![]() |
Re: all about sound
pai ... juana ... ii cam dat disparut :)
desi .. eu banuiesc ca-i in vacantza ... si de aia ... |
ok hai ca va spun eu ..... in parcare unde este podul in fata la finante...... ce ziceti ? acolo nu tre nici o autorizatie cred pt ca e doar o parcare publica ......
|
locul e destul de bun....acolo poate nu trebe nici o autorizatie. da in primul rand cred ca is destul de putine masini la noi in oras cu sisteme mai profesionale :( asa ca.....tre incercat!
|
ce-ar fi sa mai chemati din baia-mare.. oradea.. ceva.. sa fiti mai multi.. eu unu` dak se tine.. ma duk ca privitor.. shi ascultator.. :)
|
ca privitori si ascultatori o sa fim mai multzi ;)
|
daca tot vreti sa oraganizati on db drag ...
de ce nu de zilele automobilistice satmarene ? intreb si eu ... ca atunci o sa fie mai multe masini ... spectacol .. alea alea ... ei eventual ininte de curse va putetzi strange undeva ... si va testatzi dbi :) |
haideti oameni buni , aratativa muzik!!!
|
scoateti ipodurile :))
|
Hmmm...am si eu o intrebare de incepator. Am ocazia sa imi iau un woofer plus amplif sau un woofer activ....pot sal leg la computer? :D...ca mai apoi la primavara sal urc in masina.
MS. |
Un cd player de Logan ,Blaupunct cine imi poate spune.. cam cat costa si dak are cineva d vanzare.. merci
|
Bogdan_Sm.Daca iti cumperi un cas tre'sa te gandesti f.bine ce'ti cumperi.I'o ti'as recomanda un mp 30 de la pioneer apr ii cam pe la 6 mil.Care deja are iesire de subb,filtre etc!!!Daca mai vrei sa'ti pui si un subb in timp.........
|
stiu da mie mi-ar trebui asha cat sa se auda muzica.. sa inlocuiesc casetofonu din LOgan cu un cd de logan.. si cass-ul din logan sa-l bag intr-o combi. intelegi.. . cam cat e un Cd de logan.. sau chiar si un cass de logan???
|
@Bogdan SM : 0261768590 e numarul domnului Dirle de la Dacia. Se ocupa de vinzarea de piese acolo. Pentru cazul in care iti e lene sa mergi pina acolo sau nu stii unde este.
|
Quote:
|
Snoopy poti lega amplifu de masina la comp.Curentu de la amplif il dai de la o sursa de calculator .......iti tre un cablu de la placa de sunet la iesirea pt cd-player din amplif..........ATAT:D
|
Quote:
|
salut vreau un cass de renault sau cd de renault numai sa fie compatibil cu comenzile de la volan
|
4 Attachment(s)
daca vreti sa aflati care e litrajul corect pt a executa cutiile la wofferele pe care le aveti,va pot ajuta cu placere!
|
1 Attachment(s)
Quote:
"the ROCK" SUB BASS Marime: 12" / 300 mm Impedanţa: 8 ohm / 2ohm Putere: 650W / 1300W(la 2 ohm amplif de max 1000w rms recomandat) Frecvenţa: 30Hz-1,5kHz Sensibilitate: 88 dB / W / m 2 sau 8 ohm; 2 bobine pret: 275euro :shock: 8) |
Quote:
apropos, imi tre un condenzator , ceva cabluri de curent,si dak aveti rola de antins dinamite-u,cand pot sa trec p la voi?? |
Quote:
|
zi si mie vreo 2000W cam la cati euroi ajung???...asta tinand cont si de calitate...vreau doar sa imi fac o parere....ma refer la sound complet....player+amplif+boxe+sub...astept sa vad...mc
|
Quote:
|
Quote:
|
pai...intrebam...k si-o bagat un preten acuma...un sub ground zero de 1600W...cu 4 difuri de 500W si player pioneer cred....la 600euro...atat k amplifu e cam varza...dar urmeaza sa il schimbe...oricum nici asa nu poti sta in spate in masina...si de aia vroiam sa stiu ce preturi is...mc oricum
|
Quote:
|
stiu ce inseamna...de aia ziceam...crede-ma k te sperii...atata noroc k nu prea scoate amplifu mult din ele...k ar cadea caroseria de pe masina...ii un golf3...:)...am stat vreo2min in spate...muzica data kt sa ne auzim...si bassu...o inceput sa imi sune urechile...pt senzatii de moment merita...:D...in rest nu poti sa asculti muzica asa tare multa vreme...ca te tampesti de cap...is de acord cu toti....
|
Quote:
|
buna combinatie cheetos! :)
da tu pe unde mai umbli nu mai da omu de tine? |
Quote:
|
K&aTng....iti zic eu la cat iese o combinatie din asta ca Jl-u l-am avut la mine :)
Jl-u in cutie cu tot ii 9,5 mil si paremise la 400 RMS la care amplifu audison e la cam 14 mil un pioneer bun cam la 7 mil si boxe pt medii si inalte cam 5 mil buna combinatie si sound excelent, dar costa :) |
VAD CA NU PREA AVETI SPRIJIN IN DOMENIUL AUDIO ;) daca va pot ajuta cu sfaturi sau doriti ceva produse mesaj privat si va ajut ;)
|
Quote:
Hai ca va zic jl i'i la 9,5 nou i'r amplifu l'am cumparat la 10 mil binenteles folosit dar in stare f.buna. I'o 'am folosit la 2 ohm si i'i dadeam in gura la jl cu 650 de wats RMS.Amplifu la 1 ohm are 900 de wats RMS!!! De pret nu mai zic nimic daca vrei calitate tre sa'ti bagi mana in buzunar.Dar in ziua de azi ce nu te costa?S mai bine dau cu un pic mai multi bani dar macar stiu ca am ceva de calitate!!! |
Quote:
iti multumim pt ajutor dak vor fi nelamuriri vom apela la tine,pana atunci ne bucuram k vizitezi si u comunitatea noastra |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
...dar satu mare vine din urma...cu viteza! s-auzim de bine!!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea...cu MNC-ul asta...k prin SM lumea nu prea cunoaste...toti se duc si vor doar sa aiba muzica in masina...adica sa bubuie sub-u in portbagaj si e ok...si mnc-ul este foarte avantajos la pret...asa k normal k la multi le convine sa aiba 600W in portbagaj pt cateva sute de lei...si adevaru k dak vrei doar sa se auda muzik umpic altfel si sa o simti kt d putin iti ajunge...
dar daca vrei sa ai cva cu adevarat...sa nu poti sta in masina dekt cateva secunde...iti tragi un sistem de cateva mii de euro...si suna ala...numah sa reziste tabla pe masina... eu daca as sti k la 500 euro imi garantezi k nu pot sta 1min in masina cu muzik la jumate data...si sa nu distorsioneze sa se auda si f clar...ma duc si imi bag acuma... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning