![]() |
Re: E46 - 2000!
le poti monta tu singur fara nic o problema...fa-ti putin curaj si o sa fii satisfacut de munca depusa pt masina ta!
|
Quote:
Este cineva care poate sa`mi spuna exact cum se inlocuiesc alea de pe aripi? si alea din fata de langa far? ce trebuie facut exact? pas cu pas! ms |
https://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY
in link-ul de mai sus ai cum sa schimbi semnalele de fata...numai ca la modelele europene,nu este surub,cum este in link(model SUA)...este o cleme care apesi cu o surubelnita inauntru! |
Quote:
|
pe spate...tragi de plasticurile alea negre,scoti mufele...desurubezi triplele si le pui pe celelalte la loc...
|
Quote:
|
desfaci ala gri de e prins in niste bolturi,pe portbagaj,pe interior...sunt bolturi din-alea care se umfla...
le scori p-alea pe ...desfaci toate, apoi o sa vezi pe interior ca au niste suruburi...desfaci suruburile...cred ca are si mufa,ca nu mai tin minte...le scoti,pui becurile la celelalte si le montezi la loc,cum le-ai desfacut! |
Quote:
|
da sunt plug & play nu "improvizezi" nimic. E o tehnoligie mai avansata "balastul" sa reziste mai mult timp.
|
Quote:
|
un UPDATE! ... aseara mi`a iesit unu` in cale, eu aveam 50 km/h... era zapada, ala a iesit cu 10 metri in fata mea, si l`am lovit din spate. Daune: Bmw`ul meu s`a ales cu suportul de numar rupt in rest masina e intacta, Peugeotul 306 cu spoilerul spate crapat :twisted: , i`am dat asigurarea, si doamne ajuta! :rolleyes2
|
maine ma prezint cu masina sa`mi monteze folia pe plafon si oglinzi! , poimaine pt stopuri si semnale negre pe led, iar apoi sper sa revin cu poze 8)
|
7 Attachment(s)
Am revenit cu poze, facute de 15 minute! sunt facute cu telefonul mobil, vremea e cam urata, masina e putin murdara! N`am reusit sa mai pun embleme carbon si grila neagra si sa vopsesc etrierele rosii! Dar promit ca am sa revin cu niste poze facute ceva mai profesional si cu modificari!
Si acum, pozele: |
cred ca ar trebui sa-i schimbi toba aia,sau tips...ce-o fi!
ca nu da bine pe masina...pune ceva simplu cu 2 tevi,ca asa se cuvine la bmw:P |
e evacuare sport, n`o mai schimb pana in vara, cand am in plan o evacuare completa M3, cand am sa pun si spoilerul de M3
|
3 Attachment(s)
Si 3 poze facute mai binisor, de aseara!
|
Cat de bine poate sa arate cu suspensie si jante frumoase.
Daca era neagra ziceam ca este R R M -u :D Eu unu i-as da jos scrisu 328i . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu ramane nici o urma!i-a un fir de nailon,de ala de pescuit,il infasori pe deget si tragi in sus.Cad instant literele apoi adeivul cu un pic de apa calda si un burete sau cu degetul si nu ramane nimic;) |
Quote:
|
sunt perfect deacord!oricum e masina ta si in primul rand trebuie sa iti placa tie
|
3 Attachment(s)
Am vopsit si butucii negrii, si etrierii aurii! Atasez cateva poze, nu sunt chiar culoarea lor reala/naturala, dar se vede cat de cat.
|
Quote:
frumoase jante :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo, foarte frumoasa masina si foarte bine tunata, ai gusturi, succes mai departe si sa va aveti de grija unu celuilalt:) multi km fara incidente !!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Intr-o sambata nu aveam ocupatie, si m-am hotarat c-un amic sa facem o mica sedinta foto. Unele poze sunt prelucrate, altele nu, ca nu am mai avut timp. Si uite ce a iesit:
P.S. am atasat si o poza mai clara cu etrierii. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Care nu erau prelucrate ti le-am prelucrat eu :D
Si sper sa nu se supere prietenul tau pentru ca am modificat pozele... iam lasat semnatura... din respect :P |
Foarte frumoasa masina...si intretinuta. Multa bafta si spor la munca ! Sper sa iti iasa exact asa cum iti doresti
|
Quote:
|
Quote:
|
e46,printre cele mai indragite Bmw-uri(de mine)
Imi place cum ai inceput,ai pus jante,suspensii si ce ai mai pus,iar mai la sfarsit ai lasat un body kit(care inca nu l-ai pus dar speram sa vina si el) Bafta in continuare si te felicit pentru ce ai facut pana acum! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning