mari
in legatura cu nr masinilor, EA a anuntat 50, poate un pic mai multe jocul nu se va desfasura intr-un oras real de pe Glob, ci in Palmont City, un oras impartit in 4 zone cu mai multe cartiere. de asemenea vei avea la dispozitie 3 sau 4 canioane pt 'Canyon Races' - cursa formata din doua etape: 1) conduci in spatele adversarului incercand sa te tii cat mai aproape de el fara sa-l lovesti, depasesti sau sa cazi in gol iesind de pe sosea; 2) se schimba rolurile: tu esti in fata, adversarul in spate. regulile tale anterioare devin regulile lui, iar tu incerci sa il faci sa piarda puncte (incerci sa mergi cat mai repede ca sa il lasi urma, incerci sa ii lovesti masina, sa il impingi prin parapet in canion etc) PS: poza aia nu e originala... sunt mai multe wallpapere facute de acelasi tip... scrie pe net (k sa te convingi, pe placutele de inmatriculare in NFS:C scrie 11 NFS City of Palmont Carbon... pun si o poza mai jos) http://autotuning.ahost.ro/placuta.jpg |
5 Attachment(s)
de abia astept sa apara si pe pc... se pregonizeaza lansarea ... la sfarsitul lunii octombrie .. inceputu lui noiebrie... am mai vazut un filmuletz din jok ... se vede se misca si se aude mortal !( era write protect ) nu am reusit sa il descarc .. dar am niste poze noi :D
|
2 Attachment(s)
iar niste imagini... carerra gt si un rx8
|
http://www.gamespot.com/pages/profil...3BmlWP55bIEszM - interviu cu unul din cei multi care au creat jocul :)
|
sunt asa inebunit de jocu asta ... e prea belea... am gasit niste filmuletze super tari... dar au protect ... cred ca maine o sa stau sa le inregistrez pe telefon sau pe camera ... :) si le scot in comp sa le fac update !
|
da linku macar... poate reusesc "sa le intru prin spate" in ftp si sa iau filmele ;)
|
am dowloadat niste filmulete... e vb de 3 curse in Carbon Canyon (le-am pus pe site-ul meu k nu pot sa uploadez pe 4tuning :()
http://www.nfsplanet.com/images/nfsc...nyon_gs_01.jpghttp://www.nfsplanet.com/images/nfsc...nyon_gs_02.jpghttp://www.nfsplanet.com/images/nfsc...nyon_gs_03.jpg ps: o sa reiau lucrul la site-ul meu, sa fac o rubrica NFS:C; deci mai treceti din cand in cand pe acolo, k poate gasiti chestii interesante ;) |
Nu stiu c o sa aduca ei nou[am vaz ca pun drift din nou,ceea c e bine].Daca nu-l vor face simulator nu mai imi incing placa video degeaba.Sa fie macar a 100-a parte din porsche
|
sa vedem ce o fi cand va aparea.... pana atunci....
|
4 Attachment(s)
se poate cum nu?????:D
|
pfoaoleu ce arcade infect
|
foarte infect.... la grafica bineinteles pare superb dar la feeling??? am citit undeva ca o sa fie un mod de cursa nou...ceva cu canioane... la asta sunt chiar foarte curios....una peste alta oricum de la nfs5 incoace mai mult grafica a fost de jocul asta dar feelingul nu......dar aici e doar parerea mea.....sper ca macar la carbon sa fie ceva intr-adevar nou si sa ma impresioneze....
|
Ai dreptate fuzzy.Pan la urma am ajuns la un pct unde producatorii nu prea mai au ce sa adauge la grafica[s-a ajuns la unele jocuri aproape la fotorealism][mai pot dar nu sunte inca "pregatiti"],ar trebui sa se axeze p gameplay.Dar nu,EA trebuie sa bage arcade cat se poate si se gandesc ca jocul se va vinde oricum ca se cheama NFS...bleah
|
Deci stiiti de ce este jokul Arcade ... si nu Simulator .... Daca ar fi simulator sar face masina muci ca si in realitate ... Si vedeti voi ... Eu am cumparat NFS U1 , U2 si MW originale de la EA GAMES ... Si pe carcasa scrie 3+ ceea ce insemna ca de la 3 ani in sus te poti juca in el ... Daca bagau simulator erau obligati sa baga 12+ daca nu si 16+ (ca la Grand Turismo) Si din cauza asta EA GAMES il lasa arcade ... Crede ca iar scadea vanzarile dar eu zic ca ar creste foarte mult daca nu sar si dubla ...
Imaginativa sa fie un Simulator in toata firea ... La un accident dela penal la 300 KM/H ar trebui sa mori ... sau sa bagi toata averea stransa in curse in medicamente si reparatia masinii ... |
primul filmulet al lui zerofast il am si eu pe [ulr=http://autotuning.ahost.ro/index.php]site[/url], dar are o rezolutie mai mare...
intrati si luati din filme, uitati-va peste poze... incerc le pun pe site imediat ce am facut rost de ele ;) |
Quote:
Nu stiu ce sa zic.Porsche are +3.Macar sa fie ca la porsche.Si daca stam sa ne gandim la faza cu damage masinile de politie din mw au damage...si unu chiar ff realist |
care stie germana sa se uite pe revistele de aici, si daca se poate sa faca o traducere si sa posteze pe forum ;)
http://www.nfsplanet.com/nfsc_screen...&lang=eng&id=2 |
Da sunt si in engleza unele reviste dar nu se vede vine decat scrisu` ala mare.Inceputul.In rest nu prea
|
Quote:
|
Fara suparare,n-am nimic cu carbon dar aia scriu cam ce vad pe net.Poate au testat jocul[beta,demo] ca sunt d la presa dar eu nu stiu ce o sa fie asa d fain.Probabil ca va fi modul ala nou unde tre sa bagi adversarul in parapet[sau ceva de genu,asta e din burnout,in fine] si cred ca atat.Poate vor pune mai multe posibilitati de tuning[ceva a la nfsu2].In rest,aceeasi corcitura:damage la politie[daca o fi politie] si ce-i drept ar fi bine macar sa aiba controlul din mw[care dupa parerea mea ca este cel mai realist din seria nfs cu tuning].Eu insa sper sa ma insel si sper din tot sufletu` ca EA sa scoata un joc nu bun,foarte bun.Doamne ajuta!!!
|
oricum de-abia astept sa vad cum e..... nu am mari asteptari dar macar e un joc decent unde pot sa bag viteze incredibile prin oras si sa fac chestii cu masinile pe care in mod normal nu le-as face pe strada >:)
|
Asta cred ca o sa poti face :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning