![]() |
Re: QuickShift - imbunatatirea schimbari vitezelor
mie mi se pare ca acest tip de sablon nu are cum sa imbunatateasca nimic...
mai ales ca pare o cursa destul de lunga! |
Agatza schimbatorul acolo, mai mult ca sigur
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Quote:
de procedeul "heal&toe" (nu stiu daca am scris cum trebuie) ai auzit la viata ta?? daca nu documenteaza-te si apoi critica. iti dau un mic indiciu drepul e pe frana dar cu exteriorul atingi acceleratia pana pui masina pe trasa ideala sau linie dreapta depinde se situatie. |
iar referitor la schimbatul cu acceleratia la blana in a II-a rupe aderenta 1-2 secunde (cielo 1.5 8v).dar nu intotdeauna dar trebuie sincronizate bine picioarele cu mana ca altfel o perioada mai mare duce la uzarea inutila a ambreiajului dar si placii de presiune si rulmentului
|
Nu la toate masinile merge schimbat cu gazu'n "blana",eu in 2000 aveam un porshe 924(motor audi 2000cc/125hp)m-am dus cu el la un eveniment(liniutze) ACR unde un prieten m-a sfatuit sa incerc sa schimb cu gazul la fund si a mers excelent...daca mai ai si un QuickShift functional(nu vo inginerie de-a lu nea X mecanicul)s-ar putea sa iasa ceva bun..
|
deci mie nu mi se pare o chestie care sa ajute la viteza...etc,mi se pare ceva doar de fitza,ca daca e vorba de schimbat treptele mai repede,poate oricine sa miste mana mai repede,daca e chiar asa vitezoman 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning