![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
on-topic: Daciile cu stopuri mici, patru faruri si bari tip 1300 s-au fabricat doar in '80-'81. Din '82 au intrat in fabricatie cele cu stopuri mari si barile cu semnal incorporat. Cartea care te intereseaza o gasesti pe net scanata. Masina nu e cine stie ce, dar in timp ai putea sa o faci cu multa vointa si bani multi. Succes! |
Quote:
|
daca vrei manual sper sa te ajute asta;)
https://forum.4tuning.ro/306-zona-teh...10-1325-a.html |
SALUTARE baieti! nu am mai postat de multicel pe aici...noutati? nu prea multe...am schimbat si eu uleiul...filtrul si o sa schimb si bujiile ca imi cam fac figuri..:???: platina o s-o schimb...si mi-am adaugat inca 6 cai cu un stiker 4TUNING =)) :D:D oricum nu v-a ramane acolo...l-am pus doar pana demontez masina ;)
|
3 Attachment(s)
ohooo dragii mei baieti :lol: nu am mai postat de mult pe aici,ca noutati am gasit masinii mele o masca aproape intreaga,am colindat dezmembrarile de m-am plictisit eu :censored: mi-am gasit ochelari stanga dreapta,2 grile dintre care una avea ornamentul cromat si era facuta praf far impreuna cu suportul de prindere,ornamentul de la capota cu 3 cleme imi trebuiesc altele ca astea nu-s bune si cam atat...apropo imi trebuie si mie un ochelar de stanga in stare buna poate sa fie si fara ornamentul de pe margine dar sa nu fie spart si vopsit in 10 culori, al meu este spart acolo unde se lasa farul in sus si in jos..inca un far cu tot cu suportul de prindere cine are sa-mi dea un PM sau sa scrie aici SALUT
a da uitasem si pozele cu ce am gasit azi |
Frumusica masinutza fa-i jantele albe las-o un pic jos si i-ar trebui o vopsea noua.Succes ;)
|
masina nu v-a fi un kitch v-a fii o masina originala ;)
|
Quote:
|
jantele le voi face la pistol,culoarea argintie cum erau ele noi de lasat jos fiti siguri ca o voi lasa ;) SR_CRISTI ai cumva un ochelar de stg? bun?daca da da-mi PM
|
nimeni nu isi spune parerea despre masca mea? sau sa ma ajute si pe mine cineva cu piesele de care am nevoie? SR_CRISTI da-mi un pm daca ma poti ajuta,te rog
|
Quote:
|
Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2
|
iti trebuie far de 1300? am eu 2 bucati, nou noute in cutie!;) uita-te aici:https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ie/page-2.html
|
Quote:
|
[QUOTE=Nastase Bogdan;3224967]Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2[/QUOTE
Iti multumesc din suflet Bogdan,eram sigur ca ajutorul v-a veni din partea ta :oops: multumesc. |
Quote:
Jos pălăria ! Uită-te la profilul meu şi la pozele mele să vezi că is numai dacii 1300 şi 1310 ORIGINALE 100% ! |
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez sa aveti parte numai de lucruri bune , pace si smerenie in sufletele voastre alaturi de cei dragi si traditionalul " Hristos a Inviat ! " . Cu stima şi respect Valentin Mulţescu ! :D
|
Paste Fericit Tuturor! Alaturi de cei dragi! Hristos A Inviat!:D:D:D:D:D:D:D:D
|
7 Attachment(s)
Hristos A Inviat! Dragi baieti,cu ocazia sarbatorilor pascale SNR-ica a facut o plimbare la iarba verde :lol: si ca tot am ajuns acolo...i-am facut si cateva poze sa nu se supere,am facut si la interior ca tot spunea-ti ca nu ati vazut interiorul,scaunele vor fi schimbate ca cel de pe dreapta este rupt...:???: vor veni la culoare cu masina :-) noutati? nu prea...ce se mai vede in poze,aaaa da,ca noutate am dat jos stikerul cu 4TUNING pentru ca,inca nu face parte din echipa...cand o s-o primeasca si ceilalti colegi in echipa 4TUNING.ro,poate o sa ne facem si noi propriul stiker cu cei care suntem in gasca,parerea mea
:rolleyes2 sa vina cineva cu pareri... o sa caut si eu si o sa pun poze cum ar fii frumos sa arate... -poze la iarba verde cu SNR-ica |
Salutare !!
-ca tot ziceam ceva de propriul stiker cu 4TUNING,am incercat si eu ceva in paint si photoscape,am sa atasez si origianalul :-) si cine vrea sa il modifice sa il ia de acolo... -nu-i prea frumos dar este doar o incercare:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
pozele promise :D !
-v-a reamintesc ca este doar o incercare...:arrow: |
Exact la asta ma gandeam si eu, mai bine ar sta stickeru' ala cu o Dacie nu cu un bemve...o Dacie 'ochelarista' ;)
|
nu? chiar ca este frumos daca poti te rog sa faci tu un VT si sa pui niste dacioare mai calumea te rog mult...:-( si am si omul care sa mi le faca actipilde ;)
|
Unde sunt pozele?
|
10 Attachment(s)
Salutare !! astazi am colindat dezmembrarile in cautarea unor piese,si am dat peste un volan de 1100 in stare grozava :D:-) ca noutati mi-am lipit pe parbriz frumosul stiker DACIA RALLY TEAM,care sper sa fiu si eu primit in acea echipa...si am mai atasat un stiker cu OZN FABRICA DE TUNING pe luneta multumiri lui OZN_YAKUZ :-P,dar stiu ca acum veti spune ca este un kitch dar aceste stikere stau pe masina doar pana cand intra in reconditionare...si ca sa nu spune-ti ca ocup degeaba timpul pe forum si ca nu fac nimic sa v-a arat DACIA mea din 98' in montaj...:rolleyes2 :arrow:
|
Volanul e tare de tot!! Nu te supara, doar un sfat prietenesc, actibildul ala nu sta prea bine pe batranica ta. Tu ai o masina classica nu una de raliu...dar fiecare cu ale lui. Abia astept sa-ti vad masina in reconditionare :)
|
Quote:
|
te-as ruga sa dai jos stikerul ca nu este frumos ce ai facut!!!
|
Mama ce repede au sarit baietii pe tine :bat:
|
evenimentul saptamani:lol:
|
Quote:
|
hmm tu ai 3 masini ca atat vad in curte?daca da!cf frate cu 3=))vindele si ia ti una de toti bani dct sa te ocupi de 3:P
|
Quote:
|
AMICE TU NU AI CUM SA FII IN "DACIA RALLY TEAM" ATATA TIMP CAT AI 14 ANI .. HAI "SA NU MAI MINTIT POPORUL CU TELEVIZORUL" !!!!!!
|
Quote:
vad ca te afecteaza ca are parasolar cu dacia rally team bravo lui da bine pe masina omu ia un extraveral si iti trece starea asta de suspans ,aaa alte persoane trebuia sa se lege de el nu tu ..mult pozitiv |
Quote:
|
Quote:
in al 2-lea rand loganul a fost cumparat anul trecut in aprilie si are doar 20.000km in al 3-lea rand masina aia costa 9000e de ce sa le vand daca asta este pasiunea mea :rolleyes2 si nu o sa renunt eu asa usor la toate masinile mele,mai ales ca in cea din 98' am bagat foarte multi bani sa ajunga in starea in care este acum:!::!: imi place sa ma ocup de 3 masini,dar eu ma ocup doar de doua dacioare :-P loganul nu necesita munci grele... nu v-a mai ambalati asa ca acele stikere le voi da jos,chiar daca unii mi-au zis ca da bine pe masina...cineva a spus ca nu fac parte din clubul ala si asa este:arrow: ma bucur ca v-a place dacia mea din 98' si volanul meu de pe 1100-ta din 69' v-a multumesc pentru critici si incurajari |
Quote:
|
Quote:
|
Să ne fie clar...
Tu nu ai mai mult de 14 ani, aşa cum a spus şi _Cox_... Cea mai clară dovadă că tu nu ai anii trecuţi în profil, sunt comment-urile tale. Dacă vei continua în stilul ăsta, rişti să îţi iei banned. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning