Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/172743-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

dany12epz 22-04-10 22:22

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

Multumesc pt jante arata super...big up de la mine...(dani cu jantele albe de mg)

fastbiker 23-04-10 04:41

38 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3302469)
Multumesc pt jante arata super...big up de la mine...(dani cu jantele albe de mg)

cu multa placere dani...sa pun si poze cu reconditionatul jantelor tale de MG
pacat ca in poze nu se vede cat au iesit de frumos,in realitate arata cu mult mai bine.
reconditionat zgarieturile de pe buze,indepartat coroziunile,aplicat grund anticoroziv,vopsit alb polar + lac.

freelancevoyager 23-04-10 17:27

2 Attachment(s)
SAlut!
Vreau sa vin maine la tine sa iti aduc 4 bucati: pun pozele astea sa iti faci o idee...

AU buzele pe alocuri de incarcat si rectificat, oxidari pe partea lata...care necesiat polisare...si lac, cred....

fastbiker 24-04-10 20:08

22 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by freelancevoyager (Post 3304422)
SAlut!
Vreau sa vin maine la tine sa iti aduc 4 bucati: pun pozele astea sa iti faci o idee...

AU buzele pe alocuri de incarcat si rectificat, oxidari pe partea lata...care necesiat polisare...si lac, cred....

am primit jantele tale.

reconditionat jante DBV 17' cu zgarieturi adanci pe buze

topser 24-04-10 22:31

super tari lucrarile voastre ! felicitari baieti !
o sa va caut si eu cat de curand ...

cipi mecaniku 24-04-10 23:12

salut am nevoi de 3 suruburi nichelate sua cromate de la niste jate alessio turbo ...ami lipsesc poate sti de unde pot gasi asa geva ca esti in domeniu Multumesc

fastbiker 25-04-10 15:46

27 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cipi mecaniku (Post 3307749)
salut am nevoi de 3 suruburi nichelate sua cromate de la niste jate alessio turbo ...ami lipsesc poate sti de unde pot gasi asa geva ca esti in domeniu Multumesc

Nu te pot ajuta.

Reconditionat jante de bentley zgariate pe margine si sudat o fisura de 7cm.
Vopsite la culoarea originala.

ziemenz 25-04-10 22:49

Frumoase lucrari.Treaba cu strungul e geniala, daca tot faci o reparatie sa fie cu cap, nu carpeala cum fac altii, gen autosoft. Bafta!

fastbiker 25-04-10 22:58

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 3310418)
Frumoase lucrari.Treaba cu strungul e geniala, daca tot faci o reparatie sa fie cu cap, nu carpeala cum fac altii. Bafta!

In afara de strung mai am si o masina de rectificat buzele la jante dar este inventie proprie si nu pun poze cu ea sa nu imi fure cineva ideea.

Bafta si tie, faci cele mai bune lucrari de polishat.
Il recomand pe ziemenz pentru lucrari de polishat,apelati cu incredere.

ziemenz 25-04-10 23:04

Stai linistit ca si eu am niste inventii propii la polishat de te doare capu` :))
Si inca n-am bani sa fac tot ce-mi trece prin cap.
S-ar putea sa vin cu o janta BBS RS la indreptat si incarcat 4 cm de julitura intr-o bordura (daca propietarul isi da ok-ul si vrea sa iasa ceva frumos)

fastbiker 02-05-10 18:46

19 Attachment(s)
Roluit,incarcat cu sudura,rectificat,indepartat coroziuni si vopsit miez negru perlat buza argintie.

dany12epz 04-05-10 01:06

Este incredibil cum dai jantele si cat de frumos arata cand le primesti...meserie

freelancevoyager 04-05-10 22:38

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3327206)
Roluit,incarcat cu sudura,rectificat,indepartat coroziuni si vopsit miez negru perlat buza argintie.

Multumesc de reconditionare.
Au iesit super....

fastbiker 05-05-10 23:31

22 Attachment(s)
Cand iau o lucrare nu fac economie la materiale sau la orele de munca.
Materialele pe care le folosesc sunt la aceiasi calitate ca cele de fabrica.
Singura mare problema este ca zilnic termin 1 set de jante dar sunt zile in care imi intra la reconditionat 3-4 seturi,nu vreau sa prind ziua in care o sa ma blochez.

Reconditionat jante BMW 17' roluit,incarcat zgarieturi,rectificat,vopsit culoare oem.

gollum_ 12-05-10 14:32

Astept o solutie de la tine pe PM !

gollum_ 13-05-10 07:18

Urmare a anuntului acestra am hotarat sa colaborez cu acest domn pentru vopsirea unor set-uri de jante. Totul bine si frumos in teorie. Adica jantele erau putin lovite la bordura ( 2 dintre ele) si erau zgariate etc. Fastbiker a primit jantele undeva marti si si-a asumat comanda la urmatorul mod:

- Reconditionare jante prin sudura si roluire
- Vopsite profesionla in sistem clasic
- termen de livrare - Luni - la 6 zile de la cda
- Cost - 500 ron /set

CE AM PRIMIT ? :
- Reconditionare cu KIT si nu prin sudura
- Termen de livrare - Marti - seara / FILMULETUL ESTE FACUT MIERCURI LA 4 PM - LA 24 DE ORE DE LA LIVRARE CAND AM INCERCAT SA MONTEJ CAUCIUCURILE LA VULCANIAZRE
- 2 jante strambe - fara roluire etc
- Vopsire in MARE BATAIE DE JOC - verificare link youtube legat de calitate
(o mentiune aici la el - doar fata e janta - restul gen interior etc nici macas smirghel nu a vazut ce sa mai jic de o sablare sau roluire etc)

https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI

Conclizia:

-PERSONAL AM LUAT TEAPA DE LA ACEST OM CARE REFUZA SA RETURNEZE BANI CHIAR DACA VEDE ACEST FILM SUSTINAND CA VULCANIZATORUL E DE VINA SI CA TREBUIA SA MAI ASTEPT VRE-O X ZILE SA SE USUCE - DECI UNDE ESTE VOPSITORIA PROFESIONALA CU CUPTOR ? personal cred ca filmuletul este foarte REPREZENTATIV.

- AM DECIS SA SABLEZ JANTELE SI SA SUDEZ PERSONAL + FINISARE SI VOPSIRE - CEEEA CE TREBUIA SA FAC DE LA INCEPUT

PS. MESAJUL ARE ROL DE ATENTIONARE IMPOTRIVA TEPARILOR DIN ROMANIA !!!!
PROBLEMA CONTINUA - NU RAMANA ASA

fastbiker 13-05-10 08:30

36 Attachment(s)
Un singur post fac pe tema asta indiferent cate comentarii primesc.

Mi-a dat pentru VOPSIT 2 seturi de jante,nu a fost vorba niciodata de roluit sau alte minuni ce indruga acolo.Eu aplic sudura doar pe marginea jantei acolo unde prezina julituri si pe urma o rectific,am pus zeci de poze de la lucrari unde se vede buza rectificata si nu necesita chit.
Am chinuit baietii pe care ii am sa ii faca 2 seturi de jante 18' cu latime 8,5j in doar 3 zile lucratoare jante care aratau oribil zgariate amarate si vopsite prost cu vopseaua exfoliata pe ele.

Jantele au fost vopsite marti la ora 15...la ora 18 i le-am dat si a zis ca are un client sa le vanda si ii pune anvelopele.I-am spus clar ca vopseaua este incca cruda si nu are voie sa o atinga nici macar cu mana
NU AM NICI O VINA CA AU FOST ZGARIATE LA MONTAJ SAU CA NU A ASTEPTAT SA SE USUCE.
Am reconditionat zeci si zeci de seturi de jante,toti au montat anvelopele pe ele si la absolut nimeni nu a sarit vopseaua.
La cateva ore dupa ce au fost vopsite normal ca se poate zgaria usor vopseaua

Si pentru ca a zis ceva de tepari AVETI GRIJA DE LA CINE CUMPARATI JANTE
DEOARECE SUNT BISNITARI CARE REPARA JANTE DESPERECHEATE,SPARTE,STRAMBE, VAI MAMA LOR SI LE REVIND DREPT IMPECABILE,CUM FACE SI STIMABILUL DOMN DE MAI SUS.

EU OFER GARANTIE NUMAI DACA VOPSEAUA SE EXFOLIAZA DIN VINA MEA NU DACA ESTE ZGARIATA DE CEI DE LA VULCANIZARE.

Pun cateva poze cum aratau jantele cand le-am primit si cum aratau cand le-am predat si cu asta pun punct acestui subiect.

gollum_ 13-05-10 10:14

Orice scuze gaseste acest domn sunt inutile. Precizez ca l-am sunat si a spus ca sunt sudate si rectificate buzele ..... dupa sablare am costatat ca era o minciuna si ca a fost facuta nici macar chestia asta.

Am responsabilitate in ceea ce afirm si omul este sub orice critica din punct de vedere calitate. Ceva mai jalnic nica nu poate exista. Iar dupa o uscare la cuptor etc....... niciodata vopseaua nu se cojeste in jalul asta .... nici daca le vopseam eu cu spay nu aratau asa. E usor sa dai vina pe client cu banu in buzunar fara sa-ti asumi responsabilitatea. Eu l-am chemat sa vada starea lor inainte de sablare si l-am rugat sa returnere 60% din valoare. Raspunsul lui ....... ma doare in pu.a am clinti o gramada care musca vrajeala mea. Continuare este ruperea capului cu prima ocazie si acceptarea pierderi de imagine si financiare. Pozele arata super dar cand le privesti cu ochiu este o total alta imagine.

fastbiker 14-05-10 10:49

33 Attachment(s)
Reconditionat jante m bmw 18' cu zgarieturi adanci pe buze si spite,incarcat cu sudura,rectificat,roluit si vopsit.

cosmin_mtx 16-05-10 03:20

1 Attachment(s)
Salut,

Asa ceva se mai poate repara?

fastbiker 16-05-10 07:24

Quote:

Originally Posted by cosmin_mtx (Post 3363405)
Salut,

Asa ceva se mai poate repara?

Se poate dar costa foarte mult.
Mai bine ai cauta alta janta.
Pretul este de 20 lei /cm de sudura in pret intra si rectificatul

morpheusmaster 17-05-10 12:26

Fastbiker, raman uimit, sincer. Miai lasat impresia ca lucrezi foarte bine si chiar stii ceea ce faci acolo si inca cred ca in 70% (sa zicem) din cazuri faci treaba buna...dar in 30% faci buleala si adevarul e ca nu tiai gasit o persoana mai potrivita decat gollum ca sa arati asta...postul meu poate nu isi are rost dar am vrut sa'ti scriu ca personal is dezamagit. Chiar te admiram, acum...

gollum_ 17-05-10 14:08

Super tare:

https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI

DriftingCalibra 18-05-10 09:31

Imi pare rau ca trebuie sa postez si eu aici insa nu ma pot abtine.
Cu toate ca si eu reconditionez jante de foarte multa vreme nu`mi doresc a face reclama sau anti reclama acestui om ca nu am nicio treaba cu el cum nici el nu are cu mine. Ce ma facut pe mine sa acord interes acestui thread nu era titlul serviciului ci pretul solicitat,corect lucreaza mai ieftin decat mine cu 30% sau poate mai scump decat mine cu 50% tinand cont ca nu exista reconditionare interior - exterior si zgarieturile nu vin incarcate cu microfibre de aluminiu care in aplicare devin din lichid - solid.

Referitor la Gollum nu pot spune decat ca jantele alea erau inca " crude " insa chiar si asa vopseaua nu avea voie sa se faca ghem iar din punctul meu de vedere lacul lipseste cu desavarsire.
- jantele alea nu au fost vopsite la cuptor
- s-a folosit vopea silver diamant

Imi plac alte seturi de jante facute de omul asta dar la al tau ................. no commend lasa de dorit! Iar daca el trateaza clientii asa asta este!

fastbiker 18-05-10 10:15

Daca nu aveai nici o treaba cu mine nu faceai postul asta.
Eu nu am nici macar curiozitatea sa intru pe topicul tau,putin imi pasa cati clienti ai,ce preturi folosesti,iti merge bine bravo tie,ma bucur sincer pentru tine.

Eu chiar nu am nimic de impartit cu nimeni,sa ma apuc sa raspund acuzatiilor aduse de tine?!..cu ce ma ajuta sau te ajuta pe tine,imi vad in continuare de treaba mea si de cei peste 50 de clienti seriosi pe care ii am lunar.

Nu postez toate lucrarile pe care le termin pentru ca asta inseamna sa dau up si deja refuz foarte multi deoarece nu fac fata.

In afara de nefericitul caz in care nu a fost vina mea,nu a cazut vopseaua nimanui dupa jante.

badmafia87 19-05-10 04:30

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3369250)
Daca nu aveai nici o treaba cu mine nu faceai postul asta.
Eu nu am nici macar curiozitatea sa intru pe topicul tau,putin imi pasa cati clienti ai,ce preturi folosesti,iti merge bine bravo tie,ma bucur sincer pentru tine.

Eu chiar nu am nimic de impartit cu nimeni,sa ma apuc sa raspund acuzatiilor aduse de tine?!..cu ce ma ajuta sau te ajuta pe tine,imi vad in continuare de treaba mea si de cei peste 50 de clienti seriosi pe care ii am lunar.

Nu postez toate lucrarile pe care le termin pentru ca asta inseamna sa dau up si deja refuz foarte multi deoarece nu fac fata.

In afara de nefericitul caz in care nu a fost vina mea,nu a cazut vopseaua nimanui dupa jante.

Frate profesionalismul nu se invata pe strada sincer,bati campii in ceea ce priveste durata uscarii eu am reconditionat jante x5 fara cabina si in 5 ore de la finalizarea lucrari au fost montate ramfleturi noi pe ele cu talon de 40 si nu au fost probleme sunt inca pe masina fara probleme dupa luni de zile totul tine de calitatea materialelor cu care se lucreaza, iar daca tu singur faci fata la 50 de clienti pe luna aici chiar se vede calitatea ta, vopsitoria necestia:rabdare,rabdare si iar rabdare si inca ceva toti gresim si trebuie sa recunoastem asta sunt conditii de garaj sau de cabina maxim daca se vrea "tipla" se ia minim 100e/janta sau se recomanda Maff la 500e/janta dar nu se merita in multe situatii.
Mult respect si scuze de interventia mea care nu cred ca a fost necesara...

p.s. referitor la Callibra omu stie ce vorbeste nu spun asta ca as avea anturaj cu persoana dar era nevoie ca cineva care stie ce face sa explice cum sta treaba am vazut lucrari facute de el si lasand la o parte ceea ce fac il recomand cu incredere.

fastbiker 19-05-10 05:57

In primul rand eu nu sunt frate cu tine,frate sa-i spui.......

Diferenta dintre mine si voi este ca voi bagati CHIT de 20 de lei cutia in jante pe cand eu incarc cu SUDURA si rectific buzele jantelor pe strung cu bi-ax montat sau pe masina de rectificat,am masina de indreptat jante pe sablon,oricat ar fi de stramba janta iese exact ca noua de la indreptat
ASA CA VOI NU AVETI CUM SA VA COMPARATI CU MINE NICI IN VISELE VOASTRE FRUMOASE.
Toti care au facut jante la mine au pus anvelope pe ele uni chiar in aceeiasi zi si nu s-a intamplat nimic asa ca nu mai mancati kakao fara lamaie ca vi se apleaca.
Ca dai o vopsea pe jante orice vopsitor poate face asta mai bine decat voi,asa ca nu va mai umflati in pene ca sunteti zmei si se usuca vopseaua inainte sa o dati pe jante.
Nu vedeti ce ipocriti sunteti,daca dau cu o cheie fac pariu cu oricare din voi ca zgarii jantele vopsite de voi oricat intaritor ati baga in lac.

fastbiker 19-05-10 06:16

6 Attachment(s)
Uite janta lovita in spite si stramba buza pe fata indreptata si incarcata cu sudura,refacuta buza si rectificata.
Cand o sa faceti astfel de lucrari atunci sa vorbiti,pana atunci jucativa cu plastelina pe jantele oamenilor si nu mai mancati ce nu trebuie.

gollum_ 19-05-10 10:59

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3371709)

Diferenta dintre mine si voi este ca voi bagati CHIT de 20 de lei cutia in jante pe cand eu incarc cu SUDURA si rectific buzele jantelor pe strung cu bi-ax montat sau pe masina de rectificat,am masina de indreptat jante pe sablon,oricat ar fi de stramba janta iese exact ca noua de la indreptat
ASA CA VOI NU AVETI CUM SA VA COMPARATI CU MINE NICI IN VISELE VOASTRE FRUMOASE.
Toti care au facut jante la mine au pus anvelope pe ele uni chiar in aceeiasi zi si nu s-a intamplat nimic asa ca nu mai mancati kakao fara lamaie ca vi se apleaca.
Ca dai o vopsea pe jante orice vopsitor poate face asta mai bine decat voi,asa ca nu va mai umflati in pene ca sunteti zmei si se usuca vopseaua inainte sa o dati pe jante.
Nu vedeti ce ipocriti sunteti,daca dau cu o cheie fac pariu cu oricare din voi ca zgarii jantele vopsite de voi oricat intaritor ati baga in lac.

Si marmota invelea cicolata in staniol ........

Te-am sunat si intrebat daca ai incarcat cu sudura si nu cu chit ! Ai confirmat procesul de sudura ..... dupa sablarea vopselei tale nemaipomenite si nemaintalnite am constatat ca nu era decat un banal de chit acolo! MINCIUNA !

Vezi ce mult conteaza respectul fata de client ..... client nemultumit.....reclama negativa..... nu mai face spume ......... vezi cat te costa sa nu-ti ausu responsabilitatea faptelor tale !

badmafia87 19-05-10 11:08

Quote:

reclama mea sta pe masini nu la tine pe tipic ;) , cum faci tu acum asa faceam eu cand eram sageata si credeam ca lunea se ia de mine numai din prizma faptului ca sunt mai mic.invatam pana murim si apropo la mine pe site sau pe topic nu o sa gasesti poze cu jante loate dupe net.Respect

RIcKO 19-05-10 11:43

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3366886)

wooooowww......paraca a fost data cu nitro diluant ......:D:D:D:D:D:D...

fastbiker 19-05-10 15:32

Quote:

Originally Posted by badmafia87 (Post 3372208)
reclama mea sta pe masini nu la tine pe tipic ;) , cum faci tu acum asa faceam eu cand eram sageata si credeam ca lunea se ia de mine numai din prizma faptului ca sunt mai mic.invatam pana murim si apropo la mine pe site sau pe topic nu o sa gasesti poze cu jante loate dupe net.Respect

Inteleg sa posteze un client nemultumit,un copil care face 100 posturi pe zi,dar tu ce ai vrut sa dovedesti !?!, sincer imi scapa scopul....
Vin oameni cu jante corodate,strambe,julite...le iau 400 ron de set tinand cont ca un kg de grund anticoroziv pentru aluminiu este 180 ron plus vopsea,materiale,manopera,caldura pentru indreptat,sudura,curent,pietre de rectificat..am incercat sa practic preturi cat mai mici sa isi pota face oricine jantele nu ma arunc la preturi,voi dati un pic de chit,vopsea si ati luat banii la om.
Eu in primul rand nu am ca activitate de baza vopsitul de jante,am un atelier de confectii metalice cu 5 angajati,iar asta este un bacsis pentru oamenii mei si pentru mine,asa ca nu ma afectcteaza financiar.
Nu mi-ai raspus daca ti pariul sa vopsesti o janta iar eu vin a doua zi cu o cheie sa vedem daca se zgarie

fastbiker 19-05-10 15:59

13 Attachment(s)
Uite jante de audi super,extra corodate rectificate coroziuni,aplicat grund anticoroziv,vopsite interior exterior pentru numai 400 ron,care din voi ati face asa ceva la pretul asta plus 2 din ele strambe cu cate 2 lovituri fiecare refacute pentru inca 100 amandoua.

fastbiker 19-05-10 16:18

15 Attachment(s)
Jante modulare incarcat cu sudura buza ca era deteriorata 10cm x20 lei plus marginea uneia ca era frecata de bordura 5cm x 20 lei rectificata marginea,desfacut prezoanele,polishate buzele care erau corodate,vopsit interior/exterior,montat prezoanele,reparat cu ermetic una din garnituri care pierdea aer i-am cerut 350 ron 2 bucati.

Cui nu ii place ce fac eu,merge frumos la altul care zice ca face mai bine,plateste dublu fata de cat ii cer eu si mult noroc.

DriftingCalibra 19-05-10 22:29

Quote:

Eu unul ma simt jignit de tine si nu iti voi raspunde cu aceiasi moneda pentru ca 4tuning-ul asta nu este albie de porci iar discutiile civilizate sunt deschise pentru oricine,pastrez jignirile pentru un cadru mai intim.
In primul rand tin sa iti aduc la cunostinta draga cunoscatorule ca exista microfibre de aluminiu in forma lichida ce se aplica prin turnare in sabloane. Exista materiale dure de aluminiu care la temperatura incarca portiunea unde este lipsa. Exista chit de aluminiu,exista chit normal. Eu unul folosesc primele 3 variante nicidecum ultima asa cum este clientul tau reclamant.
In vederea jantelor strambe : adica aia de la Autosoft sau Shama care au scule profesionale si aici ma refer la aparatura computerizata cu laser nu reusesc sa-ti scoata o janta stramba din spita iar tu cu un strung din o mie noua sute toamna reusesti ( felicitari ) insa janta iti reaminteasc ca trebuie sa fie rotunda si nicidecum patrata !
Ti-as sugera pe mine unul cel putin sa nu ma insulti,critici sau ameninti pentru ca exista posibilitatea sa versi cafeaua pe tine. Nu am nimic cu tine ,nu ma intereseaza ce faci doar mi-am spus punctul de vedere la speta omului eu unul asemenea reclamatii nu am insa mentine sinceritatea si da dovada de caracter si profesionalism atunci cand cineva este nemultumit.
Vopseaua folosita de tine este un Emaur fara straturi de lac sau alte minuni.

Imi cer scuze fata de moderatori si de clientii tai si ai mei ca am ajuns sa dam cartile pe fata prin off-topicuri si te rog foarte mult sa nu ma mai intepi sau insulti,prima data te rog.

fastbiker 20-05-10 05:33

Zici ca nu jignesti dar imi aduci numai insulte,in primul rand nu aveai motiv sa scrii la mine pe topic,trebuia sa-ti vezi de taraba dumitale daca erai un om de mare caracter cum pretinzi si ai respect fata de oameni si clienti in general.
Ce faci tu dovedeste lipsa caracterului si bunului simt.
Si eu puteam sa scriu pe topicurile voastre sa vi le stric dar nu o fac,asta inseamna bun simt.
Cat despre indreptat,vin oameni cu ele de la autosoft si le reindreapta la mine,cred ca bate stramb laserul ala ca nu ies toate asa drepte cum zici.
Emaur poate folosesti tu de esti asa cunoscator,ai vazut tu vreo janta vopsita de mine in realitate sa te pronunti?toate pozele sunt facute cu telefon mobil cu camera de 1.3 pixeli
I ar strungul daca nu cunosti este pentru rectificarea buzelor dupa sudarea in argon...dar este de inteles sa nu te pricepi ca voi nu faceti asa ceva..voi folositi aluminiu din ala topit dupa saturn care isi ia singur forma jantei.
Nu te mai simti asa jignit ca tu m-ai atatcat primul gratuit.fara sa-ti spun macar un cuvant.
Cum am zis un client nemultumit poate posta,chiar daca minte cu nesimtire nu am sa-l atac ca nu este deontologic,insa pe voi nu va las sa ma jigniti pentru ca nu aveti dreptul sa o faceti.

morpheusmaster 20-05-10 14:45

Dorm adminii??

Domnilor, va stimez pe amandoi si va rog frumos sa continuati discutiile astea pe PM. E valabil pentru "profesionalismul" amandurora ;)

Preparatul 24-05-10 08:04

5 Attachment(s)
salut de indreptat o janta pe 17?atasez cateva poze ca sa iti faci o idee.ms frumos

fastbiker 24-05-10 09:22

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 3384655)
salut de indreptat o janta pe 17?atasez cateva poze ca sa iti faci o idee.ms frumos

60 de lei costa indreptatul,dar din ce se vede in poza este fisurata si trebuie si sudata.

Preparatul 24-05-10 09:49

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3384783)
60 de lei costa indreptatul,dar din ce se vede in poza este fisurata si trebuie si sudata.

da,de indreptat sudat si tot ce mai trebui ca sa poata fi folosita.mentionez ca nu vreau vopsit sau etc...doar sa pot pune anvelopa pe ea si sa ma folosesc de ea.

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning