![]() |
Re: Ursu Meu!
Alexe, alfa e vecinu meu :), dar daca ai fost pana la el, probabil ca sti deja asta..
|
Ne-am intalnit pe teren neutru ,nu in Salajan :)
|
Masina a primit niste arcuri noi..revin maine cu poze.
|
Azi adica? :D asteptam alfa, asteptam :D
|
mai facut curios cum arata ursuletzu tau ... lasat mai jos ! asteptam poze ! spor la lucru ! ca masina e super
|
5 Attachment(s)
Ce sa zic masina nu e nici pe departe cum as vrea eu sa fie dar incetul cu incetul se face.Spun doar atat ,masina este f joasa spatele dar fata nu sa lasat cat as fi vrut eu.Cand o sa-mi fac amortizorele (adica in cateva zile)o sa mai cobor si fata un pic.
|
Bravo mosh.. a iesit destul de bine... bafta pe mai departe :D si uite-te la pmsg-ul ala :P
|
e chiar prea joasa pe spate parca.. :(
din fata poti sa mai tai niste spire la arcuri. aa.. ce tarani aia care ti-au echilibrat rotile pe spate.. :( asa se pune plumbu la jante de aliaj? pe exterior? :(( |
auzi omule... pune ceva sub arcul ala sa mai ridici masina... sunt niste bucati de cauciuc speciale. eu asa stiam.
|
Pai are deja niste bucati de cauciuc pe spate.in orice caz mie imi place la nebunie cum a iesit.Daca reusesc sa aduc la nivel fata cu spatele ar fi super ok.Rotile asa le-am luat echilibrate si e cam vina mea ca nu am vrut sa le echilibrez.
|
auzi omule.... cum o sa mai virezemasina daca are rotile bagate in aripi?? aa si cat ai dat pe arculetze?
|
Stai linistit ca vireaza ea.....100 de iepuroi.
|
Quote:
Noi sunt 1 sutica ! |
Sh -au fost arcurile de pe vechiul txa.Nush daca am dat mult nu stau acum sa fac polemica pe un pret.
|
Quote:
X-ray-eyes, daca vinzi tu mai ieftin, le cumpar eu... Hai mane cu pm-ul ala :) |
Quote:
Uite ...ca sa nu zici ca te mint : http://www.fk-automotive.com/shop/ad...KBM001&x=7&y=2 |
Quote:
|
Noi sa fim sanatosi asta ar fi problema ca am dat prea mult pe ele.Sa ne auzim cu cati mai multi cai...
|
Imi cer scuze ca-ti fac offtopic alfa, dar ma macina...,deci, x-ray-eyes, ce treaba au cei 4 sau 6 cilindrii cu arcurile? Si inca ceva... 109+tva..*2, plus transport... pana la urma omu le-a luat bine dupa parerea mea....si cred ca ar fi indicat sa ne oprim aici cu discutia asta inutila si sa asteptam ca alfa sa ne mai arate ce-si mai face pe la masina.
Bafta |
Quote:
1 : Asa dau specificatiile cei de la FK .. 4 sau 6 cilindrii. 2 : Pretul este pentru 4 arcuri ! Si 3 , ala e pretul final ... 109E + TVA = 129,71 Euro. Atat ... Bafta cu BMW-ul ... sa iasa " sangele " pe tobe !!! :) |
Quote:
on-topic:nu ai dat mult pe ele si daca ai mai lasa-o si de bot sa fie in linie...ar fi beton....decat sa o ridici de spate mai bine lasa-o de bot....mie imi place cat mai in pamant sa fie masina...acum depinde si pe unde mergi cu ea!!! bafta!!! |
miercuri am sa cumpar eu un set de arcurii rosii pt urs... va spun pretul mai pe seara... second sunt arcurile...
|
Asteptam si niste poze, ori aici ori la tine la sectiune....
|
noutatzi ceva??? suntem toti curiosi... mai pune si u cate o poza cu modificarile aduse la masina :)
|
Dupa 2 august incep...si eu sunt mai nerabdator ca voi crede-ma.
|
Quote:
|
Pai acum vreau sa o vopsesc niste spoilareala si depinde de bani motor.Mai bine mai astept decat sa iau ceva care sa nu ma satisfaca.
|
1 Attachment(s)
Postez si eu ce urmeaza sa-si puna alfa band pe luneta spate :P
|
DE curand mi-am luat mai toata pivotaraia bucsaria "lamforder".Din cate stiu eu e ok firma voi ce stit de "lamforder".
|
e foarteeeee ok firma.... super... hau muci?
|
9 milioane toata fata .Adica tot.
|
1 Attachment(s)
Salut!Daca vrei praguri am eu!Sunt cele de pe masina!Din carbon!
|
Ca tot sa redeschis topicul asta sa facem si un mic update...masina a primit un motor 2.5 24v care merge uns..arcurile au ramas aceleasi numai ca mai are niste amortizoare destul de tari scaune de e46 si multe piese de exterior care urmeaza a fi montate.
|
Hai ca incep si eu!Da poze noi nu ai:lol: ?Daca vrei pragurile da un semn!
|
pune poze si cu motoru...:!:
|
E un motor nush ce e de vazut...
|
Quote:
|
Trage destul de bine..intra pe mess daca vrei niste filmulete.(Aici nu merge sale uploadez ca sunt mp4 si habr nu am sa le fac avi)
|
arhiveaza-le ;)
sau daca ti-e lene da-le rename si pune la sfarsit .rar si stergem noi extensia aia |
2 Attachment(s)
Uite doua filmulete..
Merci de ajutor. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning