Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/170279-e36-sedane-diamantschwartz.html)

Caius TM 24-02-10 19:52

Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ

nu pierzi timpu deloc... :D

Madalin_e36 24-02-10 19:54

frumosssssss:D:D:D

Gti_edition 25-02-10 09:25

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3120278)
nu pierzi timpu deloc... :D

nu:D ...sa nu ma uiti cu suspensia si cu grila aia din bord...le vreau cat mai repede pls

mariane36 25-02-10 13:30

frumoasa masina....bafta cu proiectu si ai grija de ea!!

si inca o intrebare la u de unde tiai luat clemele pt fetele de portiera ca si eu vreau sa le schimb pt ca imi trancane ca dracu!!

leonard 25-02-10 13:58

2 Attachment(s)
foarte frumoasa masina , defapt , mai frumoase sunt modificarile pe care le faci. sunt ideile tale sau ale sotului ?:D
daca nu ai procurat deja , am o bara spate de m3 e36 impecabila . o dau cu 500 ron .
PS: stopurile sunt copii dupa m3? sau sunt originale de m3? din poze par a fi d-alea cristal look
uite atasez si poza cu bara de pe masina (se vad si stopurile de care vorbesc , dar din pacate le-am dat )
Spor in continuare cu modificarile , presimt ca va iesii super.

Gyo*TDS 25-02-10 16:40

frumos ,frumos...spor la treaba :D

D o n n 26-02-10 22:14

Frumos proiect...si vad ca se fac pasi mari...si importanti...,bafta in continuare!!!

plictisit 26-02-10 23:03

damn, chiar ca nu ai stat deloc, deabia astept sa vad niste poze cand termini de pus tot ce ai comandat

CobraArt 26-02-10 23:08

Spor la modificat,o sa urmaresc topicul ca pare destul de interesant si te misto si destul de repede.
Ciao!

Madalin_e36 26-02-10 23:59

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 3127185)
Spor la modificat,o sa urmaresc topicul ca pare destul de interesant si te misto si destul de repede.
Ciao!

dap asai...se lucreaza repede nu se pierde vremea:D:D:D
o masina care se face cu bun gust....:D:D
bft cu masina...si sa realizeti tot ce ti-ai propus:D:D

Gti_edition 27-02-10 07:28

mulumim,multumim...momentan masina este la transpalnt inca vreo 2 zile si...asteptam,dupa intram in vopsit,montat piese exterior,suspensie iar apoi golit absolut tot in interior si montat clima,geamuri electrice si interiorul bej.
sa vedem pe la faruri ce lucrare facem. proiectoarele cred ca renunt momentan la ele. O sa-i trag toata instalatia originala pentru proiectoare caci nu a avut de fabrica dar am sa-i pun capace din plastic.Dc? pentru ca se fura in dracii aia mari si prefer sa nu dau banii pe proiectoare saptamanal. cand o fii sa plec la drum undeva ...le pun.la bandouri am gasit un sistem de prindere la fel...nu mai au cum sa le fure decat sparte in muuulte bucati,bara fata la fel,dar nici eu nu o mai dau jos:d. Lui fratimiu i-au furat in decurs de 2 saptamani la 2 e36 asa: bara fata, de 2 ori bandouri M, 3 seturi de proiectoare,difuzor bara spate M,bandou bara fata M. din calculele mele cam peste 500e. deci ori iti pui stock ori le sudezi frate!!! Am vazut la un coleg de serviciu avea la un cabrio e36 bandourile prinse cu nituri:D ..se vedea sub orice critica,dar vedeti ca le are si acum si..masina zace de un an pe strada. Am mai vorbit ieri cu baiatul cu pisica coupe PAF..la fel l-au curentat de bandouri,cozoroc luneta si i-au spart o tripla pe spate cand au vrut sa o scoata cu SURUBELNITA!!!. O sa ajungem in asa hal incat mergem cu elemente M ziua si seara le bagam in casa.

Caius TM 27-02-10 07:47

ce ii acolo frate? :lol: nu stii daca se uita la masina ca ii place sau ca vrea sa fure ceva... mergi pe teren minat
ai ceva de munca... bafta!

Gti_edition 28-02-10 16:23

2 Attachment(s)
intre timp am dat jantele rondell pentru ca nu ne ajutau deloc pentru a o cobori foarte mult,drept urmare am luat jante m3 e36 originale acest model 7,5j cu 8,5j

JusT_SaY_BoBo 28-02-10 20:30

mmhh...da cat de mult vreti sa o coborati??

Gti_edition 28-02-10 20:50

cat permite sa si mearga pe strada

CobraArt 28-02-10 21:23

Atunci ar trb. sa o inalti mai mult :))
Pe burta cu ea ;)

PDV_1989 28-02-10 22:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 3133176)
cat permite sa si mearga pe strada

Uite aici un exemplu frumos , doar ca nu se compara drumurile de la noi cu ale lor:D.

daffy duck™ 28-02-10 22:46

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3133528)
Uite aici un exemplu frumos , doar ca nu se compara drumurile de la noi cu ale lor:D.

deci cred ca tu nu observi pe ce drum merge pisica aia :lol::lol::lol:

nu uita ca traim in romania ......dar dragos stiu ca o sa coboare pisica asta rau

PDV_1989 28-02-10 22:59

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3133726)
deci cred ca tu nu observi pe ce drum merge pisica aia :lol::lol::lol:

nu uita ca traim in romania ......dar dragos stiu ca o sa coboare pisica asta rau

Inainte de a posta daffy citeste postul la care ii vei da reply cu ATENTIE la ce contine;).

plictisit 01-03-10 01:07

hahahahh tare aia , mergem cu elemente de m ziua si seara le bagam in casa, dar si o sugestie buna, oare ? :twisted:

Gti_edition 01-03-10 09:05

5 Attachment(s)
ma gandesc de 2 zile la faruri cum sa le fac si nu m-am hotarat inca..
pe negru ar da foarte bine cu faruri galbene si proiectoare galbene cum am avut la asta rosie,dar in acelasi timp le-as face si black cu angel. ce parere aveti domnilor? Tinand cont si ca masina este schwartz

bitzucv9 01-03-10 09:22

negru - superb , dar sa ai mare grija cu baietii cu sapca:P
Foarte frumoasa si foarte intretinuta masina , multa bafta !!!

Gti_edition 01-03-10 09:35

Quote:

Originally Posted by bitzucv9 (Post 3134692)
negru - superb , dar sa ai mare grija cu baietii cu sapca:P
Foarte frumoasa si foarte intretinuta masina , multa bafta !!!

nu e problema cu garda..o singura data m-a oprit cu asta rosie sa ma intrebe cum le-am facut ca vrea si el pt un logan, si sincer ,m-a intrebat daca le-am afumat cu lumanarea...nu este caterinca.

Dyabolitza 01-03-10 12:50

3 Attachment(s)
die felgen...

dr_pricop 01-03-10 13:09

eueu sunt baiatul cu PAF si credeti-ma ca in aceste oras si in aceasta tara nu se merita sa-ti faci o masina dupa care lumea sa intoarca capul.atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius si ce-i din provincie daca e sa vina in bucuresti or sa vina cu trenul or s adoarma in ori sa doarma in masina sincer.ce a zis si gti de preparoza si eu sunt la fel pana acum bandouri stanga dreapta de m.bandouri bara fata de m si mi-a pus nr pe parbriz.cozoroc luneta spart.stop cu leduri spar a vrut sa-l scoata cu surubelnita .deci numai e nimic de spus.scuze de offtopic .p.s mai bine lasi farurile fara mormale fara folie cat despre proiectoare este o buna idee si poate imi spui si mie despre sistemul tau de siguranta sa numai fure astia.numai bine

da_joint 01-03-10 14:15

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3135404)
eueu sunt baiatul cu PAF si credeti-ma ca in aceste oras si in aceasta tara nu se merita sa-ti faci o masina dupa care lumea sa intoarca capul.atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius si ce-i din provincie daca e sa vina in bucuresti or sa vina cu trenul or s adoarma in ori sa doarma in masina sincer.ce a zis si gti de preparoza si eu sunt la fel pana acum bandouri stanga dreapta de m.bandouri bara fata de m si mi-a pus nr pe parbriz.cozoroc luneta spart.stop cu leduri spar a vrut sa-l scoata cu surubelnita .deci numai e nimic de spus.scuze de offtopic .p.s mai bine lasi farurile fara mormale fara folie cat despre proiectoare este o buna idee si poate imi spui si mie despre sistemul tau de siguranta sa numai fure astia.numai bine

pfff...nasol moment.Cunosc senzatia f bine de cand era sa raman fara bara de M,au luat doar bandourile de pe bara ,nu au putut desface un surub la bara sa o scoata intreaga.De atunci ma feresc cat mai mult sa ies cu masina in locuri unde nu o pot supraveghea.Daca ies in oras nu pot sa merg linistit intr-un bar la o cafea ,ca ma gandesc cu groaza cum o pot gasi cand ies.

dr_pricop 01-03-10 14:30

ma rog la Dumnezue sa-i pot gasi sau sa-i intalnesc odata nu vreau multe sanse sau sa primesc un semn si sa ma duc la masina, cred ca ajung la puscarie

Gti_edition 01-03-10 14:43

de parca nu s-ar gasi pe net de vanzare bandouri,bari,..etc...dar e mai bine asa sa le fure pt ca unii ce au masini stock si le fac packet M pe buzunarul nostru. Eu oricum am o alarma destul de smechera pe care am pus-o pe 5 dupa ce au vrut sa mi-l fure dar nah..masina avea obc mare iar eu maniac imi tot bagam codul si uite asa nu au putut sa plece cu ea. Ma rog,am dat alarma jos ca am taiat masina si am sa o pun pe asta. O sa-mi montez si un far de e34 pe balcon sa bata direct pe masina..sa vedem daca mai au tupeu baietii buni.

dr_pricop 01-03-10 14:50

:Desti tare o sa stai la vanatoare!

Gyo*TDS 01-03-10 15:05

ar da bine rau farurile facute black...

JusT_SaY_BoBo 01-03-10 19:37

dap farurile black sunt cele mai tari:)...ppffff..ma speriati rau de tot ca intentione sa vin si eu la cu cativa prieteni la 4t days:)

madalin_m3 01-03-10 23:44

mai bine legi un caine de roata:))

Caius TM 02-03-10 07:33

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3135404)
atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius

chiar toata lumea tine la masina mea ? :oops: :lol:

scuze , dar nam inteles...

dr_pricop 02-03-10 08:36

ma refeream pt toti ce-i care tin la masinile lor mai ales tu caius,: tr sa apara acolo dar :D

Tweety_rzw 02-03-10 21:42

Cam ţiplă maşina băi,daffy iar nu citeşti posturile?Scuze de off dar postează la toţi că îi rezolvă el şi....

P.s. Să o stăpâneşti sănătoasă şi forjă maximă,mai ataşează si tu poze dacă ai cu jantele cu scaunele..dacă le-ai pus...

daffy duck™ 03-03-10 11:03

Poze noi de la garaj???? sau dormiti :lol::lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3140615)
Cam ţiplă maşina băi,daffy iar nu citeşti posturile?Scuze de off dar postează la toţi că îi rezolvă el şi....

P.s. Să o stăpâneşti sănătoasă şi forjă maximă,mai ataşează si tu poze dacă ai cu jantele cu scaunele..dacă le-ai pus...

nu fi cu capu'!!!! zdreanta :lol:

Gti_edition 03-03-10 16:33

motorul este gata pe masina..aseara l-am testat si merge impecabil
mai astept sa se termine treaba cu diferentialul si sper sa o i-au in seara asta acasa sa ma apuc sa pun pe ea cadourile;)

Gti_edition 04-03-10 18:04

5 Attachment(s)
azi am montat triplele,am incaltat jantele de spate si am inviat trapa ca era in moarte clinica. suspensia nu am pus-o inca ca nu mi-au ajuns flansele, blocantul nu l-am pus ca nu s-a vrut sa fie pus..etc. am mai achizitionat faruri inpro cu angel eyes

Gyo*TDS 04-03-10 18:31

bravo bravo...tine-o tot asa :D
numai cadouri frumoase primeste pisi asta :)

13tsp 05-03-10 00:14

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 3146918)
azi am montat triplele,am incaltat jantele de spate si am inviat trapa ca era in moarte clinica. suspensia nu am pus-o inca ca nu mi-au ajuns flansele, blocantul nu l-am pus ca nu s-a vrut sa fie pus..etc. am mai achizitionat faruri inpro cu angel eyes

Triplele nu prea ma incanta.
Jantele in schimb sunt crima. Cu astea ramane?
Arata foarte bine masina, am sa urmaresc topic-ul cu interes. ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:57.

- Copyright 2026 4Tuning